Έκρηξη στις προκρατήσεις των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα τον Οκτώβριο 2016

Έκρηξη εμφάνισαν οι προκρατήσεις τουριστικών πακέτων των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα τον Οκτώβριο 2016, αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του fvw.
Το σχετικό δημοσίευμα βασίστηκε σε σχετικά στοιχεία της πλατφόρμας προκρατήσεων σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς-αεροδρόμια των Γερμανών, Traveltainment για τον Οκτώβριο.

Κως: Αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών στα ξενοδοχεία

«Τα 74 λεπτά φτάνει η αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών που επιβλήθηκαν στα ξενοδοχεία της Κω», επισήμανε η αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου, Ευτέρπη Παπαχρήστου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου Δήμου του νησιού.
Ειδικότερα, η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τα υπολείμματα μιας παράταξης που διέλυσε και λεηλάτησε το Δήμο, συνεχίζουν στο δρόμο του ψεύδους, της λάσπης και των ύβρεων.

Σαρώνει το storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών

Επιτυχία σημειώνει η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, Blogtrotters, «όχημα» μέσω του οποίου κορυφαίοι διαμορφωτές ψηφιακής κοινής γνώμης προβάλλουν ελληνικούς προορισμούς διεθνώς, περιγράφοντας το μοναδικό συναίσθημα που προκαλεί στον επισκέπτη το ταξίδι στην Ελλάδα.
Με ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα, με περισσότερα από 68 blog posts, 16 vlogs και πάνω από 2.000 social media posts,

Ηλεκτρικά τρίκυκλα στη Νίσυρο για το περιβάλλον

Με τέσσερα ηλεκτροκίνητα τρίκυκλα ενισχύθηκε ο δήμος Νισύρου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για περιορισμό της κατανάλωσης πετρελαϊκών καυσίμων και την όσο το δυνατόν λιγότερη ρύπανση του περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα δύο ηλεκτροκίνητα τρίκυκλα δώρισε στον δήμο ο ομογενής επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος (κατάγεται από την Κάλυμνο και δραστηριοποιείται

Πέμπτη θέση για την Ελλάδα σε διαγωνισμό κυβερνο-ασφάλειας

Την 5η θέση κατάφερε να κατακτήσει η Ελλάδα στον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge 2016, ο οποίος αφορά στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 7-10 Νοεμβρίου στην πόλη Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου διαγωνίστηκαν ομάδες από 10 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά.

Η Jaguar παρουσίασε το πρώτο πλήρες ηλεκτρικό αυτοκίνητό της

Η αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar ανακοίνωσε πρόσφατα πως ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της κατασκευάστριας εταιρείας πολυτελών οχημάτων.
Το πλήρες ηλεκτρικό Jaguar I-Pace Concept αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο μείγμα επιδόσεων και σχεδιασμού ενός σπορ αυτοκινήτου με την άνεση και την ευελιξία που προσφέρει ένα SUV.

Η Google θα βελτιώσει το σύστημα μετάφρασης για 8 γλώσσες

«Η Google θα ενισχύσει το σύστημα μετάφρασής της για οκτώ γλώσσες» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της www.hurriyetdailynews.com

Ειδικότερα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι «Ο γίγαντας αναζήτησης στο διαδίκτυο Google, σχεδιάζει να ενισχύσει το σύστημα μετάφρασης για οκτώ γλώσσες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα τουρκικά.

Το Facebook δεν πρόκειται να σταματήσει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων

Το Facebook δεν σκοπεύει να κάνει σοβαρές κινήσεις προκειμένου να σταματήσει τον διαμοιρασμό ψευδών ειδήσεων στην πλατφόρμα του, εκτιμούν αναλυτές.
Η πρόκληση των πλαστών και παραπλανητικών ειδήσεων ήρθε στο προσκήνιο με αφορμή τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Το Facebook είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις αφού φέρεται πως επέτρεψε τη διασπορά στην πλατφόρμα του παραπλανητικών ειδήσεων κάτι που ενδεχομένως επηρέασε το αποτέλεσμα τον προεδρικών εκλογών,

Οι συνδρομές κινητής τηλεφωνίας 5G θα υπερβούν το μισό δισεκατομμύριο έως το 2022

Οι συνδρομές κινητής τηλεφωνίας 5G θα φτάσουν τα 550 εκατομμύρια έως το 2022, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της έκθεσης Ericsson Mobility Report, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.
Η Βόρεια Αμερική θα είναι πρωτοπόρος στις συνδρομές 5G, καθώς το έτος 2022 το ένα τέταρτο όλων των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή θα αφορούν τεχνολογία 5G.

Gross: O Tραμπ θα πλήξει τους χαμηλόμισθους

«Ο ερχομός του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο θα πλήξει τους χαμηλόμισθους και τους άνεργους Αμερικανούς οι οποίοι ψήφισαν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα» προανήγγειλε ι ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής ,Bill Gross της Janus Capital.

SZ: Ευρώπη και ΗΠΑ θα πρέπει να βρουν απάντηση στην οικονομική υπερδύναμη Κίνα

Η Süddeutsche Zeitung επισημαίνει στις οικονομικές τις σελίδες για τις σχέσεις που πρέπει να επιδιώξουν οι Ευρωπαίοι με τον Ντόναλτ Τραμπ όταν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ: «Κατ΄ αρχήν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν μπορεί να προβεί σε μονομερείς ενέργειες έναντι των εταίρων και συμμάχων στην Ευρώπη.

Τριντό και Νιέτο συζητούν τις επιπτώσεις της εκλογής Τραμπ στη NAFTA

Οι ηγέτες του Μεξικού και του Καναδά, θα έχουν συνομιλίες το Σαββατοκύριακο, με κεντρικό θέμα τις πιθανές επιπτώσεις της προεδρικής εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, στην εφαρμογή της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου για τη Βόρεια Αμερική (NAFTA), σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις για το ζήτημα αυτό.

Σαρκοζί και Ζιπέ συμφωνούν πως η Τουρκία δεν ανήκει στην ΕΕ

Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσαν χθες Πέμπτη οι δύο πιθανότεροι υποψήφιοι της Δεξιάς για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία το 2017 Νικολά Σαρκοζί και Αλέν Ζιπέ, εκφάζοντας εκ νέου την αντίθεσή τους στη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Άγκυρα.
Ο Αλέν Ζιπέ και ο Νικολά Σαρκοζί είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του δεύτερου γύρου των προκριματικών εκλογών της γαλλικής δεξιάς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Σόιμπλε: Δεν μπορεί να μας πει η Κομισιόν πόσα θα ξοδέψουμε

Νερό στον μύλο της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης ρίχνει με δηλώσεις του ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει το πόσο περιθώριο δημοσιονομικού ελιγμού έχουν τα κράτη-μέλη της ΕΕ», σημείωσε ο Γερμανός αξιωματούχος και προσέθεσε:

Πρόστιμο 264 εκατ. δολαρίων στην JP Morgan για σκάνδαλο δωροδοκίας

Πρόστιμο-μαμούθ ύψους 264 εκατ. δολαρίων θα πληρώσει η JP Morgan στο αμερικανικό Δημόσιο για σκάνδαλο διαφθοράς, στο οποίο εμπλέκεται η τράπεζα και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ασιατικών χωρών.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς, η υπόθεση αφορά στην προσπάθεια της τράπεζας να επηρεάσει τους εν λόγω αξιωματούχους, προσφέροντας εργασία και «πρακτική εξάσκηση» επ’ αμοιβή σε φιλικά πρόσωπα και συγγενείς τους.

Τέλη Κυκλοφορίας 2017: Αμετάβλητα τα Μηδενικά Τέλη, φθηνότερα στα παλαιά ΙΧ

Σχεδόν αμετάβλητα παραμένουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα σήμερα Παρασκευή από το οικονομικό επιτελείο ώστε να αναρτηθούν το συντομότερο δυνατόν στο Taxisnet.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr όλες οι αλλαγές που είχε προτείνει η περίφημη Επιτροπή για την φορολογία στα αυτοκίνητα αλλά και ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης «πάγωσαν» και αποφασίστηκε τελικά να μην πειραχτούν τα Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας στα

Εκτροχιασμός τρένου στην Ολλανδία - Αναφορές για τραυματίες (Photos)

Πολλοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένα φορτηγό που μετέφερε γάλα συγκρούσθηκε με τρένο στη βόρεια Ολλανδία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι στην συνέχεια ο συρμός εκτροχιάσθηκε.

Η «απάντηση» της Ελλάδας στην Τουρκία για τα F-35 - Τι δήλωσε ο Καμμένος (Video)

Πριν από λίγες μέρες ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίλ, δήλωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει, όπως αναμενόταν τα δύο πρώτα  F-35 το 2018, με την χώρα να ζητά από την παραγωγό εταιρεία Lockheed Martin επιπλέον 20 αεροσκάφη από τα 100 που έχει ήδη παραγγείλει.

Στο Πολυτεχνείο για κατάθεση στεφάνου ο Μανώλης Γλέζος (εικόνες – video)

Πρόκειται για έναν άνθρωπο-σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας εν γένει.
Ο Μανώλης Γλέζος λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

 Έτσι λοιπόν βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον ιστορικό χώρο, όπου χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος και φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά.

Το νεοφιλελεύθερο – ακροδεξιό αφήγημα του «μετώπου λογικής» για Χούντα και Πολυτεχνείο (εικόνες – video)

Τι έχουμε ακούσει από το "μέτωπο της λογικής" στην τιτάνια προσπάθεια αποδόμησης της "ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς". Τι "δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο", τι ότι "η χούντα άφησε μηδέν δημόσιο χρέος" και πολλά άλλα…
Επιμέλεια: Κώστας Ταχτσίδης – Μανώλης Καλουδάς
«Δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο», «η χούντα άφησε μηδέν δημόσιο χρέος», «Η εξέγερση του πολυτεχνείου άνοιξε το δρόμο για την εισβολή στην Κύπρο», «η γενιά του πολυτεχνείου φταίει για το χρέος», «Έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος»