Μπαλέτα Μπολσόι: «Ένας τεράστιος οίκος ανοχής» αποκαλύπτει πρώην πρίμα μπαλαρίνα

Η σκοτεινή πλημμυρίδα της σεξουαλικής παρενόχλησης που ξεκίνησε από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για να καταπιεί με ορμή δίνης κάθε πτυχή της βιομηχανίας του θεάματος περνάει τον Ατλαντικό.

Η Ρωσία και τα Μπαλέτα Μπολσόι είναι "ένας τεράστιος οίκος ανοχής" αποκάλυψε στην ιστοσελίδα The Daily Beast η πρώην πρίμα μπαλαρίνα Anastasia Volochkova.


«Μία βιομηχανία γεμάτη ρατσισμό, σεξισμό & ομοφοβία»: Η Τζέσικα Τσάστεϊν για το Χόλιγουντ

Η Τζέσικα Τσάστεϊν πάντα αντιστέκονταν και καταδίκαζε την υποκρισία του Χόλιγουντ, μιλώντας ανοιχτά για το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων και ήταν μία από τις πρώτες ηθοποιούς που καταδίκασαν δημοσίως τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.
Μιλώντας στην εκδήλωση "Women In Entertainment" του περιοδικού Elle, η Τσάστεϊν κατέκρινε εκείνους που τηρούν αυτό που κηρύττουν.
"Είναι μία βιομηχανία γεμάτη ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβία" είπε η ηθοποιός σύμφωνα με το 'Hollywood Reporter' και συνέχισε: "Είναι όλοι τόσο απορροφημένοι με τη δουλειά αυτή που σκιάζονται οι φρικτές αδικίες που συμβαίνουν κάθε μέρα".

Πλήγμα για τον Ερντογάν: Παραιτήθηκε ανώτερος οικονομικός σύμβουλός του

Ο Σαμπάν Ντισλί, ένας από τους ανώτερους οικονομικούς συμβούλους του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραιτήθηκε. .
Όπως έγινε γνωστό από υψηλόβαθμο αξιωματούχο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ο συνεργάτης του Ερντογάν υπέβαλε την παραίτησή του, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Κόρη Ρώσου εκατομμυριούχου η οδηγός που έσπειρε τον θάνατο στην Ουκρανία (pics)

Πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας που έσπειρε, με το όχημά της, τον θάνατο σε έξι ανθρώπους το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Χάρκοβο της Ουκρανίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η νεαρή κοπέλα, παραβίασε τον σηματοδότη, περνώντας με κόκκινο και έπεσε πάνω στο πλήθος. Το αποτέλεσμα ήταν 6 άνθρωποι να σκοτωθούν και περισσότεροι από 10 να τραυματιστούν

Αλβανία: Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το σκάνδαλο για ανάμειξη πολιτικών σε κύκλωμα ναρκωτικών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αλβανία σε σχέση με την ανάμειξη πολιτικών στην διακίνηση ναρκωτικών και γενικότερα το οργανωμένο έγκλημα.


Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελία βαριών ποινικών αδικημάτων στα Τίρανα προσέφυγε σήμερα στη αρμόδια επιτροπή της Βουλής ζητώντας την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Εσωτερικών της χώρας και νυν βουλευτού του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σαϊμίρ Ταχίρι.

Daily Mail: Πως αντιδρά ο ανθρώπινος οργανισμός στην Cola; - Αντέχεις να το δεις;

Αποτελεί καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα επιστημονικό πείραμα έρχεται να δείξει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τι ακριβώς συμβαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό, κάθε φορά που πίνει κάποιος Cola.

Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται σε προσομοίωση η αντίδραση που δημιουργείται μεταξύ των στομαχικών υγρών και του αναψυκτικού.

Θεοχαρόπουλος - Μανιάτης: «Στόχος μια ισχυρή προοδευτική παράταξη»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι μεταξύ του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου και του υποψήφιου για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στην προοδευτική παράταξη, Γιάννη Μανιάτη, στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι στόχος όλων θα πρέπει να είναι μια ισχυρή προοδευτική παράταξη που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς στη χώρα,

Πού θα δείτε το Audi A7 Sportback σε ζωντανή σύνδεση Απευθείας σύνδεση μέσω δορυφόρου, facebook και smart TV

Το καινούργιο Audi A7 Sportback, η σπορ πλευρά της πολυτελούς κατηγορίας, αποκαλύπτεται στο νέο Κέντρο Σχεδίασης της Audi στο Ingolstadt. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα και θα μεταδοθεί με live streaming σε όλο τον κόσμο.
Με το νέο 4θυρο coupe η Audi συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της, έχοντας θέσει ως στόχο την υπεροχή έναντι των ανταγωνιστών. Παράλληλα, πιστό στη φιλοσοφία Gran Turismo, το νέο A7 Sportback δίνει το δείγμα γραφής της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της μάρκας.

Ο Νικολάου έγραψε ιστορία στο «Καμπ Νου»

Με πολλές ιδιαιτερότητες συνοδεύτηκε η χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Δημήτρη Νικολάου στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν «μέσα» σε όλες τις φάσεις, που έγιναν γκολ.
Αρχικά, ήταν αυτός που έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Προτό για το 1-0 της Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια έκανε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 2-0 στο 61’ με την εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ήταν και εκείνος που προσπάθησε να

Για ποιους προοριζόταν η πρώτη άσφαλτος που έπεσε στη Νέα Υόρκη

Η ιστορία που είναι βγαλμένη από το μακρινό 1897 με την ασφαλτόστρωση που έγινε εκείνη την εποχή φαίνεται ότι «κουμπώνει» στη σημερινή πραγματικότητα.
Όσο κι αν ο ποδηλατόδρομος από τον ορισμό του και μόνο δεν είναι χώρος στάθμευσης, όπως κάθε ποδηλάτης θα μας πει με πίκρα αυτοκίνητα και φορτηγά επιμένουν να τον μετατρέπουν σε πάρκινγκ.
Μόνο που η οδύσσεια του ποδηλάτη δεν είναι νέα ιστορία, καθώς κρατά ήδη από τις απαρχές της… ασφαλτόστρωσης!

Πώς η Ακρόπολη μπλοκάρει τους ουρανοξύστες στο Ελληνικό

Σοβαρό ζήτημα με το θέμα του ύψους που θα έχουν οι έξι ουρανοξύστες που προβλέπει το επενδυτικό σχέδιο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα
Οι υπουργικές αποφάσεις που πρόκειται να εκδοθούν με βάση τη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου βρίσκονται στο γραφείο της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου, ωστόσο δεν έχουν ακόμη υπογραφεί γιατί δεν έχει βρεθεί λύση στο επίμαχο ζήτημα.