Διώκεται για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Video - Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Ενώπιον του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο τηλεπαρουσιαστής- μάνατζερ, Μένιος Φουρθιώτης.

Oι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, παραβίαση του νόμου περί όπλων, απάτη και απόπειρα εκβίασης. Μαζί στα δικαστήρια οδηγήθηκαν και οι φερόμενοι ως συνεργοί του.

O Μιωνής αντικατέστησε (πάλι) τον Μάκη Βορίδη με τον Παπαγγελόπουλο

 

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας με άλλον… αρχηγό στη δήθεν οργάνωση


Κινηματογραφικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας εξιστορούσε επί δύο ημέρες στην αρεοπαγίτη ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, ο οποίος έχει γίνει ευρέως γνωστός από την εμπλοκή του στη «λίστα Λαγκάρντ».

Το τέχνασμα Γεωργιάδη με την Επιτροπή Ανταγωνισμού

 

Τι ορίζει ευρωπαϊκή οδηγία που εάν εφαρμοστεί ο Ιωάννης Λιανός μπορεί και να εκπέσει από το θεσμικό του αξίωμα

Από τη Μαρία Παναγιώτου

Στον λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννης Λιανός δεν ξεχνά να κάνει αναφορές στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή να εφαρμόσει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, από τη θεσμική του θέση, η μνήμη του μοιάζει… να ατονεί.

Ναύπλιο: Καρχαρίας εμφανίστηκε στην παραλία Καραθώνα (Video)

 

Ένας καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.


Πρόκειται για έναν γλαυκοκαρχαρία (γαλάζιος καρχαρίας) που προφανώς οδηγήθηκε στα ρηχά του κόλπου από κάποιο κοπάδι ψαριών που κυνηγούσε για να φάει.

«Πράσινο» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που πληρώνουμε σαν καινούρια

 Τη μίσθωση λεωφορείων αντί της αγοράς νέων επέλεξε η κυβέρνηση προκειμένου να λύσει, με καθυστέρηση πολλών μηνών, το πρόβλημα του συγχρωτισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το γεγονός δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αν δεν καλούμασταν ως πολίτες να πληρώσουμε ένα υπέρογκο ποσό που ξεπερνάει τα 30,2 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ (περίπου 50 εκατ. ευρώ με τον ΦΠΑ) την ώρα που για την αγορά νέων λεωφορείων θα πληρώναμε περίπου 63 εκατομμύρια.


H πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά τη Φάρμα

 Δύο εικοσιτετράωρα μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από τη Φάρμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ειρήνη Κολιδά επέλεξε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφράσει γραπτά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση.

Τι συμβαίνει τελικά στον Αλέξη Παππά και την Alessia Demetz;

 Αλέξης Παππάς και Alessia Demetz βρίσκονται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ αυτές τις μέρες. Αφορμή είναι τα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους τώρα που ο Αλέξης έφυγε από το Survivor.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και η ξανθιά Ιταλίδα έχουν μια παράξενη σχέση εδώ και 8 μήνες, μετά την γνωριμία τους στο Μόντε Κάρλο, η οποία διήρκησε για δυο λεπτά. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να επικοινωνούν καθημερινά, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να τον περιμένει μέχρι να αποχωρήσει από το Survivor. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως ήταν και ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης.

Τα μέτρα που θα ισχύουν από τη Μεγάλη Πέμπτη: Ελεύθερες οι διαδημοτικές – Με SMS στο 13033 ανοίγει η εστίαση

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη (29/4) και διευκρίνισε πως θα γίνει η λειτουργία της εστίασης με τη χρήση των SMS στο 13033.

Αρχικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε γνωστό πως τη Μεγάλη Πέμπτη ελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με τα SMS στο 13033 να συνεχίζουν παραμένουν στη ζωή μας έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, δηλαδή στις 15 Μαΐου όταν και ανοίγει ο τουρισμός.

Παράλληλα η αποστολή SMS στο 13033 θα είναι απαραίτητη για τις μετακινήσεις των πολιτών, οι οποίοι από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα μπορούν να πηγαίνουν στα καταστήματα της εστίασης, που θα λειτουργούν με τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους.

Το “Queen Elizabeth” & μια επιβλητική αρμάδα κατακτούν Ινδικό-Ειρηνικό (vid.)

 Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ανάπτυξη του αεροπλανοφόρου HMS “Queen Elizabeth” και των πλοίων συνοδείας του (Carrier Strike Group 21- CSG 21) στην περιοχή του Ινδικού-Ειρηνικού. Η βρετανική CSG θα επισκεφτεί πάνω από 40 χώρες περιλαμβανομένης τηυς Ινδίας, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας και της Σιγκαπούρης.

Σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Μπεν Γουάλας, η CSG 21 αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πολεμικών πλοίων από τη δεκαετία του 1990. Θα συμμετάσχουν δε και πλοία από το Ναυτικό και δυνάμεις του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και μονάδες του Βασιλικού Ολλανδικού Ναυτικού.

Θα πιει όλον τον Βόσπορο απ’ τον καημό ο Ερντογάν… Πάει η Διώρυγα σουλτάνε;

 

Οι μεγάλες τράπεζες της Τουρκίας είναι απρόθυμες να χρηματοδοτήσουν το έργο της Διώρυγας της Κωνσταντινούπολης που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος RecepTayyipErdoğan πριν από 10 χρόνια, λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων καθώς επίσης των επενδυτικών κινδύνων που εγκυμονούν τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Τέσσερις τραπεζικές πηγές του Reuters ανέφεραν ότι οι τράπεζες είναι απρόθυμες να συμμετάσχουν στη χρηματοδότηση λόγω των κινδύνων που θα δημιουργούσε το έργο λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων.

Αθηναΐς: Kυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στην Ευχή»

 Με τον πιο ανεβαστικό ρυθμό και με μία εκρηκτική ρούμπα, επιστρέφει μουσικά, η Αθηναΐς!


Μόλις μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία της δυναμικής της μπαλάντας, με τίτλο «Επιλογή μου», που αγαπήθηκε από τον κόσμο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, απογειώνει, το «Στην Ευχή», που θα αποτελέσει το μουσικό μότο, των γυναικών, που έχουν βιώσει την απιστία, από τον σύντροφό τους.

Σε μουσική του Κωνσταντίνου Γαλανού, και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, αλλά και με την up tempo ενορχήστρωση του Άγγελου Σαρόγλου, το «Στην Ευχή», που κυκλοφόρησε από τη «G MUSIC», μας ξεσηκώνει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά!

Για να απολογηθούν το Μεγάλο Σάββατο πήραν προθεσμία ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

 

Ενώπιον του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Oι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, παραβίαση του νόμου περί όπλων, απάτη και απόπειρα εκβίασης. Μαζί στα δικαστήρια οδηγήθηκαν και οι φερόμενοι ως συνεργοί του.

Τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης, όσο και οι τρεις άλλοι κατηγορούμενοι ζήτησαν από τον ανακριτή προθεσμία για το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να απολογηθούν, την οποία και έλαβαν. Μέχρι την απολογία τους, όλοι παραμένουν κρατούμενοι. 

Επίθεση Μπακογιάννη κατά Μαργαρίτη Σχοινά και Αθηνάς Λινού για το εμβόλιο της AstraZeneca

 Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι αναφέρθηκε στους προβληματισμούς για το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορωνοϊό τονίζοντας πως πρέπει να έχουν μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης όσοι κάνουν δηλώσεις για αυτό και πως λυπάται για την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί.

«Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις.

Η φημισμένη βρετανική ομάδα «RED ARROWS» στην αεροπορική βάση της Τανάγρας

 Στο πλαίσιο του ευρύτερου πλέγματος των διεθνών δραστηριοτήτων που συντονίζει το ΓΕΕΘΑ, φιλοξενείται το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας (Royal Air Force - RAF) «RED ARROWS» από την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114 ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, όπου θα ολοκληρώσει την άσκηση προετοιμασίας του με την επωνυμία SPRINGHAWK, εν όψει της διεξαγωγής επίσημων επιδείξεων.

Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες πέρασαν τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος από χθες είχε προσαχθεί ως ύποπτος στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι του καθώς φέρεται ότι τις είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος, μετά την απομάκρυνση της αστυνομικής φρουράς του και είχε προσλάβει τους δύο άλλους συλληφθέντες για να τις υλοποιήσουν.