La Repubblica: Η σημαία του Ισλαμικού Κράτους κυματίζει σε χωριά της Αλβανίας

Σε δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», αναφέρεται πως «σε κάποια χωριά της Aλβανίας, ιδίως σε εκείνα που βρίσκονται στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο, εδώ και καιρό κυματίζει η σημαία του Isis» Η εφημερίδα κάνει λόγο για σημαντική αύξηση των ανθρώπων που ασπάζονται τον μουσουλμανικό εξτρεμισμό στην Αλβανία.

Νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα – Βρέθηκε στο διαμέρισμά του στην Ηρώδου Αττικού

Νεκρός βρέθηκε από συνεργάτη του μέσα στο σπίτι του στην Ηρώδου Αττικού, λίγο ώρα πριν, ο Αντρέι Μαλανίν, ο 55χρονος Ρώσος Πρόξενος στην Ελλάδα. Δεν φαίνονται σημάδια παραβίασης στην πόρτα και τα κλειδιά ήταν από πίσω.

Παππάς: Η ΝΔ είναι υπόλογη για το χάος των τελευταίων 27 ετών

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις πόθεν έσχες των καναλαρχών έδωσε ο Νίκος Παππάς.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε απάντησή του στην δήλωση της ΝΔ, τόνισε ότι «η ΝΔ είναι η διαχρονική ηχώ των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών.
Είναι υπόλογη για το χάος των τελευταίων 27 ετών και για τις τεράστιες απώλειες εσόδων του δημοσίου.

ΝΔ: Δεδομένο ότι οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν πόθεν έσχες

Το «γάντι» σήκωσε η ΝΔ και απάντησε στον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής Νίκο Παππά για τα πόθεν έσχες των καναρχών.
Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι:
«Προφανώς οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες και αυτό είναι δεδομένο.

Κουτσούμπας: Το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής – Λύση σημαίνει ένα κράτος και όχι δύο

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που αφορούσε το Κυπριακό, τόνισε:
«Το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Για να μιλάμε για διαπραγμάτευση που θα οδηγήσει σε λύση, σημαίνει, πρώτα απ’ όλα, άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών δυνάμεων. Σημαίνει κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων»

Επιστολή Φερχόφσταντ σε Τσίπρα: Μην εκδώσετε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελεύθερων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ σε σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει ότι έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετική με την τύχη των οκτώ Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο

Ο Άδωνις παραδέχεται ότι με τα σφάλματα της ΝΔ η Ελλάδα καταστράφηκε (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε δημόσια την Κυριακή το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πως η Νέα Δημοκρατία έκανε σφάλματα στο παρελθόν, τα οποία κατέστρεψαν τη χώρα.
Όμως, επειδή ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγνωρίζει τα λάθη – ακόμα κι αν αυτός δεν ήταν στις τάξεις της ΝΔ – ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και όλα καλά.

Η δακρυσμένη Μέριλ Στριπ «τα έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Η ηθοποιός Μέριλ Στριπ μετέτρεψε την ομιλία αποδοχής βραβείου στη φετινή τελετή για την απονομή των βραβείων Χρυσής Σφαίρας, σε μια καυστική επίθεση, κατά του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι συγκλονίστηκε από την κίνησή του να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Παππάς: Πρόκληση η προσφυγή των καναλαρχών για το πόθεν έσχες τους

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον των καναρχών εξέδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την προσφυγή κατά της δημοσίευσης των πόθεν έσχες τους.
«Τι θέλουν να κρύψουν;», διερωτάται ο υπουργός.
Τονίζει χαρακτηριστικά ότι «οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής.
Ζητούν –με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ- να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες.