Από τη Σαντορίνη και την Κρήτη με αγάπη...

Μία νέα φωτογραφία δημοσίευσε η Εmily Ratajkowski στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το μοντέλο και ηθοποιός πόζαρε με το sexy μικροσκοπικό μπικίνι και έκανε τους θαυμαστές της να παραμιλάνε!

Γιουσέιν Mπολτ: Πάρτι χιλιάδων ευρώ και διασκέδαση με έξι γυναίκες στο Λονδίνο

O Γιουσέιν Mπολτ, μετά το ξεσάλωμα στο Ρίο, αλωνίζει στα νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου.

Την Τετάρτη βρέθηκε στο κλαμπ Libertine και ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ για σαμπάνιες...


Χθες, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ ξεκίνησε τη βραδιά του από το γνωστό εστιατόριο Novikov πριν ξεσαλώσει με την παρέα του στην περιοχή West End του Λονδίνου, όπου εκεί βρίσκονται τα πιο hot clubs της πόλης.

Jennifer Lopez: Το αινιγματικό της μήνυμα μετά τον χωρισμό!

Στα γυρίσματα της σειράς «ABC procedural Shades Of Blue» όπου πρωταγωνιστεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Jennifer Lopez που φορούσε μια μπεζ καμπαρντίνα με τα μανίκια γυρισμένα μέχρι τους αγκώνες πάνω από μια μαύρη see through μπλούζα, η οποία αποκάλυπτε το πλούσιο μπούστο της.

Μεγάλες κυρίες των σπορ που τα πέταξαν όλα για χάρη του Playboy

Το Playboy του θείου Χεφ έγινε θρύλος τόσο για τη διεισδυτική γραφή και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, όσο και τις φωτογραφίες του.
Ειδικά αυτές στην μπανιέρα, την πισίνα, την παραλία και τις παγωμένες βουνοκορφές!

Τα καλύτερα οπίσθια της εβδομάδας #33

Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο την εβδομάδα που πέρασε...
Δείτε τις selfies που ανεβάζουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας για να προβάλουν τα οπίσθια τους και βάζουν φωτιά στα social media.

Σκίστηκε το φόρεμα της σε ζωντανή εκπομπή

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε μια παίκτρια στο σόου Big Brother. H Lateysha Grace από την Ουαλία, αφού αποχώρησε από το σόου ο παρουσιαστής Rylan Clark της ζήτησε να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες στο twerking, ωστόσο το στενό φόρεμα που φορούσε δεν την άφησε να ολοκληρώσει..

Οι random φωτογραφίες της ημέρας

Μια συλλογή από τυχαίες, αστείες και περίεργες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνουν τα βλέμματα...

Οι random φωτογραφίες της ημέρας

Μια συλλογή από τυχαίες, αστείες και περίεργες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνουν τα βλέμματα...

F1: εύκολη νίκη για τον Ρόσμπεργκ στο Βέλγιο, 3ος ο Χάμιλτον που εκκίνησε προτελευταίος!

Το Grand Prix του Βελγίου ήταν άκρως συναρπαστικό και είχε δύο νικητές: τον Ρόσμπεργκ που πέρασε πρώτος την γραμμή τερματισμού και τον Χάμιλτον που τερμάτισε 3ος έχοντας όμως εκκινήσει λόγω των ποινών προτελευταίος, από την 21η θέση!

Moto World #5-Μοτοσικλέτες από το παρελθόν, που έγραψαν την δική τους ιστορία ..

Μια συλλογή από φωτογραφίες του κόσμου των δυο τροχών, custom, street, enduro, που δεν αποτελούν απλά ένα μέσο μετακίνησης, αλλά τρόπο ζωής, μοτοσικλέτες από το παρελθόν, που έγραψαν την δική τους ιστορία αλλά και δίτροχα που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.

Echo Train & The Road Miles live

Στον Κινηματογράφο Τριανόν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Οι Echo Train γεννήθηκαν στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2013 και πήραν το όνομά τους από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου πρόβαραν και εμπνεύστηκαν τα τραγούδια τους.

Οι Βρετανοί Antimatter στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, οι Βρετανοί Antimatter θα βρεθούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, για να παρουσιάσουν νέο και παλαιότερο υλικό, τιμώντας την παράδοση που τους θέλει να περιοδεύουν εκτενώς στον κόσμο για κάθε νέα τους κυκλοφορία.

Οι Ordo Rosarius Equilibrio στην Ελλάδα για μία εμφάνιση

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Modu,Opening Act: Manos Six & The Muddy Devil.
Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τους Ordo Rosarius Equilibrio ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σχήματα στο χώρο του neofolk, neoclassical και experimental industrial της τελευταίας δεκαετίας.

Το Red Bull Music Academy συναντά και πάλι το Reworks Festival

Το Red Bull Music Academy και το Reworks Festival γιορτάζουν φέτος πέντε χρόνια συνεργασίας, παρουσιάζοντας στη Θεσσαλονίκη εκλεκτά ταλέντα από την Ευρώπη, σε μια σκηνή αφιερωμένη στους αποφοίτους και τα μέλη της Ακαδημίας μέσω ενός μοναδικού line-up. Οι Who Made Who, KiNK, Larry Gus και And.id θα βρεθούν στο Red Bull Music Academy stage, στο Reworks Club το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

TARDIVE DYSKINESIA: Νέο τραγούδι και video

Το πρώτο official video από την νέα τους κυκλοφορία "Harmonic Confusion" έδωσαν στη δημοσιότητα οι εγχώριοι prog metallers Tardive Dyskinesia.Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Self Destructive Haze"και αποτελεί άλλο ένα εξαιρετικό δείγμα του γνώριμου ήχου του σχήματος, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για την πλήρη κυκλοφορία.

Το «μυστικό» της Δανίας που την κατέστησε ως την πιο ευτυχισμένη χώρα παγκοσμίως

« Ηygge»: Αυτό είναι το «μυστικό» των Δανών, που τους έχει καταστήσει ως τον πιο ευτυχισμένο λαό στον κόσμο.

Η Δανία έλαβε την πρωτιά στην σχετική λίστα του World Happiness Report (WHR).


Τι κρύβεται, λοιπόν, πίσω από αυτή την ευδαιμονία;

Διανοούμενοι καταδικάζουν το «πραξικόπημα» στη Βραζιλία - Οι Νόαμ Τσόμσκι, Ναόμι Κλάιν και Όλιβερ Στόουν ανάμεσά τους

Η Βραζιλία βγήκε πρόσφατα από μια δικτατορία περίπου 30 χρόνων και οι εξελίξεις αυτές μπορεί να πάνε πίσω δεκαετίες ολόκληρες την πρόοδο της χώρας προς την κοινωνική και οικονομική ένταξη, τονίζουν Ναόμι Κλάιν, 'Ολιβερ Στόουν, Νόαμ Τσόμσκι, Σούζαν Σάραντον, Αρουντάτι Ρόι και 17 ακόμη ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διανοούμενοι και δημόσια πρόσωπα.

Βρετανία: Είσαι αποδεκτός εάν παίρνεις χρυσά μετάλλια- Ο Μο Φάρα γίνεται «ιππότης» και ο αδερφός του κινδυνεύει με απέλαση

Ο Μο Φάρα, ο υπεραθλητής με καταγωγή από τη Σομαλία, κέρδισε και στους Ολυμπιακούς του Ρίο για τη Βρετανία δύο χρυσά μετάλλια, όπως είχε κάνει και το 2012 στο Λονδίνο. Ο αθλητής θα είναι ο επικεφαλής της Βρετανικής ομάδας στις παρελάσεις που θα γίνουν στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ, αλλά ο αδερφός του, όπως γράφει η Daily Mail, κινδυνεύει με απέλαση από τη χώρα.

Όταν η ανακύκλωση πλαστικού φτάνει σε άλλα επίπεδα

Αντικείμενα από δεύτερο χέρι γίνονται πρωτότυπα έργα τέχνης- Δείτε φωτογραφίες..

Άλογα που καλπάζουν, πουλιά που πετούν, φάλαινες που αναδύονται στην επιφάνεια της θάλασσας, αυτά είναι τα έργα της Γιαπωνέζας Sakaya Ganz, η οποία, κατά δήλωσή της, «δημιουργεί ενέργεια και αρμονία από ανακυκλωμένα πλαστικά αντικείμενα, μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας».

Συγκλονίζει ο «Χάτσικο» της Ιταλίας

Το θλιμμένο κόκερ αρνείται να εγκαταλείψει το φέρετρο του ιδιοκτήτη του που σκοτώθηκε στο σεισμό – Δείτε το βίντεο.
Η εικόνα του θλιμμένου κόκερ να ξαπλώνει δίπλα στο φέρετρο του αφεντικού του, συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ιταλία η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται σε βαρύ πένθος μετά τα φονικά ρίχτερ.

Η συγκινητική φωτογραφία του γάτου στην τελευταία διαδρομή προς τον κτηνίατρο

Τη φορτισμένη στιγμή που ο υπερήλικας τετράποδος Little Andrew οδεύει για τελευταία φορά προς τον κτηνίατρο και μοιάζει να κρατά το χέρι του ιδιοκτήτη του φωτογράφισε ένας χρήστης του Reddit, ποστάροντας τη φωτογραφία και προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Ο καταρράκτης που… εξαφανίζεται Για 150 μέρες το χρόνο δεν είναι ορατός - Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί οι καταρράκτες Ιγκουασού να είναι οι πιο διάσημοι στην Αργεντινή- και όχι μόνο αλλά ο καταρράκτης Mocona διεκδικεί την πρωτιά στη μοναδικότητα καθώς μοιάζει να αψηφά τη λογική. Έχει μήκος σχεδόν… 2,5 χιλιόμετρα και η ροή του δεν είναι κάθετη όπως γνωρίζουμε για τους καταρράκτες αλλά κατά μήκος του ποταμού με τα νερά του να πέφτουν στο πλάι σε μια χαράδρα. Είναι μάλλον ο μόνος καταρράκτης στον κόσμο που ρέει παράλληλα με τον ποταμό που τον τροφοδοτεί.

Η μάχη των «τιτάνων» στη Ρωσία Εντυπωσιακές εικόνες από τον αγώνα των μεγάλων αρκούδων

Μια ιδιαίτερη μάχη δόθηκε πάνω από ένα «δείπνο» με ψάρια στη Ρωσία και ήταν ανάμεσα σε δύο αρκούδες.
Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες ελήφθησαν σε μια λίμνη της Ρωσίας γνωστή ως τόπος αναπαραγωγής του σολομού. Όπως ήταν φυσικό τα δύο μεγάλα ζώα ήταν εκεί και «πάλεψαν» για την τροφή τους.
Το θέαμα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο 57χρονος Giuseppe D'Amico και να το απαθανατίσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η σπάνια ορχιδέα που υπάρχει μόνο στην Κρήτη

Προστατεύεται από δυο συνθήκες και ένα προεδρικό διάταγμα - Δείτε τις φωτογραφίες..

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον τεράστιο φυσικό πλούτο της Κρήτης. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος στην Ευρώπη που να έχει περισσότερα από 1.500 είδη φυτών και δέντρων. Μάλιστα τα 180 από αυτά, είναι ενδημικά δηλαδή φύονται μόνο στην Κρήτη.

Η ελληνική πρωτότυπη μοτοσυκλέτα βάζει στόχο τη συμμετοχή της στο FIM Europe Supermono Cup

Φιλόδοξη προσπάθεια φοιτητών του ΤΕΙ Μακεδονίας..
Η ελληνική πρωτότυπη μοτοσυκλέτα ετοιμάζεται και βάζει στόχο τη συμμετοχή της το 2017 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Supermono για μονοκύλινδρες μοτοσυκλέτες, το FIM Europe Supermono Cup.
H TEICM Racing Team είναι μια ομάδα Μηχανολόγων Μηχανικών  του ΤΕΙ  Κεντρικής  Μακεδονίας στις Σέρρες που συστάθηκε το 2016 και αγαπά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πωλείται το πρώτο τροχόσπιτο της Βρετανίας με ηλικία 80 ετών - Δείτε φωτογραφίες

Τροχόσπιτο που πιστεύεται πως είναι το πρώτο που φτιάχτηκε στη Βρετανία, βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να φτάσει ακόμα και τις 40.000 λίρες.
Το πρωτότυπο όχημα φτιάχτηκε από τον αριστοκράτη Captain Dunn που έστειλε μια Pontiac Six από την Αμερική, το 1935, και ανέθεσε στους ντόπιους κατασκευαστές να φτιάξουν ένα… σπίτι στο πίσω μέρος της.

Η φανερή – και κρυφή – ιστορία της ελληνικής μασονίας

Η αναφορά και μόνο της λέξης «μασονία» προκαλεί σε πολλούς ρίγη ανατριχίλας, καθώς το παραδοσιακό μυστικιστικό τάγμα έχει συνδεθεί στην αποκαλυπτική και συνωμοσιολογική βιβλιογραφία με όλων των λογιών τις σκοτεινές διαβουλεύσεις για παγκόσμια κυριαρχία και νέα τάξη πραγμάτων.