Η απαγορευμένη φωτογράφιση της γυμνής και αλυσοδεμένης Μελάνια Τραμπ στο GQ

"Υπάρχει μια απίστευτη χημεία ανάμεσα σε εμένα και τον Ντόναλντ" έλεγε τον Ιανουάριο του 2000 στο βρετανικό GQ η 26χρονη μοντέλο/σύντροφος/αεροσυνοδός και πλέον υποψήφια πρώτη κυρία ως σύζυγος του Ντόναλτ Τραμπ, Μελάνια. Tότε ήταν ακόμη μια Kνάους.
 Στη συνέντευξη που συνοδεύει το 14σελιδο αφιέρωμα η Μελάνια Τραμπ μιλάει για το Ντόναλντ Τραμπ με θαυμασμό.

Η σχεδόν...πορνό φωτογράφηση της Emily Ratajkowski [Εικόνες]

φωτογράφος Jonathan Leder καθώς και ο εκδοτικός οίκος Imperian Publishing παρουσιάζουν ένα νέο λεύκωμα το οποίο αναμένεται να γίνει best seller. Μάλιστα το συγκεκριμένο άλμπουμ απαρτίζουν αδημοσίευτες ολόγυμνες φωτογραφίες της σεξοβόμβας Emily Ratajkowski,οι οποίες θα γίνουν ανάρπαστες.
Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στο Woodstock, στη Nέα Υόρκη και η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε σε κάθε γωνιά του.

Έρευνα: Τα απίστευτα οφέλη του αυνανισμού στον οργανισμό (βίντεο)

Ο αυνανισμός ή σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση εξακολουθεί να αποτελεί ένα θέμα-ταμπού στο σεξ, παρά την σαφέστατη σεξουαλική απελευθέρωση των τελευταίων δεκαετιών.
Ίσως έχετε ακούσει τις φήμες που θέλουν ο αυνανισμός, αυτή η καθ' όλα φυσική πράξη, να είναι κάτι ανθυγιεινό που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση και στειρότητα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά από όλα αυτά.

Η ανατολική άκρη της Ελλάδας Foto-Vids.

Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο, αποτελεί το ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει από τις Τουρκικές Ακτές μόλις 2 ναυτικά μίλια. Πήρε την επίσημη ονομασία του λόγω του ότι είναι το μεγαλύτερο από ένα σύμπλεγμα δεκατεσσάρων μικρών νησιών με διασημότερο τη Ρω.
Το νησί είχε δικό του πολιτισμό, αν κρίνει κανείς από αρχαία ευρήματα, επιγραφές, τάφους, τείχη καθώς και ερείπια του ναού του Απόλλωνος Μεγιστέως,

Το νησί του «Απέραντου γαλάζιου» Foto-Vids.

Η Αμοργός βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, ανάμεσα στη Νάξο, τις Μικρές Κυκλάδες και την Αστυπάλαια. Συνδυάζει το άγριο και ορεινό τοπίο με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Διαθέτει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα στο κέντρο και την Αιγιάλη στα βόρεια. Μεγάλο τμήμα των ακτών της είναι εξαιρετικά βραχώδες και καταλήγει απότομα στη θάλασσα. Η Χώρα είναι η πρωτεύουσα του νησιού.

2 ελληνικά νησιά στους 10 υποτιμημένους θησαυρούς της Ευρώπης

Ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Traveller δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 πιο υποτιμημένα νησιά της Ευρώπης, ανάμεσα τους βρίσκονται και 2 ελληνικά και μάλιστα στην πρώτη τριάδα. Αν οι δημοφιλείς προορισμοί όπως το Κάπρι και η Ρόδος έχουν περισσότερο κόσμο από ότι επιθυμείτε, υπάρχουν σύμφωνα με το Traveller πολλές επιλογές με όμορφα και λιγότερο γνωστά Ευρωπαϊκά νησιά.
Η Αλόννησος και η Άνδρος βρίσκονται στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Μία ελληνική πόλη στις 10 καλύτερες αποδράσεις για τον Νοέμβριο

Το Conde Nast Traveller δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα μέρη για να ταξιδέψετε τον Νοέμβριο. Στην Καραϊβική είναι ακόμα καλοκαίρι και είναι η κατάλληλη περίοδος πριν οι τιμές αυξηθούν λόγω Χριστουγέννων. Επίσης, κάποια μέρη της Ευρώπης είναι εξαιρετικά αυτή την περίοδο με ιδανική θερμοκρασία για να εξερευνήσετε τις πόλεις και  φυσικά με λιγότερους τουρίστες. Μία ελληνική πόλη βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

Ένα ελληνικό νησί στους κορυφαίους παραθαλάσσιους παραδείσους για το 2017

Το Booking.com δημοσίευσε τη λίστα με τους 7 κορυφαίους νησιωτικούς παραδείσους στον κόσμο για το 2017. Ανάμεσα στα 7 νησιά που επέλεξαν για τη συγκεκριμένη λίστα, βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί. Οι προορισμοί αυτοί συγκέντρωσαν σκορ προτίμησης άνω του 95% από τους χρήστες της πλατφόρμας, και έτσι αναδεικνύονται ως οι κορυφαίοι νησιωτικοί προορισμοί στον κόσμο για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Το Μεγανήσι που βρίσκεται κοντά στη Λευκάδα βρίσκεται στην 4η θέση.

Μύθος ότι τα προϊόντα «zero» βοηθούν τη δίαιτα

Μέχρι πρόσφατα τα συνθετικά υποκατάστατα της ζάχαρης χρησιμοποιούνταν κατά κόρον για την απώλεια βάρους. Ωστόσο αποδεικνύεται ότι μπλοκάρουν ένα ένζυμο που θεωρείται σημαντικό για την πρόληψη της παχυσαρκίας.
Εδώ και καιρό οι διατροφολόγοι είχαν την υποψία ότι οι συνήθεις συνθετικές γλυκαντικές ουσίες που λειτουργούν σαν υποκατάστατα της ζάχαρης δεν οδηγούν στην επιθυμητή απώλεια βάρους, όπως υπόσχονται.

Στο στόχαστρο των εισαγγελέων οι χορηγίες της MIG στον ΣΚΑΪ

Περί κατευθυνόμενης ασυδοσίας σε ό,τι αφορά την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης από την εταιρεία MIG προς τα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν πλέον λόγο ακόμα και υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης. Ο αιφνίδιος θάνατος του Ανδρέα Βγενόπουλου, εκτός από τις εξελίξεις που

Κακοκαιρία: Στα λευκά η βόρεια Ελλάδα, χιόνια και στη Θεσσαλονίκη

Στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί της Τρίτης πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, που σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας, έχουν στήσει ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό.

Από το πρωί χιονίζει στο Χορτιάτη, στο Φίλυρο, στο Ωραιόκαστρο, το Μελισσοχώρι και τη Λητή, ενώ νιφάδες χιονιού έπεσαν και στην Άνω Πόλη και στον Άγιο Παύλο, σύμφωνα με το voria.gr.

Αεροπλάνο που μετέφερε ομάδα ποδοσφαίρου τις Βραζιλίας συνετριβη στην Κολομβία..LA TRAGEDIA DE CHAPECOENSE

Ένα αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου Chapecoense της Βραζιλίας έχει συνετρίβη στην Κολομβία, σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώνοντας μερικούς από τους επιβάτες. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομεία.
Το αεροπλάνο συνετρίβη εξαιτίας της έλλειψης καυσίμων γύρω στις 22:15 τοπική ώρα στο Cerro Gordo στο δήμο της La Ένωσης, σύμφωνα με το Mi Oriente.

Σαουδική Αραβία χιονοπτώσεις μετατρέπει την άμμο της ερήμου σε λευκή πούδρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Δεν Βλέπεις κάθε μέρα που φρέσκο ​​χιόνι να καλύπτει την άμμο της ερήμου στη Σαουδική Αραβία - αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τα μέρη της χώρας όταν οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν. Σαουδάραβες αντιδρούν με μια υγιή δόση του χιούμορ, ακόμη και σε λίγες χιονάνθρωπους.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η κουβέρτα του χιονιού είναι μια απροσδόκητη απόλαυση για την κεντρική και βορειοδυτική περιοχές της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες τείνουν να βλέπουμε καθημερινά υψηλές θερμοκρασίες γύρω στους 20 ° C (68 ° F), ακόμη και τον Νοέμβρη

Κρέμασε αιώρα σε drone και ξαπλώνει στους αιθέρες! (vid)

Μια πολύ έξυπνη διαφημιστική καμπάνια προωθεί Ολλανδική ασφαλιστική εταιρία. Με πρωταγωνιστή έναν εφευρέτη με πρωτοποριακές ιδέες δείχνει πως θα βρεθεί δίπλα στον πελάτη της σε κάθε περίπτωση.
Ο πρωταγωνιστής του βίντεο έχει μια ενδιαφέρουσα άλλα άκρως επικίνδυνη ιδέα. Ενώνει με αυτοσχέδιο μηχανισμό drones και κρεμά από κάτω τους μια αιώρα.

Θαυμασμός στο Ισραήλ για τους Έλληνες πιλότους των CL-415: Πετούσαν στα 20 μ. και έσβηναν τις πυρκαγιές! (εικόνες, βίντεο)

Εμειναν άφωνοι στο Ισραήλ από τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων που συνέβαλαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που πλήττουν το Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα σύσσωμη η ισραηλινή ηγεσία να ευγνωμονεί για την προσφορά τους.
Η χώρα μας έστειλε προς βοήθεια του Ισραήλ τρία CL-415 τα οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο έκαναν την διαφορά.

Η βιομηχανία κρύβει την αλήθεια για τη βενζίνη

Κατά 42% μεγαλύτερη είναι η πραγματική κατανάλωση καυσίμων από ό,τι δηλώνουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως προκύπτει από νέα έρευνα που ξεσκεπάζει άλλη μια αθέμιτη πρακτική του κλάδου.

Η απόσταση που χωρίζει την πραγματική κατανάλωση καυσίμων από όσα δηλώνουν επισήμως οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι «μεγαλύτερη από ποτέ».

Απεργία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις 7 Δεκεμβρίου

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, τα οποία συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την επομένη (8 Δεκεμβρίου).

Καστοριά: Χιόνι στην Ιεροπηγή

Ξεκίνησε να χιονίζει τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Ιεροπηγής στην Καστοριά.

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να συνεχιστεί έως και την Πέμπτη.


Σήμερα,Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ιδιαίτερα αισθητή σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με το θερμόμετρο να δείχνει υπό το μηδέν.

Google: Το νέο doodle αφιερωμένο στην Αμερικανίδα συγγραφέα Louisa May Alcott

Εκατόν ογδόντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την γέννηση της Αμερικανίδας συγγραφέα Louisa May Alcott και η Google αποφάσισε να της αφιερώσει το νέο σκίτσο της (doodle).

Επική ανατροπή του Ατρόμητου, 4-3 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Τη μεγαλύτερη ίσως ανατροπή στα χρονικά της Super League πέτυχε ο Ατρόμητος στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-2 και 1-3, κατάφεραν με το γκολ του Τόνσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρουν απίστευτη νίκη με 4-3!