Τι χρειάζεται για να ανοίξει κανείς ένα γυμναστήριο

Το σχετικό ΦΕΚ και η διαδικασία

Μέσα στην κρίση διαπιστώθηκε πως πολλά νέα παιδιά που είχαν πτυχίο γυμναστή, αναζήτησαν την επαγγελματική τους αποκατάσταση με την ίδρυση και λειτουργία γυμναστηρίου.
Το news.gr προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα «τι χρειάζεται για να ανοίξω την δική μου επιχείρηση», αναζήτησε πληροφορίες στα σχετικά ΦΕΚ και την κυβερνητική πύλη ermis.gov.gr.
Το ΦΕΚ που διέπει αυτή την ιστορία είναι το 3169/2013 και με αυτό ορίζονται τα σχετικά με τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας Ιδιωτικού Γυμναστηρίου ή Ιδιωτικής Αθλητικής Σχολής.

Τι χρειάζεται για να ανοίξει κανείς ένα εστιατόριο ή ταβέρνα

Η νομοθεσία, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

«Το φαγητό πουλάει πάντα» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως το άνοιγμα μιας ταβέρνας ή εστιατορίου αν προτιμά κανείς είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρηματικές επιδιώξεις όσων αναζητούν μια επαγγελματική αποκατάσταση μέσω μιας δικής τους επιχείρησης.
Το news.gr προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα «τι χρειάζεται για να ανοίξω την δική μου επιχείρηση», αναζήτησε πληροφορίες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα ΚΕΠ, τον Δήμο της Αθήνας και σε νομικούς που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Το Samos Anthemis 2012 του ΕΟΣ Σάμου στο ευρωπαϊκό περιοδικό «VINUM»

Το Samos Anthemis 2012 του ΕΟΣ Σάμου συμπεριλήφθηκε μεταξύ των έξι αγαπημένων ενισχυμένων κρασιών σύμφωνα με τους συντάκτες του γερμανικού περιοδικού VINUM, το οποίο έχει απήχηση στο αναγνωστικό κοινό όλης της Ευρώπης.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αναφορά διότι τα σχόλια για το κρασί και οι γευστικές σημειώσεις που το ακολουθούν έχουν τη διάσημη υπογραφή του κριτικού κρασιού και δημοσιογράφου Rudolf Knoll.
Η σπουδαιότητα αυτής της αναφοράς του Samos Anthemis 2012 στο περιοδικό VINUM φαίνεται από το ότι απευθύνεται σε 40.000 αναγνώστες στην Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία και Ισπανία.

Σπάνιες ποικιλίες μελιού και εκπλήξεις στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του μελισσοκομικού τομέα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μας προσκαλεί σε μια γιορτή… γλυκιάς απόλαυσης, με την ευκαιρία των 10 επιτυχημένων χρόνων λειτουργίας του.
Διακόσιοι πενήντα (250) και πλέον μικροί παραγωγοί από όλη τη χώρα εκθέτουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό (πολλοί από το οποίους για πρώτη φορά) και μας προσκαλούν να γευτούμε ποιοτικές και σπάνιες ποικιλίες μελιού

Έρευνα για το βίντεο που δημιούργησε σάλο στη Γαλλία

Σάλος δημιουργήθηκε από το βίντεο με την προσαγωγή 151 νέων μπροστά σε λύκειο της Μαντ-λα-Ζολί, στην Ιβελίν, έπειτα από επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο περιθώριο των κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων». Το υλικό προκάλεσε την αντίδραση του Συνηγόρου των Δικαιωμάτων, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά έρευνα για το όλο σκηνικό.

Έλληνας ο νέος γενικός γραμματέας της FIBA Το βιογραφικό του 38χρονου Ανδρέα Ζαγκλή

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Μπάουμαν στον θώκο του γενικού γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ, αφού δόθηκε το χρίσμα στον Ανδρέα Ζαγκλή όπως είχε γράψει και το gazzetta.gr πριν από έναν μήνα.
Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος διευθυντή των νομικών υπηρεσιών της FIBA ο οποίος είναι μόλις 38 ετών, δείγμα της επιθυμίας που υπάρχει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο του εκσυγχρονισμού

Το βιογραφικό του νέου γ.γ. της FIBA

Οι ΑΝΕΛ θυμίζουν στον Μητσοτάκη πως το «Βόρεια Μακεδονία» ήταν αρχικά έμπνευση της Ντόρας Μπακογιάννη

Πόλεμος ανακοινώσεων σήμερα μεταξύ ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το Μακεδονικό και την αρχική δήλωσή του, σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Στο σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία - αφού για μία ακόμη φορά μιλά εκ μέρους όλων των Ελλήνων - υποστηρίζει πως «δικαιώνεται» στις θέσεις της, για να απαντήσουν καυστικά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας πως εμπνευστής του όρου «Βόρεια Μακεδονία» ήταν «η εν αποστρατεία αδελφή» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Γερμανία: Η Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ νέα πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών

Με 517 ψήφους και ποσοστό 51,75% η 'Ανεγκρετ Κραμπ - Καρενμπάουερ αναδείχθηκε στον β' γύρο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Ο Φρίντριχ Μερτς έλαβε 482 ψήφους και ποσοστό 48,2%.

Εντυπωσιακές αυξήσεις συντάξεων για σημαντική κατηγορία ασφαλισμένων

Εκκαθαριστικά συντάξεων που κατατέθηκαν στη Βουλή από τον Τάσο Πετρόπουλο

Ακόμη και κατά 2000 ευρώ μηνιαίως θα αυξηθούν συντάξεις ασφαλισμένων κυρίως στα παλιά τραπεζικά ταμεία όπως το ΤΑΛΠΙΤ (της Ιονικής Λαϊκής τράπεζας πχ) διότι κατέβαλαν πολύ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές και με τον υπολογισμό βάσει του ν.Κατρούγκαλου προκύπτει τεράστια θετική προσωπική διαφορά.κατέθεσε μάλιστα και σχετικά εκκαθαριστικά (τα οποία σας παρουσιάζουμε φωτογραφικά.) Συνολικά θα αυξηθούν οι συντάξεις 620.000 παλαιών συνταξιούχων, όπως και προ τριών εβδομάδων είχε αποκαλύψει το Documento.

Γερμανία: Πολύ μαύρο χρήμα από το εξωτερικό ξεπλένεται στην αγορά ακινήτων

Ολοένα και περισσότερο μαύρο χρήμα από το εξωτερικό εισρέει για ξέπλυμα στην γερμανική αγορά ακινήτων, επισημαίνει έκθεση του γερμανικού παραρτήματος της Transparency International που παρουσιάστηκε σήμερα στην έδρα της μη κυβερνητικής οργάνωσης στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το 2017 το εν λόγω ποσό ξεπέρασε τα 30 δισεκ. Στοιχεία των ιταλικών διωκτικών υπηρεσιών δείχνουν ότι μέλη της μαφίας προσπαθούν να ξεπλύνουν τεράστια ποσά από το εμπόριο κοκαΐνης, αγοράζοντας ακίνητα στη Γερμανία.

Η ερώτηση που έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη Τσίπρα - Πούτιν και η απάντηση με νόημα (Video)

Μπορεί για μερικούς μια συνέντευξη Τύπου μεταξύ Πούτιν και Τσίπρα να είναι κάπως «αχαρτογράφητα νερά», ιδιαίτερα αν μιλούν για ενεργειακά, γεωστρατηγική και οικονομία, αλλά κάποια ερώτηση έκλεψε την παράσταση.


Ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου στο γιατί ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν φοράει γραβάτα, αφού βγήκαμε από τα μνημόνια…
Οι τοποθετήσεις και των δύο πλευρών, ήταν επί του «σοβαρού» σκέλους της ερώτησης, και ο Τσίπρας αρχικά δεν αναφέρθηκε σε αυτό.