Ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στην Ελβετία αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ...αερόστατου.

Ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι σπεύσουν στο Chateau-d'Oex της Ελβετίας αυτήν την εβδομάδα.
Και τούτο διότι στην πολύχρωμη γιορτή θα συμμετέχουν ...αερόστατα με τους πιλότους τους. Και μάλιστα από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

LOPEZ - ORA: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ (VIDEO)

Αμφότερες έδειξαν τα κάλλη τους στον τηλεοπτικό φακό χωρίς να φοβηθούν ούτε λεπτό για τυχόν... ατυχήματα. Ποια θα αναδεικνύατε νικήτρια;
Jennifer Lopez και Rita Ora...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επάξια έχει κερδίσει τον τίτλο του μόνιμου υπουργού, ο οποίος «κολλάει» με όλες τις κυβερνήσεις: με Γιώργο Παπανδρέου, με Λουκά Παπαδήμο, με Αντώνη Σαμαρά.

Το ακριβές μέγεθος του σεισμού που προκάλεσε ο ΕΝΦΙΑ θα ανακοινωθεί από το... γεωδυναμικό ινστιτούτο των καλπών.

«Οι τάσεις συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι η Νέα Δημοκρατία χάνει τις δυνάμεις εκείνες που παραδοσιακά τη στήριζαν και δεν είναι άλλες από εκείνες της αγοράς (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, επιχειρηματίες,

ΝΔ και ανθρώπινα δικαιώματα: Όταν «κένταυροι» και «rangers» φόρεσαν κοστούμια

Είναι πραγματικά οξύμωρο το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία που επί 2,5 χρόνια καταπατούσε σταθερά και αδιάκοπα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα επικαλείται κατά την προεκλογική περίοδο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να «χτυπήσει» το ΣΥΡΙΖΑ.

Προεκλογική συγκέντρωση από ιδιοκτήτη παράνομου ΙΕΚ προς τιμήν του Λοβέρδου

Εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε μεγάλο ιδιωτικό ΙΕΚ ενημέρωσαν την ΟΙΕΛΕ πως η εργοδότριά τους διοργάνωσε την περασμένη Τρίτη βράδυ προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι της για τον Υπουργό Παιδείας και τους πίεσε αφόρητα για να παραστούν.

Πλήρης κατάρρευση: Δεν γέμισε το Τάε Κβον Ντο ο Σαμαράς (φωτο-βίντεο)

Δεν κατάφερε να προσελκύσει πολύ κόσμο στην τελευταία του προεκλογική ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς. Η εικόνα της «αποσύνθεσης» που επικρατεί σε όλη τη χώρα για το ΝΔ μεταφέρθηκε και στη χθεσινή συγκέντρωση.

Κυριαρχία ΣΥΡΙΖΑ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μάχη των εκλογών (γραφήματα)

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται διεθνώς η τάση διεύρυνσης του πεδίου της πολιτικής αντιπαράθεσης πέραν των συμβατικών μέσων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, καθώς οι κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πλησιάζουν, ο «πόλεμος» στο ελληνικό Facebook και Twitter κορυφώνεται.

CNN: Σποράδες - Δωδεκάνησα στις 9 καλύτερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Οι Σποράδες και τα Δωδεκάνησα συγκαταλέγονται μέσα στις 9 καλύτερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο σύμφωνα με το CNN.
Προτάσεις για κρουαζιέρες με μικρού μεγέθους σκάφη, που προσεγγίζουν σε εναλλακτικούς προορισμούς, χωρίς ωστόσο να απαρνούνται την πολυτελή διαμονή, κάνει το CNN, εντάσσοντας σ' αυτές τις Σποράδες και τα Δωδεκάνησα.

Ποια ελληνικά ξενοδοχεία είναι στα καλύτερα του 2015;

Ποια είναι τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2015, σε διάφορες κατηγορίες, όπως τα ψήφισαν οι χρήστες της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας tripadvisor;
Για άλλη μια χρονιά το tripadvisor ανακοίνωσε τις λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως αναδείχτηκαν από τις ψηφοφορίες των χρηστών της έγκυρης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας.

Ε. Γουάτσον: Η «Ερμιόνη» μεγάλωσε και μιλά στο Νταβός για την ισότητα των δύο φύλων και για την καμπάνια #HeForShe

Συγκινημένη η Έμμα Γουότσον μίλησε στο Νταβός για την ισότητα των δύο φύλων, μια καμπάνια που η ίδια άρχισε το Σεπτέμβριο
 Μίλησε στο Νταβός για την ισότητα των δύο φύλων και για την καμπάνια #HeForShe, την οποία έχει αναλάβει να προωθήσει.

Νταβός:Διαδήλωση χιονάνθρωπων - ακτιβιστών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Ακτιβιστές κατασκεύασαν «193 χιονάνθρωπους διαμαρτυρίας» έναν για κάθε χώρα του κόσμου, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

Η σύγκρουση ΗΠΑ - Ε.Ε. στο Φόρουμ του Νταβός

Mεταξύ καφέ και κοκτέιλ Ευρωπαίοι και Αμερικανοί συζήτησαν και συγκρούστηκαν γι αυτό που φοβούνται περισσότερο: την πορεία της οικονομίας. Τι είπαν στο Νταβός.
Mεταξύ καφέ… και κοκτέιλ συζήτησαν και συγκρούστηκαν… γι αυτό που φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: την πορεία της οικονομίας και την κοινωνική αναταραχή.

Ζάνι Μίντον Μπέντοους πρώτη γυναίκα στο τιμόνι του Economist

Η Ζάνι Μίντον Μπέντοους επικράτησε ανάμεσα στους 13 υποψήφιους που έκαναν αίτηση για τη θέση και είναι πλέον η πρώτη γυναίκα που γίνεται διευθύντρια του περιοδικού.

WSJ: Οι πανεπιστημιακοί που έδωσαν πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ

H άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτήθηκε από καθηγητές που έγιναν πολιτικοί γράφει η WSJ. Λαπαβίτσας, Βαροφάκης, Σταθάκης, Μηλιός, Χουντής στην WSJ.
H άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτήθηκε από πανεπιστημιακούς που έγιναν πολιτικοί γράφει η WSJ. «Δεν είμαι πολιτικός καριέρας» λέει ο Κώστας Λαπαβίτσας, καθηγητής οικονομικών για πάνω από 20 χρόνια στο University of London. Σήμερα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γερμανός Fabio De Masi του Die Linke για τις ελληνικές εκλογές και το ΣΥΡΙΖΑ

"Ως Γερμανός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τον Ελληνικό πληθυσμό.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι Έλληνες θα πάρουν μια πολύ νηφάλια και καλή απόφαση στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζοντας