«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη…»: Βοηθήστε το παιδί σας να γράψει το γράμμα του

Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πόσο σημαντικό είναι να πιστεύει το παιδί στην ύπαρξη του Άη Βασίλη, στον παχουλό γεράκο με την άσπρη γενειάδα και την κόκκινη στολή, που κουβαλάει ένα τεράστιο σάκο με δώρα για όλα τα παιδάκια και έρχεται με το έλκηθρό του, που το σέρνουν τάρανδοι και είναι πασπαλισμένο με νεραϊδόσκονη.

Γιατί κάποια παιδιά φοβούνται τον Άγιο Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης είναι η αγαπημένη φιγούρα όλων των παιδιών, αφού είναι εκείνος που γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο πάνω στο έλκηθρό του, που σέρνουν οι τάρανδοι, κατεβαίνει από τις καμινάδες των τζακιών και αφήνει δώρα σε όλα τα παιδάκια κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα περισσότερα παιδιά μάλιστα κάνουν προσπάθειες να μείνουν ξάγρυπνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προσπαθώντας να τον δουν από κοντά.

Η «παγωμένη πανσέληνος» των Χριστουγέννων!

Σήμερα, Παρασκευή, ένα μοναδικό φαινόμενο συνέβη έπειτα από σχεδόν 40 ολόκληρα χρόνια καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 13:11 ώρα Ελλάδος, η πανσέληνος έκανε την εμφάνισή της στον ουρανό.

Η τελευταία φορά που παρατηρήθηκε το φαινόμενο της «παγωμένης πανσελήνου» την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν το 1977.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπιλ Μάρεϊ σας λένε τα κάλαντα

All I want for Christmas είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ να μου πει τα κάλαντα!

Πόσες γυναίκες στον πλανήτη δεν θα το εύχονταν αυτό (ίσως και με την ελπίδα να αληθεύουν τα περί χωρισμού του από την Αμάλ Αλαμουντίν).


Η ευχή (για τα κάλαντα) πραγματοποιείται και ο διάσημος γόης του Χόλυγουντ μαζί με τον επίσης ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι κατάσκοποι της Αεροδιαστημικής Άμυνας των ΗΠΑ υποστηρίζουν: «Ο Άγιος Βασίλης πέρασε από Αθήνα εχθές το βράδυ»


Ο Άγιος Βασίλης, ο χαρωπός γενειοφόρος που μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου, πέρασε από την Αθήνα λίγα λεπτά μετά τις 22:00 της Παραμονής των Χριστουγέννων ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι… κατάσκοποι της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (ΝΟRAD) που για άλλη μια χρονιά «παρακολουθούν» στενά το ταξίδι του!

Ο πλανήτης γιορτάζει τα Χριστούγεννα- Όμορφες εικόνες από όλο τον κόσμο

Τα Χριστούγεννα είναι ημέρα γιορτής και αγάπης για όλο τον κόσμο. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη οι άνθρωποι περιμένουν τον Άγιο Βασίλη, τα δώρα και το πνέυμα του, γιορτάζοντας με διαφορετικούς τρόπους τη γέννηση του Χριστού.

Ξεμπρόστιασαν τον ρόλο της Τουρκίας--12.000 φορτηγά βυτιοφόρα στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.

 Συρία: Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν κομβόι βυτιοφόρων
Χιλιάδες βυτιοφόρα με λαθραίο πετρέλαιο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας

Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, με τη Μόσχα να δίνει στη δημοσιότητα αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες - ντοκουμέντα, οι οποίες στοιχειοθετούν κατηγορίες για λαθρεμπόριο των τζιχαντιστών με την Άγκυρα.

Περίπου 12.000 βυτιοφόρα καταγράφονται σε αεροφωτογραφίες του ρωσικού στρατού​ στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας