ReMap 4: Εικαστικός περίπατος στο κέντρο της Αθήνας

Μια λαμπρή ευκαιρία να περιηγηθούμε στην πόλη και να ανακαλύψουμε κρυφές γωνιές της, αλλά και να δούμε τη δουλειά νέων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, αποτελεί το Remap 4, που ξεκίνησε το 2007 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην περιοχή του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού.

Η Sony επεκτείνει το οικοσύστημα του PlayStation

Το PS Vita TV επιτρέπει τη μεταφόρτωση παιχνιδιών - Διασύνδεση με το PlayStation 4
Μια μικροσκοπική συσκευή που θυμίζει το Apple TV και με την οποία επεκτείνει το οικοσύστημα του PlayStation ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η Sony.

Miranda Kerr και Selena Gomez σε... πλειοδοσία γυμνής σαρκός!

Η σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ θα έκανε και τον... άντρα της να «κοκκινίσει» με τη διάφανη δαντέλα της...- Η άλλοτε αγαπημένη του Justin Bieber και πρωταγωνίστρια της Disney εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό σορτσάκι, που δεν κατάφερε να κρύψει τα «επίμαχα» σημεία της

Naomi Campbell: Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Τις άλλες μέρες η 43χρονη Naomi Campbell βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των επιδείξεων, συνοδευόμενη πάντοτε από τον προσωπικό της σωματοφύλακα.
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε αυτές τις μέρες η καλλονή Naomi Campbell στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η οποία εμφανίστηκε στο fashion show της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο την επίδειξη.

Scarlett Johansson: Από τη Βενετία στο Παρίσι και μετά στον Καναδά

Μετά τη Βενετία και το Πάρισι η Scarlett Johansson προσγειώθηκε στο Τορόντο του Καναδά για το 2013 Toronto International Film Festival.
Από τη Βενετία στο Παρίσι και από το Παρίσι στο Τορόντο. Αυτές είναι οι διαδρομές τις τελευταίες μέρες της όμορφης Scarlett Johansson, η οποία, μετά τη λαμπερή εμφάνισή της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας και το διάλειμμα με τον αγαπημένο της στο Παρίσι,

Η «Miss Violence» κάνει τους ξένους να γράφουν για «Greek New Wave»

Πώς υποδέχεται ο διεθνής Τύπος το νέο «τέκνο» του ανερχόμενου ελληνικού κινηματογράφου - «Εκθαμβωτική» χαρακτηρίζουν την πρωταγωνίστρια, Ελένη Ρουσσινού
Με ενδιαφέρον και, πολλές φορές, ενθουσιασμό, ο ξένος Τύπος υποδέχτηκε την ταινία «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά.

Δελφίνια: Είναι πράγματι τα πιο έξυπνα και αγαθά ζώα;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, δεν είναι πιο έξυπνα από τα κοτόπουλα, ενώ έχουν και σκοτεινή πλευρά...

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα δελφίνια δεν είναι πιο έξυπνα από τα κοτόπουλα και ότι πίσω από την... παιχνιδιάρικη «μάσκα» υπάρχει μια πιο... σκοτεινή πλευρά.

Ελένη Τσολάκη: Μια Θεσσαλονικιά στην πρωτεύουσα

Η πρόταση από τον Alpha την έφερε στην Αθήνα

Για τη μετάβασή της από τα τηλεοπτικά πλατό της Θεσσαλονίκης σε αυτά της Αθήνας, αλλά και για την εκπομπή ΠΕΔΕΣ, στην οποία συμμετέχει μίλησε η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Αποκαλυπτήρια» on stage από τη Selena Gomez

Ο φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει το σέξι της «ατύχημα»

Φορώντας μαύρα μποτάκια, ένα μικροσκοπικό δερμάτινο μαύρο σορτσάκι και ένα διαφανές λευκό μπλουζάκι, η Selena Gomez τα έδωσε όλα στη σκηνή του Λονδίνου αφήνοντας τους θαυμαστές της να θαυμάσουν εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια της... τα απόκρυφα σημεία της.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή ήταν γκέι, ο σταρ του Prison Break

«Πρώτη φορά προσπάθησα να αυτοκτονήσω στα 15 μου»...

Μετά την έκπληξη ότι είναι ομοφυλόφιλος, ένα νέο σοκ περίμενε τους θαυμαστές του σταρ του Prison Break, Wentworth Miller.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αποκάλυψε τους εφιάλτες με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος στη ζωή του σε εκδήλωση της «Human Rights Campaign» στο Σιάτλ.

CBS «Ήρεμος» ο Άσαντ αρνείται την επίθεση με τα χημικά

Ο σύρος πρόεδρος «δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί επίθεση στη Συρία» αλλά ότι οι Σύροι «ετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν» - Ωρα μηδέν για επίθεση «αστραπή» στη Συρία - Συζήτηση θρίλερ σήμερα στο αμερικανικό Κογκρέσο - Πολεμικό διάταγμα την Τρίτη από Ομπάμα

Ομπάμα-Ασαντ: Τηλεοπτική «μάχη» πριν τον πόλεμο

Εξι συνεντεύξεις θα δώσει σήμερα ο Ομπάμα – Τί είπε στο CBS ο σύρος πρόεδρος – Νέες αποκαλύψεις για τη χρήση χημικών την 21η Αυγούστου από γερμανικά ΜΜΕΤηλεοπτικός... «μαϊντανός» γίνεται ο Μπαράκ Ομπάμα, σε μία προσπάθεια να πείσει την αμερικανική γνώμη για την αναγκαιότητα του πολέμου στη Συρία καθώς σήμερα ξεκινά μαραθώνιος διαβουλεύσεων στο Κογκρέσο.

Σύνταξη στα 50 για 700.000 γονείς - Προϋποθέσεις

Σύνταξη από τα 50 τους χρόνια, μπορούν να κατοχυρώσουν όσοι γονείς είναι ασφαλισμένοι σε Ταμεία μισθωτών (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τραπεζών), και έχουν παιδιά είτε ανήλικα, είτε ενήλικα.
Μπορεί τα επίσημα όρια ηλικίας για σύνταξη να είναι στα 62 και στα 67, αλλά αν εκμεταλλευτούν ορισμένες μεταβατικές διατάξεις του ασφαλιστικού, τότε θα μπορούν να κατοχυρώσουν τη σύνταξη τους από τα 50 ή ακόμη και χωρίς όριο ηλικίας, λόγω τέκνων.

Eλλάδα-Είδήσεις-Διεθνή:Ευθ. Λέκκας: Υπερβολικά τα περί σεισμών 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα

Οι προβλέψεις για σεισμό 9 Ρίχτερ στον ελλαδικό χώρο, για τις οποίες έκανε λόγο η γαλλική Le Monde, μπορεί να αναστάτωσαν κάποιους, αλλά όχι και τους επιστήμονες.
Όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον Σκάι Κρήτης ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας, πρόκειται για το αποτέλεσμα μίας μελέτης 55 επιστημόνων που, ωστόσο, θεωρεί ότι υπερβάλλουν, διότι έβγαλαν ένα γενικό συμπέρασμα με δομές των 300 και 350 χιλιομέτρων ενώ στη χώρα μας αυτές δεν ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα, δηλαδή οι δομές στην Κρήτη δεν φτάνουν πάνω από 100 χιλιόμετρα οπότε είναι μέχρι και τα 7 Ρίχτερ. Μέχρι εκεί φτάνουν οι σεισμοί στην Ελλάδα, υποστηρίζει.
Τα 9 Ρίχτερ που λένε, τα δίνουν ρήγματα όπως αυτά που υπάρχουν στην Ιαπωνία, όχι στη χώρα μας, συμπληρώνει, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά λέγονται και γίνονται για λόγους οικονομικούς... Για λόγους ασφάλειας μεταφορών, δικτύων, κτιρίων, ακόμα και για θέματα που άπτονται των ερευνών που γίνονται ίσως τώρα στην περιοχή μας.
«Είναι μία παρέμβαση σε έναν ευαίσθητο χώρο, όπως είναι ο Ελλαδικός... όλα τούτα είναι υπερβολικά!» κατέληξε ο σεισμολόγος.


RussiaToday-Video-News-World:Congress Charade: Most on Capitol Hill swaying against Syria war cry

With Barack Obama's finger firmly on the Syria intervention trigger, U.S. lawmakers will reconvene later on Monday to debate going to war. But the White House has made clear it still has the say-so on whether to bomb Damascus, regardless of what Capitol Hill thinks.

FRANCE 24 NEWS-World:Obama and Assad take to airwaves as Syria vote looms

US President Barack Obama and Syrian President Bashar al-Assad take to the airwaves in the US on Monday in an attempt to sway a sceptical nation as Congress returns from a summer recess to debate a military intervention in Syria.

Ανω κάτω η Κίνα με την τεράστια δημοσιογραφική γκάφα

Πελώρια και απίστευτη γκάφα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της Κίνας Σινχουά προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στη χώρα και στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο απεσταλμένος του πρακτορείου στο Μπουένος Αϊρες μετέδωσε πρόωρα και λανθασμένα ότι νικήτρια στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της Ολυμπιακής Πόλης του 2020 ήταν η Κωνσταντινούπολη και όχι το Τόκιο.

Ευρωμπάσκετ: Καλύτερα τώρα, παρά μετά...

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και υπό αυτή την έννοια η πρώτη ήττα στο Ευρωμπάσκετ έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μία, η ρεαλιστική άποψη: Η εικόνα δεν είχε σχέση με την αντίστοιχη κόντρα στην Τουρκία, η εμφάνιση δεν ήταν αντιπροσωπευτική του υλικού που διαθέτει ο Τρινκιέρι και παράλληλα μπαίνουμε στη β' φάση με παθητικό, καθώς μεταφέρουμε τα αποτελέσματα με τις ομάδες που εξασφαλίζουν την πρόκριση από τον όμιλο μας.

Red Bull Art of Motion: Σε προσκαλεί στη Σαντορίνη

15 τυχεροί freerunners θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία κερδίζοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια!
Όπως σίγουρα ξέρετε, το Red Bull Art of Motion έρχεται για 3η συνεχόμενη φορά στη Σαντορίνη, στις 14 Σεπτεμβρίου! Όσοι κάνετε freerunning ή parkour σίγουρα θέλετε να ζήσετε από κοντά κάθε στιγμή του event και -γιατί όχι- να πάρετε μέρος!

Red Bull Art of Motion στην Σαντορίνη: Έξι Freerunners πήραν το εισιτήριο για Σαντορίνη

Δες τα Βίντεο των νικητών που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Red Bull Art of Motion στην Σαντορίνη

Οι καλύτεροι στον κόσμο freerunners θα επιστρέψουν στο νησί της Σαντορίνης, γνωστή και ως παράδεισος του freerunning, στις 14 Σεπτεμβρίου, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την απόλυτη πρόκληση του Red Bull Art of Motion. Με φόντο το ηφαιστειακό τοπίο και την απέραντη θάλασσα, 18 αθλητές θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο πιο φυσικό course στον κόσμο και θα παρουσιάσουν το μοναδικό τους στυλ με τα φοβερά τους κόλπα.