Μετά τις πιπεράτες δηλώσεις τους για την έλξη τους προς τη … Ριάνα! Κέιτι Πέρι – Σέριλ Κόουλ: ήρθαν πιο … κοντά στο πλατό

Όταν η Κέιτι Πέρι τραγουδούσε το περίφημο χιτ της «I kissed a girl and I liked it» ίσως και να μην φανταζόταν πως κάποτε θα φιλούσε ένα κορίτσι στην πραγματικότητα.
Αλλά και η Σέριλ Κόουλ ίσως να μην περίμενε, όταν προ εβδομάδος είχε δηλώσει..

Χορευτής χτύπησε κατά λάθος την Lady Gaga επί σκηνής

Tόσο δυνατό ήταν το χτύπημα του χορευτή επί σκηνής στην Lady Gaga, που η νεαρή τραγουδίστρια της ποπ έπαθε διάσειση. Η «mother monster» έπεσε θύμα της απροσεξίας του χορευτή της, ο οποίος δεν πρόσεξε και μαζεύοντας έναν στύλο από τη σκηνή, της τον «κοπάνησε» στο κεφάλι.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το φεστιβάλ στα Μάταλα

Το Matala Festival 2012 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Ιουνίου..

H Μαντόνα δείχνει το στήθος της σε 50.000 Τούρκους. (Φωτό)

Σοκ και δέος (κυρίως σοκ) υπέστησαν οι Τούρκοι φαν της Μαντόνα, όταν την είδαν να κατεβάζει το σουτιέν της και να τους δείχνει το στήθος στης στα πλαίσια της συναυλίας που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη. Μια μέρα πριν την συναυλία, η Μαντόνα -μαζί με την 200 ατόμων συνοδεία της- έκανε.

Τα δύο πρόσωπα του Σάκη Ρουβά Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί τον απόλυτο έλληνα σταρ.

«Το καλό που σου θέλω, μακριά από τον Σάκη. Ακούς;»: ο δημοσιογράφος Γιώργος Παυριανός έχει χιμήξει εξαγριωμένος στον Ηλία Ψινάκη μέσα στο καμαρίνι του Γιώργου Μαρίνου. Προηγουμένως έχει χαστουκίσει τον νεαρό τότε Ρουβά.
Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίζεται λίγους μήνες μετά το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης του 1991, όπου, 19χρονος Ρουβάς,..

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Ελενη Φουρέιρα, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Ελενη Φουρέιρα, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Σε ένα ειλικρινές ξέσπασμα, η Ελένη μίλησε για τα φτωχά παιδικά της χρόνια, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει τώρα η οικογένειά της. 
Δήλωσε: " Ο πατέρας μου είναι άνεργος 3 χρόνια. Πως να ζήσεις με 800 ευρώ τέσσερα παιδιά";..

"Κοντά σου": Ακούστε το νέο τραγούδι της Τάμτα! (Βίντεο)

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό single της με τίτλο "Κοντά σου". Πρόκειται για ένα αισιόδοξο up tempo τραγούδι, σε στίχους και μουσική Dj airth, Μελίνας Μακρή και Πάνου Νικολακόπουλου, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί..

Λαγκάρντ: Σέβομαι την Ελλάδα και το λαό της

Λαγκάρντ: Σέβομαι την Ελλάδα και το λαό της Το «μεγάλο σεβασμό» της προς την Ελλάδα και το λαό της εξέφρασε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung..

Μεγαλύτερο από όσο είχε υπολογιστεί το Σινικό Τείχος

Αρκετά χιλιόμετρα μεγαλύτερο από όσο είχε εκτιμηθεί το 2009 φαίνεται ότι είναι το μήκος του Σινικού Τείχους στην Κίνα..

Ανάπλαση σε χρόνο ρεκόρ «Το Πάρκο μας» έχει φρέσκες ιδέες και τις υλοποιεί

Πάει κόντρα στην Ελλάδα του σήμερα και δεν μένει στα λόγια. Χωρίς να ζητήσει από το κράτος να ξοδέψει ευρώ, μια ομάδα νέων με όραμα και όρεξη για δουλειά παρέδωσε πριν από ένα χρόνο την πρώτη ολoκληρωμένη υποδομή για skate και bmx στους Αμπελοκήπους και τώρα βάζει μπρος για την υλοποίηση νέων στόχων που προσδοκούν να αλλοιώσουν την εικόνα της κρίσης...

Γιούνκερ: Δεν είδα κανένα πλούσιο να κλαίει στην Ελλάδα..

Πιέσαμε πολύ τους Έλληνες, είπε ο πρόεδρος του Eurogroup.
 Με εμφανή διάθεση κριτικής - και ...αυτοκριτικής - για το Μνημόνιο και τον τρόπο εφαρμογής του εμφανίστηκλε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό DeutschlandradioKultur...

Euro 2012 Ολλανδία-Δανία 0-1: MVP o Κρον Ντέλι

Την έκπληξη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το δεύτερο όμιλο του Euro, έκανε η Δανία, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Ολλανδίας!
Ο Κρον-Ντέλι στο 24’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης -και δεύτερο των Σκανδιναβών..

Euro 2012 Ο επιμένων... γερμα-νικά! VIDEO

Η Γερμανία. χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της επικράτησε 1-0 της Πορτογαλίας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Euro. «Χρυσός» σκόρερ ο Γκόμεζ για τους νικητές, ενώ οι Πορτογάλοι είχαν δοκάρι με τον Πέπε στις..

Φεστιβάλ Αθηνών 2012: Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη στο Ηρώδειο

To Φεστιβάλ Αθηνών, πιστό στο ραντεβού του με το ελληνικό τραγούδι, προχωράει φέτος σε ένα ακόμη αφιέρωμα, με πρωταγωνιστή αυτή ...
τη φορά τον Πατριάρχη του Ρεμπέτικου, Μάρκο Βαμβακάρη. Έχουν περάσει 40 χρόνια από το θάνατό του (1905-1972) και τα αθάνατα τραγούδια του θα ακουστούν για δύο νύχτες στο Ηρώδειο (22 και 23 Ιουνίου) ατόφια, σπαρακτικά, μαγευτικά, σαν την πολύπαθη ζωή του...