Κείμενο υποστήριξης του ΟΧΙ με την υπογραφή 200 ανθρώπων του πολιτισμού..<<Κλέων Γρηγοριάδης- Megga...-Δημοκρατία-Μαύρο 1-0

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι του πολιτισμού υπογράφουν το κείμενο της Επιτροπής Πολιτισμού για την Υπεράσπιση του Όχι.

Με σύνθημα "Ήρθε η ώρα του μεγάλου ΟΧΙ", περισσότεροι από 200 άνθρωποι του πολιτισμού υπογράφουν κείμενο για την υπεράσπιση του, στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Βαρουφάκης: Θα παραιτηθώ αν κερδίσει το ΝΑΙ την Κυριακή

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV ότι θα παραιτηθεί αν κερδίσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κυβερνητικών εξελίξεων.
Ο κ.Βαρουφάκης τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί την ψήφο του ελληνικού λαού όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ενώ ο ίδιος θα προτιμούσε «να κόψει το χέρι του»

Γ. Ντάισελμπλουμ: Ένα «Όχι» θα βάλει την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση

Μία ψήφος «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν θα ενδυναμώσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας και θα βάλει την Ελλάδα και την Ευρώπη σε «πολύ δύσκολη» θέση, είπε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Γιώργος Μαυρίδης: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμά του: ««Είκοσι χρόνια έσκυβα το κεφάλι για να…»

«Εδώ και 2 μέρες θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα πού συμβαίνουν στην χώρα μας.Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με κρατούσε πίσω μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, βρίσκεται στα σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς από άγνωστους, που με αποκαλούν , "βολεμένο"κάθε φορά που αναφέρομαι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.

Δεν πειράζει Ελληνάκο… «Μένεις Ευρώπη…»

Αγαπημένη Δευτέρα... Ξυπνάς και πάλι όλα στη θεσούλα τους… Ζωούλα… Δουλίτσα… Σπιτάκι…

...Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα πανάκριβα, δουλειά δυο ώρες την ημέρα, αλλά δεν πειράζει… Μένεις Ευρώπη.
...Φοράς ανάποδα το τρύπιο σώβρακο, το μπαλωμένο σου παντελόνι, το περσυνό πουκάμισο, αλλά δεν πειράζει… Μένεις Ευρώπη…

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας του ΟΧΙ

Στον αέρα βρίσκεται πλέον το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, για την Ευρώπη της Δημοκρατίας».
Δείτε το βίντεο.

Ιστορική αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ- Κούβας

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αποκαθίστανται οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Αβάνας, μετά από μία τεταμένη περίοδο , μεγαλύτερη από μισό αιώνα, απόρροια του Ψυχρού Πολέμου κι έκανε λόγο για το άνοιγμα ενός «νέου κεφαλαίου».

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις πριν εξεταστεί η ελάφρυνση του χρέους της

Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε οικονομικές μεταρρυθμίσεις πριν οι ευρωπαίοι εταίροι της εξετάσουν την απομείωση του δημοσίου χρέους της, δήλωσε την Τετάρτη, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Βέβαιος ότι θα βρεθεί λύση ο Γκάμπριελ: Ούτε η Ευρώπη κινδυνεύει ούτε το ευρώ

Αισιόδοξος ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και θα επιτευχθεί τελικά συμφωνία εμφανίστηκε ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει τα εθνικά συμφέροντα πάνω από αυτά της Ευρωπαίκής Ένωσης

Με χαρτονομίσματα Ζιμπάμπουε βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλώντας on camera για τις δραματικές συνέπειες του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε χαρτονομίσματα Ζιμπάμπουε (pics & vid)
Την άποψη ότι ένα OXI στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα μας οδηγήσει στη δραχμή, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Τσίπρας, υποστήριξε με σθένος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,

Spiegel: ''Τώρα είναι η ευκαιρία για μια νέα αρχή -Να πετάξουμε τη σαβούρα των παλιών προγραμμάτων''

To ελληνικό κράτος χρεοκόπησε και το πρόγραμμα διάσωσης έληξε. Όμως, όσο αδιέξοδη και να φαίνεται η κατάσταση, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, υποστηρίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος ο οποίος τονίζει ότι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα πρέπει να υπάρξει διάθεση για συμβιβασμό.

Πράσινοι προς Μέρκελ: "Να ηγηθείς για λύση στην Ελλάδα -Πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση"

Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων Κάτριν Γκέρινγκ- Έκαρντ ζήτησε από τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ να αναλάβει περισσότερες ευθύνες αναφορικά με την κρίση στην Ελλάδα.

Τα αναψυκτικά με ζάχαρη σκοτώνουν 184.000 άτομα το χρόνο!

Τα σακχαρούχα αναψυκτικά και άλλα ποτά μπορεί να προκαλούν 184.000 θανάτους ενηλίκων παγκοσμίως κάθε χρόνο, εκτιμά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι θάνατοι αυτοί αφορούν κυρίως τον διαβήτη, τις καρδιοπάθειες και τους καρκίνους που σχετίζονται άμεσα με τη συχνή κατανάλωση τέτοιων ροφημάτων με ζάχαρη (κοινών αναψυκτικών, ενεργειακών-αθλητικών ποτών, παγωμένου τσαγιού, φρουτοχυμών κ.α.).

Παγκόσμια ιατρική πρωτιά της Κούβας: Εξάλειψε την μετάδοση του AIDS από τη μητέρα στο παιδί

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε επίσημα την Κούβα την πρώτη χώρα στον κόσμο που εξάλειψε την μετάδοση του ιού HIV του AIDS και της σύφιλης από τη μητέρα στο παιδί.
"Η εξάλειψη της μετάδοσης ενός ιού είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο θέμα της δημόσιας υγείας", δήλωσε η Μάργκαρετ Τσαν, γενική διευθύντρια του ΠΟΥ.

Σιν Φέιν: ο λαός της Ιρλανδίας δηλώνει την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα

«Αντίθετα με την κυβέρνηση μας, ο λαός μας εκφράζει την αλληλεγγύη του» δηλώνει με επιστολή του ο Ιρλανδός Τζέρι Άνταμς του Σιν Φέιν.
Η επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Ιρλανδικού κόμματοςΤζέρι Άνταμς, αναφέρει:
«Εκ μέρους του Σιν Φέιν θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση της Ελλάδας

Πρώην διευθυντής Παγκόσμιας Τράπεζας: Η Ευρωζώνη, ανίκανη να παραδεχτεί την αποτυχία της, βρίσκεται μπροστά σε πολιτική πανωλεθρία

Η ανικανότητα της Ευρωζώνης να παραδεχθεί την αποτυχία της δικής της πολιτικής και με την ευκαιρία της Ελλάδας να την αλλάξει, είναι αυταπόδεικτη", τονίζει σε σημερινό σχόλιο του στην αυστριακή εφημερίδα "Βίνερ Τσάιτουνγκ", με τίτλο "Ευρώπη-Ελλάδα-Ευθύνη", ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας και γνωστός Αυστριακός οικονομολόγος, ερευνητής του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Συγκρίσεων της Βιέννης, Κουρτ Μπάγιερ.

Γιάννης Στάνκογλου: Αν ο πρόεδρος των βιομηχάνων και η Ντενίση είναι με το «Ναι», τότε «Όχι»! (Photo)

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, παίρνει θέση για το δημοψήφισμα, ετεροκαθοριζόμενος λόγω προέδρου ΣΕΒ και… Μιμής Ντενίση.

Γιαννακόπουλος: «Καταδίκη στα μνημόνια, ψηφίζουμε όχι»!

Ξεκάθαρα υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταψηφίσει τα μνημόνια, ενώ επισήμανε πως υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά.