Σμήνος ρωσικών λίαρ τζετ στην πίστα... ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ

Στην Αθήνα βρέθηκαν για διαπραγματεύσεις τόσο ο μεγιστάνας του ομίλου Sintez Λεονίντ Λεμπέντεφ όσο και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ.Πάνε κι έρχονται τα ρωσικά λίαρ τζετ από τη Μόσχα στην Αθήνα με τα στελέχη των επιχειρήσεων της Gazprom και της Sintez να ελέγχουν όλες τις διαδικασίες της αποκρατικοποίησης της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ)

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ Η Ελισάβετ έβαλε στο μάτι το Μον Ρεπό

Πωλείται το Μον Ρεπό; Ενα «περίεργο» δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph» προκάλεσε ταραχή στην Κέρκυρα κι όχι μόνο. Το άρθρο, που υπογράφεται από τη δημοσιογράφο Χάριετ Αλεξάντερ κι έχει τίτλο «Πωλήσεις-φωτιά στην Ελλάδα», κάνει λόγο για γενικό?

Ορκίστηκε η κυβέρνηση Λέττα «ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ»

«Μια κυβέρνηση με πολλές γυναίκες, με γνώμονα τη γνώση και την ανανέωση» χαρακτήρισε τη νέα του κυβερνητική ομάδα ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός, Ενρίκο Λέττα. Από τα κύρια αξιώματα, το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει η Έμμα Μπονίνο, των ριζοσπαστών. Ο γραμματέας του Λαού της Ελευθερίας Αντζελίνο Αλφάνο, είναι ο νέος υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Τσίπρας: Δεν μας δεσμεύει τίποτε από όσα έχετε υπογράψει

Εφ ΄ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, προειδοποιώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται σε τίποτε από όσα έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα. «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές επί τρία χρόνια. Τόσο στα μέτρα της βαρβαρότητας όσο και στα επιχειρήματα.

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Λίστα - φωτιά για το Δημόσιο

Τα 20 συν 2 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάργηση, με συνέπεια την απόλυση των υπαλλήλων τους αμέσως μετά το Πάσχα, παρουσιάζει το «Εθνος της Κυριακής»
Γράφουν και σβήνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τα αρμόδια στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που θα καταργηθούν και θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους αμέσως μετά το Πάσχα.

ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Δια βοής πρόεδρος ο Π. Καμμένος

Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη αργά το βράδυ του Σαββάτου, δια βοής, από το συνέδριο του κόμματος ο Πάνος Καμμένος.

Η ομορφιά στα πιο φυσικά της H Beyonce είναι κούκλα και χωρίς μακιγιάζ

Η εσωτερική ομορφιά είναι και εξωτερική λέγανε οι παλιοί. Και η ευτυχία φαίνεται οτι είναι αρκετή για να σε κάνει να λάμπεις. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολύ μακριά από τις εξαντρίκ εμφανίσεις που διαλέγει για τις επαγγελματικές της εμφανίσεις, είδαμε την Beyonce, στο πολύ chic εστιατόριο του Παρισιού, Septime, στο 11ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, με τον άνδρα της Jay-Z και την μικρή της κορούλα Ivy Blue.

H Rihanna με το μπουκάλι στο... στόμα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna ξεφεύγει μέσα από το λογαριασμό της στο twitter και αποφασίζει να δείξει την πιο... άτακτη πλευρά της!

Έτσι, η star το βράδυ της Παρασκευής τα έδωσε όλα στο backstage της συναυλίας της στο Atlantic City.

Ο Ερντογάν «ξεσπάθωσε» κατά της μπίρας

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναζωπύρωσε χθες τις ανησυχίες των κύκλων που υποστηρίζουν τον κοσμικό χαρακτήρα του τουρκικού κράτους όταν κατηγόρησε τους ιδρυτές της Δημοκρατίας της Τουρκίας ότι ανήγαγαν την μπίρα σε εθνικό ποτό της χώρας, την ώρα που, σύμφωνα με τον ίδιο, ο τουρκικός λαός προτιμάει το αριάνι, ένα κρύο ρόφημα γιαουρτιού που δεν περιέχει αλκοόλ.

WikiLeaks exhibe el fracaso de EE.UU. tras 40 años de política contra Cuba

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro, έφτασε το Σάββατο σε μια επίσημη επίσκεψη στην Κούβα, γεγονός που αναδεικνύει τη νέα αποτυχία των αμερικανικών προσπαθειών για την απομόνωση του νησιού, σύμφωνα με το αποκάλυψε πρόσφατα το WikiLeaks site.

ΜΟΥΣΙΚΗ:Νότης Σφακιανάκης - 16 Αυτοτελείς Εικόνες Δείτε το Βίντεο.

Για μια ακόμη φορά ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης πρωτοπορεί, συνοδεύοντας την πρόσφατη κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» με μια ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους διάρκειας 11 λεπτών που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου.

MUSIC:Dimitri Vegas & Like MIke - Smash The House Radio

Dimitri Vegas & Like MIke - Smash The House Radio..

MUSIC:Arabic House Mix 2013

Arabic House Mix 2013..

Πώς ζούσε πριν γίνει γνωστός Ο PSY... φοιτητής

Μπορεί πλέον να είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ως ο μοναδικός τραγουδιστής που έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χτυπήματα στο YouTube, όμως ο Κορεάτης PSY δεν ήταν πάντα τόσο επιτυχημένος και πέρασε μάλλον μπερδεμένα φοιτητικά χρόνια.

"Κράτα Με" Δείτε το νέο video clip της Πάολα

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου live album της Πάολα με τίτλο «Μετά Τα Μεσάνυχτα», κυκλοφόρησε και το καινούριο video clip για το νέο της single "Κράτα Με".

Τη σκηνοθεσία του video clip επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τη μουσική του τραγουδιού έγραψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου. Το "Κράτα Με" περιέχεται, ως bonus track, μαζί με 47 ακόμα μεγάλες επιτυχίες στο live album "Πάολα - Μετά Τα Μεσάνυχτα" και κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Music:Don Omar - Yo Soy De Aqui ft Yandel, Daddy Yankee, Arcangel REGGAETON 201?

"YO SOY DE AQUI" Don Omar ft Yandel, Daddy Yankee y Arcangel
"HECHO EN PUERTO RICO" 3 Y 4 de Mayo..