Ο Άρης Πορτοσάλτε κατάλαβε ότι η χώρα βγήκε από τα μνημόνια

Ένα… μικρό βήμα για την αλήθεια, ένα μεγάλο βήμα για… τον Άρη Πορτοσάλτε.


Να του ξέφυγε, να το συνειδητοποίησε, να πάτησε λάθος πλήκτρα, το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι ο Άρης Πορτοσάλτε, σε ευθεία αντίθεση με το αφήγημα του ΣΚΑΪ αλλά και του ίδιου, έγραψε στο Twitter ότι η χώρα βγήκε εκτός μνημονίου.
Γι αλλού το πήγαινε βέβαια, μη φανταστεί κάποιος ότι τον έπιασε ο πόνος, αλλά στην προσπάθειά του να θέσει στο κοινό του ζήτημα διάστασης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Πάνου Καμμένου και να καταφερθεί κατά της κυβέρνησης, του ξέφυγε και το «εκτός μνημονίου».

Ο καυγάς της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη και οι φήμες για παραίτηση

Δευτέρα πρωί και η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει και πάλι από τη θέση της στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα». Την Παρασκευή, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να βάλει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους για τους λόγους της απουσίας της, εξηγώντας ότι πρόκειται για μία οικογενειακή υπόθεση, ενώ έκανε λόγο για εντάσεις λόγω κούρασης, τονίζοντας πως η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε την άδεια της, αφού όλο το καλοκαίρι δούλευε και την περιμένουν να επιστρέψει στη θέση της.

Α’ εθνική οι ρεπόρτερ του «OPEN»

Μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις μέχρι τώρα για την απόφαση του «OPEN» να αναθέσει στην Ελλη Στάη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού… Απόψεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές, τόσο εντός όσο και εκτός καναλιού… Ωστόσο επειδή η δουλειά στην ενημέρωση είναι κατεξοχήν ομαδικό «σπορ», για το βασικό τιμ του ρεπορτάζ έχουν ακουστεί μόνο θετικά σχόλια!
Για την ακρίβεια είναι κοινή πεποίθηση στο χώρο ότι οι δημοσιογράφοι που έχουν αναλάβει τους βασικούς τομείς του ρεπορτάζ είναι επαγγελματίες πρώτης εθνικής!

Συνεργασία Star με Megaphone TV

Το Star ανακοινώνει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Megaphone TV.   Το Megaphone TV είναι η πρώτη πλατφόρμα ψυχαγωγίας με live συμμετοχή του κοινού και ανταποκρίνεται στην ανάγκη των τηλεθεατών για αμφίδρομη επικοινωνία με το ζωντανό πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Πάντα κοντά στο τηλεοπτικό κοινό και τις εξελισσόμενες συνήθειες και απαιτήσεις του, το Star είναι ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός που μέσα από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικής συμμετοχής του

Να καταργήσει την ενημέρωση η ΕΡΤ

…προτείνει ο Δημήτρης Καμπουράκης.



Αν και δεν είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ΕΡΤ αυτή που περιγράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης στο άρθρο του στο liberal.gr… Αξίζει προσοχής, διότι προέρχεται από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση και τα υπόλοιπα Μέσα, με γνώση της πολιτικής κατάστασης και της συμπεριφοράς, αλλά και της νοοτροπίας των Ελλήνων πολιτικών και κυρίως επειδή αυτό που καταθέτει βγάζει νόημα!

Παππάς: Θα τα πούμε όλα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΕΡΤ

«Καλοδεχούμενη» χαρακτηρίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς την πρωτοβουλία βουλευτών της ΝΔ να φέρουν το θέμα της λειτουργίας της ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Παππάς αναφέρει: «Καλοδεχούμενη η πρωτοβουλία της ΝΔ για συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την ΕΡΤ. Θα τα πούμε όλα. Και για το παρελθόν και για το παρόν και για το μέλλον του οργανισμού».

Σβίγκου: Δεν είναι το ίδιο το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και το εμπάργκο στην ΕΡΤ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) είχε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που ζήτησε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τους εκπροσώπους Τύπου των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σχετικά με τα ζητήματα του νόμου 1178/1981, της κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών κατά δημοσιογράφων, καθώς και του εμπάργκο σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ).