«Καυτές» βουτιές στο Μαλιμπού Τα «αποκαλυπτήρια» της Maria Menounos

Περήφανη για την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, η Maria Menounos περνάει πολλές ώρες στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο στο Μαλιμπού.
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 34χρονη καλλονή με το floral μπικίνι της να παίζει δίπλα στο κύμα με δυο καλούς της φίλους, τον Derek Hough και τον Terrell Owens..

Στον Πλούτωνα εντοπίστηκε ακόμη ένας δορυφόρος, αλλά οι αστρονόμοι δεν χαίρονται

Στον Πλούτωνα εντοπίστηκε ο πέμπτος κατά σειρά δορυφόρος. Χωρίς να έχει προς το παρόν δικό του όνομα το «αντικείμενο P5» έχει διάμετρο 10-25 χλμ. και περιστρέφεται γύρω από τον πλανήτη–νάνο σε απόσταση περίπου 47,5 χιλιάδων χλμ., στο ίδιο δηλαδή επίπεδο όπως και οι υπόλοιποι δορυφόροι του, που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα..

Καθυστερημένη μετάνοια του Έντουαρντ Σεβαρντνάτζε

Ο πρώην Πρόεδρος της Γεωργίας Έντουαρντ Σεβαρντνάτζε εξέφρασε την μετάνοιά του ενώπιον του γεωργιανού λαού για το κύριο λάθος της ζωής του - την μεταβίβαση της εξουσίας στον τωρινό ηγέτη της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι. Το ονόμασε «αμαρτία» απέναντι στο λαό του και του ζήτησε πολλές φορές συγνώμη..

Η Ούμα Θέρμαν γέννησε κόρη

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν την Κυριακή που πέρασε γέννησε κόρη.Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε σήμερα ο επίσημος εκπρόσωπος του κινηματογραφικού αστέρα. Το όνομα της νεογέννητης προς το παρόν δεν είναι γνωστό. Πατέρας του παιδιού είναι ο φίλος της Θέρμαν, ο Ελβετός οικονομολόγος Αρπάντ Μπιουσόν..

Το Ρωσικό φορτηγό «Ουράλ» είναι το πρώτο θέμα στο σαλόνι οπλισμού στο Παρίσι

Το τελευταίο ρωσικό φορτηγό «Ουράλ-3Α» / «Τυφώνας» / με ενισχυμένη προστασία από τις νάρκες έγινε το πρώτο θέμα στο διεθνές σαλόνι οπλισμών «Ευρωσάτορι-2012»..

Η σαουδαραβική θρησκευτική αστυνομία θα πάψει να καταδιώκει τους ύποπτους

Ο επικεφαλής της θρησκευτικής αστυνομίας της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι θα πάρει μέτρα, ώστε να αποτραπεί η καταδίωξη από μέρους των υπαλλήλων της υπηρεσίας του υπόπτων για τη διάπραξη εγκλημάτων...

Πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους στον Περσικό Κόλπο

Οι Αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ένα από τα αμερικανικά πολεμικά πλοία άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους στις ακτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. .

Ένας βαρόνος των ναρκωτικών παρήγγειλε τη δολοφονία του πρώην προέδρου της Σερβίας Τάντιτς

Ο γνωστός στα Βαλκάνια βαρόνος των ναρκωτικών Ντάρκο Σάριτς, ο οποίος διαφεύγει της δικαιοσύνης, πρότεινε αμοιβή 10 εκατομμυρίων ευρώ για τη δολοφονία του πρώην προέδρου της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς..

Ο Φάμπιο Καπέλο ορίστηκε προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου της Ρωσίας

Ο Φάμπιο Καπέλο ορίστηκε βασικός προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου της Ρωσίας, ανακοίνωσε η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ένωση..

Hellas Spor.News SentraGoal




ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3.500 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ολόκληρος στρατός στο Λονδίνο (pics)

Η ασφάλεια στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την Οργανωτική Επιτροπή, αλλά και την κυβέρνηση, η οποία πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να χρησιμοποιήσει 3.500 επιπλέον στρατιώτες.[ Online 19:45 16/7 ]..

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Χριστοβασίλης: «Πρώτα από όλα η παραμονή»


Η παραμονή στη Super League είναι για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ο βασικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ με αφορμή την κλήρωση της Super League, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣ, αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης..

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE Προτελευταία αγωνιστική το «αιώνιο» ντέρμπι!


Μέχρι την 5η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος θα χρειαστεί να περιμένουν οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Superleague..

Δύο πυρκαγιές καίνε στο νομό Κορινθίας ..ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ

Δύο πυρκαγιές καίνε στο νομό Κορινθίας Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το μεσημέρι στο Ζευγολατιό Κορινθίας και στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου, σε δασικές εκτάσεις. Η φωτιά στο Κάτω Λουτρό απειλεί διάσπαρτα..

Δύο Έλληνες ανάμεσα στη λίστα με τα 10 ταλέντα που δημοσιοποίησε η UEFA!

Ανάμεσα στους 10 παίκτες-ταλέντα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U19 συμπεριέλαβαν τους δύο Έλληνες, Κατίδη και Σταφυλίδη, οι αθλητικοί συντάκτες της Uefa!
O Γιώργος Κατίδης, ο αρχηγός των νεαρών διεθνών,σκόραρε τρεις φορές στον τελικό και αποτέλεσε μια ανεκτίμητη παρουσία στον ημιτελικό εναντίον της Αγγλίας,..

Αναβλήθηκε η συναυλία της Παπαρίζου στην Κύπρο!

Μία εβδομάδα ακόμα θα πρέπει να περιμένουν οι θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου και του συγκροτήματος Melisses για να τους απολαύσουν στην Κύπρο, αφού η συναυλία τους αναβλήθηκε!..

Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες]

Τα 24α γενέθλιά της πέρασε με φίλους η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντοστάβλος στην Ίμπιζα. Εκεί που δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά εξαιτίας της συγνώμης που ανάγκασε το δικαστήριο να της δώσει ο πρώην της για το sex tape τους που κυκλοφόρησε...

Οι Ιάπωνες αποθεώνουν την ομορφιά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Μια συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Τv Tokyo στάθηκε αφορμή για να την γνωρίσει, εκτιμήσει και αποθεώσει το κοινό της χώρας των χρυσανθέμων...

Εκπληκτικό θέαμα: Ένα διήμερο της Formula1 στη Μόσχα Racing [Video]

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους πιλότους της Formula1 στη Μόσχα, καθώς σήμερα κι αύριο λαμβάνει μέρος το ετήσιο Moscow City Racing στη ρωσική πρωτεύουσα.
Μπορεί στη Ρωσία να μη διεξάγεται Γκραν Πρι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1, όμως οι Ρώσοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους πιλότους...

Ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος xτύπησε στη βόρεια και δυτική Πολωνία,αφήνοντας ένα νεκρό και 10 τραυματίες.[Video]

Ένας ισχυρός  ανεμοστρόβιλος xτύπησε  στη βόρεια και δυτική Πολωνία,αφήνοντας ένα νεκρό και 10 τραυματίες.[Video] Στην πολωνική πόλη των ανέμων Sztum πέρασε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή με μεγάλη ταχύτητα.Επίσης, μια περιοχή γύρω από το Εθνικό Πάρκο δασικού Bory Tucholskie χτυπήθηκε από έναν τυφώνα των 800 και των 1.000 μ..

Η αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα είναι μια «μακροπρόθεσμη απειλή για τη Ρωσία"

Ο επικεφαλής του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού,  Martin Dempsey,ο οποίος πρωταγωνίστησε στη συνεδρίαση με θέμα την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας..

Eντυπωσιακό βίντεο με αποτυχημένες αφέσεις όπλων από μαχητικά

Ίσως το πιο εντυπωσιακό βίντεο του είδους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα: Τι μπορεί να πάει στραβά στις εκτοξεύσεις όπλων ή στις αφέσεις δεξαμενών και πως κάποια αεροσκάφη και οι πιλότοι τους γλίτωσαν κυριολεκτικά "από του χάρου τα δόντια".. .

"Πόλεμος με τηλεχειρισμό" - Η νέα μορφή πολέμου στο CNN (vid)

"Πόλεμος με τηλεχειρισμό" είναι η ελεύθερη μετάφραση του τίτλου του μίνι ντοκιμαντέρ που δημιούργησε το CNN, με βασικό πρωταγωνιστή τα φονικά UAVs των ΗΠΑ και τις ικανότητές τους να πραγματοποιούν κτυπήματα σε διάφορα "καυτά" σημεία, ενώ ο χειριστής τους βρίσκεται εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά..

Δεύτερη στην Ευρώπη η εθνική Νέων Hττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ταλίν, Εσθονία
Παρά τη μεγάλη προσπάθειά της, η εθνική μας ομάδα Νέων ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας. Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ στο 80' ήταν αυτός που στέρησε το όνειρο από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έδωσε ωστόσο πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον..

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Σε λειτουργία ο πετρελαιαγωγός των 360 χλμ

Επειτα από την ολοκλήρωση των δοκιμών που κράτησαν έξι μήνες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα άρχισαν την Κυριακή να εξάγουν αργό πετρέλαιο μέσω ενός αγωγού 360 χλμ που παρακάμπτει τα στενά του Ορμούζ..

Η επιστολή-χαστούκι Κρητικού φορολογούμενου

Η επιστολή-χαστούκι Κρητικού φορολογούμενου
Στην επιστολή - υπόμνημα που απέστειλε ο φορολογούμενος από την Ιεράπετρα κ. Ν. Αρετούλης και σε εφημερίδα, αναφέρει:
"Προς το υπουργείο Οικονομικών, ΔΟΥ Ιεράπετρας..
Του φορολογούμενου πολίτη Αρετούλη Γ. Νικολάου, κατοίκου του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας..

Μηνύει τους λογιστές της η Rihanna

Μπορεί να είναι Μήδας και η κερδοφορία της να είναι τεράστια, αλλά δεν ανέχεται οι διαχειριστές του πλούτου της να της τα τρώνε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μηνύσεις εναντίον των πρώην λογιστών της καταθέτει η γνωστή pop τραγουδίστρια Rihanna.
Social..

Katy Perry: Της ζητούν να ξεφορτωθεί "επικίνδυνο" σουτιέν!

Οι ασφαλιστές της Katy Perry της ζητούν επίμονα να βγάλει ένα επικίνδυνο σουτιέν που έχει γίνει σήμα- κατατεθέν των συναυλιών της, θεωρώντας ότι μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμο για την πελάτισσά τους..

Διάκριση Ελλήνων μαθητών στην 23η Ολυμπιάδα Βιολογίας στη Σιγκαπούρη

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση δύο μαθητών μας στη Βιολογία, σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα στη Σιγκαπούρη. Ο μαθητής Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας στη Σιγκαπούρη, ενώ η μαθήτρια Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο στον ίδιο διαγωνισμό..

Κρίσιμη συνάντηση Βρούτση με εργαζόμενους της Χαλυβουργίας

Το μέλλον της Χαλυβουργίας Ελλάδος κρίνεται σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου, με τη συνάντηση που πραγματοποιεί ο νέος υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με τους εργαζόμενους του εργοστασίου..

ΑΕΚ: Έχασε 4-0 από την Πετρολούλ

Τυπικό ήταν το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ η οποία ηττήθηκε με 4-0 από  την ρουμανική Πετρολούλ. .

Πάντελιτς: «Ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά»

Ο Μάρκο Πάντελιτς  έδειξε ότι και φέτος θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό αφού το ένστικτο του σκόρερ το έχει. Είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνάς ποτέ να πετυχαίνει γκολ..

ΠΑΟ Σήμερα η μεταβίβαση των μετοχών του Τζίγγερ

Σήμερα ολοκληρώνονται και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες, για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τον Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη..

Τα 10+1 χρυσά προνόμια των Ελλήνων βουλευτών

Συνολικά 20.203 ευρώ τον μήνα δαπανά η Βουλή των Ελλήνων για κάθε βουλευτή προκειμένου να καλύψει την τυπική του αποζημίωση, αλλά και μια σειρά φανερών και κρυφών προνομίων. .

Κύπρος: 38 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου

Λευκωσία, Κύπρος 
Τριάντα οκτώ χρόνια μετά ξαναζωντανεύουν σήμερα, Κυριακή, στην Κύπρο οι μνήμες από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974 κατά του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, που άνοιξε το δρόμο στην τουρκική εισβολή.
Στις 8:20 το πρωί, ώρα κατά την οποία ξεκίνησαν τα τανκ με στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας, ήχησαν σε όλες τις πόλεις οι σειρήνες...

Ήττα για Ελλάδα στον τελικό του Euro 2012

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-0 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-19 που διεξήχθη στην Εσθονία και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση. Μία αδράνεια στο 80' κόστισε στους παίκτες του Κώστα Τσάνα. Η ταυτότητα του τελικού:..
Ισπανία-Ελλάδα 1-0
(80' Ροντρίγκεθ)..

Αποχωρεί από το American Idol η Jennifer Lopez!

H σεξοβόμβα Jennifer Lopez μετά από δυο πετυχημένες σεζόν αποφάσισε πως θέλει να αποχωρίσει από το «American Idol».Σήμερα το πρωί αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest ότι θα δώσει βάση..

Στενός φίλος αποκαλύπτει: «Ο Sage Stallone ετοιμαζόταν να παντρευτεί»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τον γιο του Σιλβέστερ Σταλόνε να είναι νεκρός εδώ και 4 ημέρες.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή και με βάση τη νεκροψία που πραγματοποίησε στη σορό του έβγαλε το παραπάνω συμπέρασμα.
Αλλά και οι μαρτυρίες φίλων που δηλώνουν ότι είχαν να του μιλήσουν από την προηγούμενη Παρασκευή και για αυτό το λόγο δεν είχαν ανακαλύψει ότι υπήρχε κάτι που δεν πήγαινε καλά...


Λονδίνο: Τέλος με τη... βία στη συναυλία Σπρίνγκστιν- Μακ Κάρτνεϊ Οι διοργανωτές έκλεισαν τα μικρόφωνα γιατί οι τραγουδιστές ξεπέρασαν τον χρόνο

Δεν άφησαν να ικανοποιήσουν τα ανκόρ των θεατών των Σπρίνγκστιν - Μακ Κάρτνεϊ οι διοργανωτές του ροκ φεστιβάλ στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.Οι διοργανωτές συναυλίας των παλαίμαχων αστέρων της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν και Πολ Μακ Κάρτνεϊ, το βράδυ του Σαββάτου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου..

Μήνυση Μαρίν Λε Πεν κατά Μαντόνας Η ποπ σταρ πρόβαλε βίντεο που δείχνει τη γαλλίδα πολιτικό με σβάστικα στο μέτωπο

Αγωγή καταθέτει την επόμενη εβδομάδα το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας κατά της Μαντόνας, εξαιτίας ενός βίντεο που προβλήθηκε σε συναυλία της που έδειχνε την επικεφαλής του κόμματος Μαρίν Λε Πεν με μια σβάστικα στο μέτωπό της...

Οταν οι ΗΠΑ κατέστρεψαν τον δορυφόρο Τelstar 1 Ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος καταστράφικη από πυρηνική δοκιμή

Μισός αιώνας συμπληρώθηκε τον Ιούλιο από την εκτόξευση του Telstar 1, του πρώτου εμπορικού δορυφόρου που μετέδωσε τηλεοπτικό σήμα και μεσολάβησε στο πρώτο ασύρματο υπερατλαντικό τηλεφώνημα. Ομως ο αμερικανικός δορυφόρος δεν έζησε πολύ, αφού έπεσε θύμα μιας αμερικανικής πυρηνικής δοκιμής στο Διάστημα..

Επιστρέφει στην πολιτική ο Μπερλουσκόνι με αντίπαλο την...ζυγαριά

Επιστρέφει στην πολιτική ο Μπερλουσκόνι με αντίπαλο την...ζυγαριά Και με την άδεια του ιατρού του, επανέρχεται δριμύτερος στην πολιτική ζωή της Ιταλίας, ο…αειθαλής Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος δηλώνει ότι αποστολή του είναι «να σώσει το κόμμα» του. Πριν από αυτό όμως θα πρέπει να αναμετρηθεί με την ζυγαριά και να χάσει 8 κιλά..