H Kia αποκάλυψε ένα διαφορετικό Sportage

Η Kia αποκάλυψε το X-Men Sportage, το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί για την προώθηση της ταινίας X-Men Apocalypse.
Το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στα χρώματα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί και επίσημα στο Αυστραλιανό open. Είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της ταινίας Mystique, τον οποίο υποδύεται η Jennifer Lawrence.

Παραδόθηκε η πρώτη Honda RC213V-S Τεράστια η ζήτηση για την MotoGP replica

Την MotoGP replica της Honda παρέλαβε εχθές ο πρώτος ιδιοκτήτης της σε παγκόσμιο επίπεδο. Πανευτυχής, τυχερός και προφανώς... πλούσιος ο κάτοχος της, καθότι πρόκειται για μοτοσικλέτα αξίας περίπου 200.000 ευρώ!
Σε μια ειδική τελετή παράδοσης - παραλαβής που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ, στις εγκαταστάσεις του αγωνιστικού τμήματος της Honda Μεγάλης Βρετανίας, ο κύριος John Brown, έγινε ο πρώτος ιδιοκτήτης της RC213V-S στον κόσμο.

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Οι ομοφυλόφιλοι όπως όλοι είναι δημιουργήματα του Θεού

Ποια είναι η θέση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας για το σύμφωνο συμβίωσης, την αποτέφρωση και το προσφυγικό. Τι λέει για τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και τον διαχωρισμό της σχέσης Κράτους - Εκκλησίας

Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, εκκλησιαστική περιουσία, σχέση Εκκλησίας- Κράτους, προσευχή στα σχολεία ήταν μερικά μόνο από τα ζητήματα στα οποία απάντησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο σε συνέντευξή του.

Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2015 από το National Geographic

Το περιοδικό National Geographic δημοσίευσε τις 20 καλύτερες φωτογραφίες για το 2015, όπως τις ψήφισαν οι αναγνώστες (Pics)
Adtech Ad
Κάθε χρόνο το ιστορικό περιοδικό National Geographic παρουσιάζει τι ωραιότερες φωτογραφίες της χρονιάς, έτσι και φέτος παρουσιάζει αυτές που το κοινό ψήφισε ανάμεσα σε άλλες εκατοντάδες, χαρίζοντας τους μια θέση στην 20αδα.

Βρέθηκε γιγάντιο κόκκινο καλαμάρι στην Ιαπωνία! (Video)

Τα γιγάντια καλαμάρια ζουν σε μεγάλα βάθη και η εμφάνισή τους είναι τόσο σπάνια που αρκετοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν. Ωστόσο, ένα γιγάντιο κόκκινο καλαμάρι εντοπίστηκε κοντά στην επαρχία Chūbu της Ιαπωνίας.

Σφοδρές θύελλες «χτυπούν» τον αμερικανικό Νότο - Στους 43 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και ανεμοστρόβιλοι απειλούν τον αμερικανικό Νότο σήμερα μετά τους ανεμοστρόβιλους και τις πλημμύρες που σάρωσαν την χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων και είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 43 άνθρωποι στις νότιες και μεσοδυτικές πολιτείες, ενώ προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Ο Ωνάσης και η Κάλλας επισκέφθηκαν την Μαντάμ Κλοντ – Την έκαναν να κοκκινίσει με αυτά που της ζήτησαν (Photos)

Ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης είχε επισκεφθεί μαζί με τη Μαρία Κάλλας τον οίκο ανοχής της Μαντάμ Κλοντ, ζητώντας σεξουαλικές υπηρεσίες που έκαναν μέχρι και την ίδια την Κλοντ να κοκκινίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

«Red Star OS»: Στα «άδυτα» του λειτουργικού συστήματος της Βόρειας Κορέας (Video)

Δεν είναι Windows ούτε Macintosh. Δεν είναι καν (καθαρόαιμα) Linux.
Είναι το Red Star OS, το λογισμικό σύστημα των υπολογιστών της Βόρειας Κορέας.
Το Red Star («κόκκινο αστέρι») είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στα Linux, που ωστόσο εξελίχθηκε από ειδικούς στην πληροφορική της Βόρειας Κορέας.