Οι 25 πιο sexy γυναίκες του 2012 σύμφωνα με το Glamour! part2

Οι 25 πιο sexy γυναίκες του 2012 σύμφωνα με το Glamour! part2
Μπορεί να διανύουμε ακόμα το 1/4 του 2012 όμως το περιοδικό..
              "Σύννεφα" στη σχέση τους
Eva Mendes και Ryan Gossling είναι δεν είναι έξι μήνες μαζί. Ωστόσο φαίνεται πώς παρά το πολύ σύντομο..

Καθυστέρηση στο ΟΑΚΑ λόγω επεισοδίων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0

Με 15 λεπτά καθυστέρηση άρχισε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ εξαιτίας... ενός πανό.
Απίστευτο σκηνικό με εμφύλιο οπαδών της ΑΕΚ στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός..

O ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο δημοσιογράφος που ξεσκέπασε το «γερμανικό θαύμα»

Μεταμφιεζόμενος πότε σε Τούρκο και πότε σε Αφρικανό μετανάστη, ο άνθρωπος που για χάρη του ρεπορτάζ φυλακίστηκε από τη χούντα των συνταγματαρχών, κατάφερε να αναδείξει τόσο τον ρατσισμό έναντι των ξένων όσο και την αθέατη πλευρά του περίφημου γερμανικού «θαύματος»..

Χάθηκε η μπάλα πάλι στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα του

Χάθηκε η μπάλα πάλι στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα του. Σάρωσε 3-0 τον Άρη, χάνοντας ευκαιρίες για τριπλάσιο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και είναι πανέτοιμος για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν, με την Μέταλιστ και τον Παναθηναϊκό..

Μοιρασιά με 2-2 για Βαλένθια και Μαγιόρκα (Videos)


Η Βαλένθια, παρότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, δεν έχασε από τη Μαγιόρκα στο «Μεστάγια», σε αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2! Έτσι, οι «νυχτερίδες» που είναι στην 3η θέση, βρίσκονται στο +4 από τη Μάλαγα, ενώ η Μαγιόκα έφτασε τους 30 πόντους..

Δεύτερη σερί νίκη για τον Παναιτωλικό και «φωτιά» στην «ουρά»

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και τον προσπέρασε στον..

Νίκη «ανάσα» για την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 της SKODA Ξάνθης για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία..

Με Σαμαρά στους «4» η Σέλτικ

Με τον Γιώργο Σαμαρά να σκοράρει (για 5η φορά φέτος) η Σέλτικ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, καθώς θριάμβευσε με 4-0 στο «Τάνανταϊς Παρκ» της Νταντί Γιουνάιτεντ… Ο Έλληνας άσος κέρδισε και αποβολή για την ομάδα του..

Στην κορυφή η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Γουέστ Μπρομ στο Όλντ Τράφορντ και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Σίτι, η οποία έχασε 1-0 από την Σουόνσι, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας..

Ολυμπιακός - Άρης 3-0 (Τελικό)

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Γ.Καραϊσκάκης, όπου κατάφερε να κερδίσει με 3-0 τον Άρη..
      Μέσα στην Πόλη πήρε το χρυσό μετάλλιο
 
Μια τεράστια επιτυχία πέτυχε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, έχοντας κάνει δυο φορές ατομικό ρεκόρ με 2 μέτρα και 33 εκατοστά....