H Eva Mendes βγάζει βόλτα το σκύλο του Ryan Gosling

Η Eva Mendes φαίνεται ότι ανέλαβε να βγάλει βόλτα τον George, το σκύλο του αγαπημένου της Ryan Gosling την Παρασκευή, στους δρόμους του Beverly Hills.
Η 38χρονη Mendes σταματούσε κάθε λίγο μαζί με το σκύλο και γενικά κινούταν με τους ρυθμούς του τετράποδου. Ντυμένη απλά, με ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο δετό στην κοιλιά που την άφηνε ακάλυπτη, η Mendes μετά τη βόλτα κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο έξω από μια κλινική ..

PETA: Η Rihanna και η Lady Gaga είναι φρικιά!

Η PETA, η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ζώων αποκάλεσε την Rihanna και την Lady Gaga «φρικιά» γιατί οι επιλογές στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι «ανατριχιαστικές και ανάλγητες».
Συγκεκριμένα η Rihanna δέχτηκε σκληρή κριτική με αφορμή την τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο όπου φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες από δέρμα φιδιού...

Έδειξε… ποιότητα ο Ατρόμητος, 1-0, τον ΠΑΟΚ

Μπορεί και οι δύο να αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από το Europa League όμως ο Ατρόμητος δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι έξοδο στην Ευρώπη.
Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Λαζαρίδη (78’) και έδειξαν πως η φετινή ποιότητα του ρόστερ μπορεί να τους φέρει ψηλά στη βαθμολογία..

Μετά απο αυτό που θα δείτε δε θα ξαναζητήσεται δώρο από το Αγόρι σας




 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ..

«ΚΛΕΙΔΙ» Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Στην τελική ευθεία οι συγχωνεύσεις τραπεζών

Προς ολική ανατροπή του σκηνικού βρίσκεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, καθώς εξελίσσονται οι διαδικασίες εξαγορών και συγχωνεύσεων.
Καθοριστικός παράγοντας για τη διαμόρφωση νέων συσχετισμών δυνάμεων στην ελληνική αγορά είναι η Emporiki Bank (την οποία διεκδικούν η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank), αλλά και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο..

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ελληνικό στίγμα στα ευρώ νέας κοπής

Η μορφή της Ευρώπης όπως αναπαρίσταται στην αρχαία ελληνική μυθολογία
Με ελληνική...σφραγίδα θα κυκλοφορούν από τον επόμενο χρόνο τα χαρτονομίσματα του ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η ΕΚΤ θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο τα σχέδια για τα νέα χαρτονομίσματα, που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά, ξεκινώντας τον προσεχή Μάιο από αυτά των 5 ευρώ..

Οι επιστολές του πρίγκιπα Φίλιππου στην «καυτή σταρ»

Σίγουρα τα νέα δεν θα βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς μόλις κατάφερε να σταθεί στα πόδια του μετά την περιπέτεια που είχε πάλι, διέρρευσε η είδηση ότι οι επιστολές του προς τη σταρ Pat Kirkwood θα αποτελέσουν θέμα για ένα αμφιλεγόμενο σόου. Οι επιστολές είναι όλες υπογεγραμμένες από τον Φίλιππο κι έχουν αποσταλεί από το Μπαλμόραλ και το Σάντρινγκχαμ, τις εξοχικές κατοικίες της βασίλισσας, φέροντας το οικόσημο του Δούκα του Εδιμβούργου. ..

Χιλιάδες νεαρές παρθένες εκτελούν το ετήσιο παραδοσιακό χορό του καλαμιού στη Σουαζιλάνδη.

Χιλιάδες νεαρές παρθένες εκτελούν το ετήσιο παραδοσιακό χορό του καλαμιού στη Σουαζιλάνδη. Τραγουδούν και χορεύουν μαζί, προχωρώντας προς την βασιλική κατοικία για να μεταφέρουν εκεί την δύναμη και τις ιδιότητες του καλαμιού..

Επεισόδια θρησκευτικής βίας στην Βόρεια Ιρλανδία

Τουλάχιστον 47 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα στην Βόρεια Ιρλανδία, προσπαθώντας να χωρίσουν καθολικούς και προτεστάντες που συγκρούονταν επί 12 ώρες, έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν στην διάρκεια μιας πορείας. Από τους τραυματίες αστυνομικούς, οι τέσσερις νοσηλεύονται ενώ 43 υπέστησαν ελαφρά τραύματα..

Ρεκόρ στην τήξη των πάγων της Αρκτικής

Εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ η συρρίκνωση των θαλάσσιων πάγων του Αρκτικού Ωκεανού. Οι ειδικοί, που παρακολουθούν το φαινόμενο, πιστεύουν ότι αποτελεί προάγγελο άλλων μεγαλύτερων μεταβολών που θα δούμε στο μέλλον.

Ειδικότερα η έκταση των θαλάσσιων πάγων στον Αρκτικό, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είχε συρρικνωθεί τόσο ώστε κάλυπτε λιγότερο από το 30% της επιφάνειας του ωκεανού και προσέγγιζε τα 4,10 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα...

Κατσέλη: Καμία γνώση για τις θέσεις του ΔΝΤ

Κατσέλη: Καμία γνώση για τις θέσεις του ΔΝΤ Τρίωρη κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς έδωσε η Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη περί..

Δεκάδες νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων-δυνάμεων ασφαλείας

Εννέα Τούρκοι αξιωματούχοι ασφαλείας, μεταξύ των οποίων στρατιώτες και αστυνομικοί, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Κούρδους αντάρτες στην νοτιοανατολική επαρχία του Σιρνάκ.
Περίπου 20 Κούρδοι αντάρτες σκοτώθηκαν, επίσης, κοντά στα σύνορα με Συρία και Ιράκ..

Βραζιλία: Ταραχές σε φαβέλα στο Ριο ντε Ζανέιρο

Επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων σε φαβέλα στο Ρίο ντε Ζανέιρο, με στόχο την προσαγωγή υπόπτων για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, κατέληξε στο θάνατο δύο νεαρών,και σε επεισόδια μεταξύ των κατοίκων και των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι κάτοικοι απέκλεισαν τη λεωφόρο Βραζιλίας, που συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, για πάνω από 20 λεπτά κοντά στην φαβέλα Μάρε.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ομάδα των διαδηλωτών πέταξε πέτρες ενάντια σε διερχόμενα οχήματα..

Η βία αναζωπυρώνει το κουρδικό στην Τουρκία

Το κλίμα μίσους στην Αγκυρα τροφοδοτούν και εικόνες κούρδων βουλευτών με αντάρτες Χιλιάδες Τούρκοι διαδήλωσαν στην Αγκυρα την Κυριακή για να καταδικάσουν τη βία των κούρδων ανταρτών. Το πανό γράφει: «Δεν θέλουμε το ΡΚΚ στη Βουλή» (AP Photo)..

Καταστροφική εκκίνηση στην F1 - Διαλύθηκαν 4 μονοθέσια. (Φωτό+Βίντεο)

O αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα Σπα ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή σύγκρουση ανάμεσα σε Αλόνσο, Χάμιλτον, Γκροζάν, Πέρεζ! Και οι 4 οδηγοί βγήκαν εκτός αγώνα. Χάος προκλήθηκε στην εκκίνηση του Βελγικού γκραν πρι, όταν οι Αλόνσο, Γκροζάν, Πέρεζ και Χάμιλτον..

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Μην ξεχαστείτε... Δακτύλιος!

Σε ισχύ τίθεται από αύριο, 3 Σεπτεμβρίου, το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, με ορισμένες διαφοροποιήσεις, όσον αφορά τα νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Σύμφωνα τον αποκαλούμενο πλέον ''πράσινο δακτύλιο'', επιτρέπεται η κυκλοφορία στο μικρό δακτύλιο, χωρίς περιορισμό των Ι.Χ. αυτοκινήτων..

Γ. Κότσιρας: Οι έρωτες της ζωής του! Τι αποκαλύπτει;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανοίγει την καρδιά του σε περιοδικό και αποκαλύπτει τους έρωτες της ζωής του και το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην πορεία και επαγγελματική του καταξίωση μέχρι σήμερα... 
Πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας..
για έναν ερωτικό τραγουδιστή όπως εσείς;..

Το ΠαΣοΚ γιορτάζει την ίδρυσή του στις 3 Σεπτέμβρη 1974

Tη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου 1974.
Με ηχηρές απουσίες από την κεντρική εκδήλωση για την 38η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος θα γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του το ΠΑΣΟΚ. Πάντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται να παρουσιάσει στην ομιλία του τους επτά άξονες της στρατηγικής του νέου ΠαΣοΚ. Επτά άξονες, όσες και οι ακτίνες που θα αποκτήσει ξανά (όπως και το 1974) ο πράσινος ήλιος, το σύμβολο του Κινήματος, αντί των εννέα που έχει σήμερα..  Διαβάστε Ολο Το Αρθρο Εδώ

Αρχίζει το Συνέδριο των Δημοκρατικών Ο Ομπάμα ρίχνει στη μάχη τα γερά του χαρτιά

Με τις δημοσκοπήσεις να του γυρνούν την πλάτη, ο  Αμερικανός πρόεδρος περνάει στην αντεπίθεση σε μία προσπάθεια να προκαλέσει ξανά τον ενθουσιασμό σε περίπου έξι χιλιάδες οπαδούς, κατά το συνέδριο των Δημοκρατικών που ξεκινάει σήμερα στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας και ολοκληρώνεται την Πέμπτη..

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των πυροσβεστών Στις φλόγες... και η Βουλγαρία

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και τις πρώτες του Σεπτεμβρίου κορυφώθηκε η επέλαση της φωτιάς σε όλα τα μήκη και πλάτη της βουλγαρικής επικράτειας, με τους πυροσβέστες, στρατιωτικούς κι εθελοντές να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο τις περισσότερες από 300 πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 53 χιλιάδες στρέμματα δασών, θάμνων και ξερόχορτων μέχρι στιγμής...

Πακιστάν: Αιματηρή επίθεση κοντά σε γραφεία του ΟΗΕ video

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε κοντά σε γραφεία του ΟΗΕ στο κέντρο της πόλης Πεσαβάρ στο βορειοδυτικό Πακιστάν προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.
Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του υπουργού Πληροφοριών της επαρχίας Χαϊμπέρ Παχτούνχουα ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο Αμερικανοί, ωστόσο αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας, διαψεύδει τη σχετική δήλωση του υπουργού, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν Αμερικανοί πολίτες μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας στην Πεσαβάρ..

Τουλάχιστον 10 άμαχοι νεκροί στην Υεμένη από λάθος επιδρομή

Δέκα πολίτες, ανάμεσά τους δύο γυναίκες καθώς κι ένα κορίτσι 10 ετών, σκοτώθηκαν όταν ένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Υεμένης το οποίο πραγματοποίησε επιδρομή -κατά τα φαινόμενα αστόχησε -πιστεύεται ότι είχε στόχο ένα αυτοκίνητο που μετέφερε ισλαμιστές μαχητές-, είπαν σήμερα, Δευτέρα, προεστοί φυλών και κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε το επεισόδιο.
Η επίθεση, που έγινε σε μια ορεινή περιοχή στο κέντρο της χώρας την Κυριακή, προκάλεσε οργισμένες διαδηλώσεις από συγγενείς των θυμάτων, είπαν κάτοικοι της περιοχής...

Ισπανία Ένα δισ. ευρώ χρειάζεται άμεσα η Ανδαλουσία

Η Ανδαλουσία, η περιφέρεια της Ισπανίας με το μεγαλύτερο πληθυσμό, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, πως επιθυμεί «μια προκαταβολή» ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από την κεντρική κυβέρνηση πριν τεθεί σε ισχύ ο μηχανισμός αρωγής προς τις περιφέρειες, στον οποίο υπολογίζουν επίσης να προσφύγουν η Καταλονία και η περιφέρεια της Βαλένθιας...

OΛΘ: Παραχώρησε δύο πλοία στο Πολεμικό Ναυτικό

Στην διάθεση δύο πλοίων έναντι συμβολικού αντιτίμου  στο Πολεμικό Ναυτικό προχώρησε η  ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας την σημαντική συνεισφορά του  τόσο στην ασφάλεια της χώρας, όσο και στην κοινωνία γενικότερα.
Πιο συγκεκριμένα η ΟΛΘ Α.Ε. διέθεσε το ρυμουλκό «ΠΙΝΔΟΣ» και το πυροσβεστικό πλοιάριο «ΒΟΤΣΗΣ» στις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού με στόχο την ενίσχυσή του με πλοιάρια βοηθητικού ρόλου..

Ομπάμα: εξετάζει μέτρα αποφυγής ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν Οι NW Times σημειώνουν ότι οι ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν γυμνάσια στον Κόλπο

Με το Ισραήλ να συζητά ανοιχτά το ενδεχόμενο να επιτεθεί εναντίον του Ιράν τους επόμενους μήνες, η κυβέρνηση Ομπάμα λαμβάνει σειρά μέτρων με τα οποία ελπίζει να αποτρέψει μια ισραηλινή επίθεση και να αναγκάσει τους Ιρανούς να προχωρήσουν σε πιο σοβαρές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τους New York Times.Μεταξύ των μέτρων που έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι τα ναυτικά γυμνάσια και η εγκατάσταση νέων αντιπυραυλικών συστημάτων στον Κόλπο, καθώς και οι αυστηρότεροι περιορισμοί στα πετρελαϊκά εισοδήματα του Ιράν. Ο πρόεδρος Ομπάμα..

Ιταλία: Ρολά για 150.000 καταστήματα προβλέπει η Corriere della Sera

«Φέτος μπορεί να κλείσουν μέχρι και 150.000 εμπορικές επιχειρήσεις» στην Ιταλία, αναφέρει τη Δευτέρα σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα Corriere della Sera..«Στον εμπορικό τομέα συνολικά, στη λιανική και στη χονδρική, μπορεί να κατεβάσουν οριστικά ρολά μέχρι και 150.000 επιχειρήσεις,..

«Φλερτ» των τουρκικών επιχειρήσεων με ελληνικά νησιά και λιμάνια

Οι τούρκοι επιχειρηματίες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με δηλώσεις διευθυντικών στελεχών τουριστικών και οικονομικών επιχειρήσεων καθώς και πληροφορίες τουρκικών εφημερίδων..

Λονδίνο - Σίδνεϊ μέσω... Διαστήματος

Οι διάδοχοι του Concorde φαίνεται ότι θα παίρνουν μια γεύση από Διάστημα προτού ολοκληρώσουν το δρομολόγιο Λονδίνο - Σίδνεϊ σε 4 ώρες.Το Skylon φιλοδοξεί να εκτοξεύει δορυφόρους από το Διάστημα, ο κινητήρας του όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα επιβατικό αεροπλάνο σε υποτροχιακές πτήσεις.Το Concorde μπορεί να έχει πλέον παροπλιστεί σε διάφορα μουσεία, το όνειρο όμως των υπερηχητικών αεροπορικών ταξιδιών δεν έχει πεθάνει..

Το ναπάλμ του Βυζαντίου ήταν ένα από τα πιο τρομερά όπλα που φτιάχτηκαν ποτέ..

Ηταν ένα από τα πιο τρομερά όπλα που φτιάχτηκαν ποτέ. Ωστόσο τα μυστικά συστατικά και η τεχνολογία που απαιτείτο για να παρασκευαστεί το «υγρόν πυρ» έχουν νικήσει πολλά επιστημονικά μυαλά από τον 12ο αιώνα ως , Condiffe Jamie Το ναπάλμ του Βυζαντίου
Ηταν ένα από τα πιο τρομερά όπλα που φτιάχτηκαν ποτέ..

Οι χαμένοι θησαυροί της επιστήμης Αντικείμενα που, αν τα είχαμε σήμερα, θα έδιναν απαντήσεις σε ορισμένα από τα πιο σκοτεινά μυστήρια

Πετρώματα από τη Σελήνη, τομάρια παράξενων θαλάσσιων τεράτων, απολιθώματα χαμένων προϊστορικών ζώων, μυστικές συνταγές που κάποτε αποτελούσαν τον φόβο και τον τρόμο των εχθρών. Κάποια πράγματα που θα αποτελούσαν πραγματικούς θησαυρούς για..

Σφαγή ιθαγενών του Αμαζονίου από Βραζιλιάνους χρυσοθήρες

Απανθρακωμένα λείψανα δεκάδων ινδιάνων της φυλής Γιανομάμι ανακαλύφθηκαν στα ερείπια καταυλισμού στην απομακρυσμένη περιοχή Ιροταθέρι του Αμαζονίου, στα σύνορα μεταξύ Βενεζουέλας και Βραζιλίας. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθαγεννείς έπεσαν θύματα οργανωμένης επίθεσης από ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν οπλισμένοι χρυσοθήρες από την βραζιλιάνικη πλευρά των συνόρων.
Από τη σφαγή κατάφεραν να επιβιώσουν μόλις τρία μέλη της..

Είχε υπογράψει συμβόλαιο πλήρους σεξουαλικής και πνευματικής υποταγής!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ιστορία μιας κοπέλας από την Πάντοβα, η οποία υπέγραψε το 2004 συμβόλαιο υποσχόμενη πλήρη σεξουαλική και πνευματική υποταγή στον σύντροφό της!
Η ερωτική συμφωνία του ζευγαριού, που θυμίζει την υπόθεση του μπεστ σέλερ ερωτικού μυθιστορήματος «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και το περιβόητο μυθιστόρημα «Η Ιστορία της Ο», «καθαγιάστηκε» μάλιστα με τα… δεσμά του γάμου το 2006. Όμως πέρσι η Ιταλίδα… «δούλα και κυρά» δεν άντεξε άλλο: Υπέβαλε αγωγή διαζυγίου και μηνύει τον… αφέντη για κακομεταχείριση, ύστερα από επτά χρόνια δουλείας!..

Αεροσυνοδός για βιβλίο Γκίνες

Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες κέρδισε ο 83χρονος Ron Akana, καθώς είναι ο γηραιότερος αεροσυνοδός στην ιστορία της αεροπορίας, έχοντας περάσει 63 χρόνια από τη ζωή του στους αιθέρες! Πρόσφατα ο Akana πέταξε για τελευταία φορά, από το Denver στο Kauai της Χαβάης με την εταιρεία United, βάζοντας τέλος στην μακρόχρονη καριέρα του, στην πολιτεία από την οποία ξεκίνησε..

Σε αυτή την πισίνα βουτάς και δεν βρέχεσαι

Ακόμα και τους νόμους της βαρύτητας αψηφά ο Αργεντινός καλλιτέχνης Leandro Erlich που κατασκεύασε μια πισίνα στην οποία βουτάς, δεν βρέχεσαι και φυσικά δεν κολυμπάς.
Γνωστός για τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του που δημιουργούν ψευδαίσθηση στους θεατές, ο καλλιτέχνης, δημιούργησε μια «ψεύτικη» πισίνα, τοποθετώντας ένα στρώμα νερού 10 εκατοστών μέσα σε ένα χοντρό γυαλί, το οποίο αντανακλάται στην επιφάνεια..

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς τείνει να μετατρέψει τη ΝΔ σε δεύτερο ΠΑΣΟΚ

Πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από ραδιοφώνου ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι η πολιτική του, μετά τις εκλογές, τείνει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα του τρίτου κόσμου και την παράταξη της ΝΔ σε «δεύτερο ΠΑΣΟΚ»..