Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Η Σοφία του Θεού ελπίδα τον καιρό της σημερινής αποσυνθέσεως»

Αναφορά στις δυσκολίες που βιώνει ο κόσμος σήμερα κάνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος στο πασχαλινό του μήνυμα, τονίζοντας τη σημασία της ελπίδας και της δύναμης που φέρνει η Ανάσταση.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Τα αργύρια» δεν μπορούν να εξαγοράσουν την ελπίδα

Πολλές αναφορές στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τους λόγους που τη δημιούργησε κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο πασχαλινό του μήνυμα.

«Ο τόπος μας υποφέρει» αναφέρει ο κ. Ιερώνυμος καθώς «σήμερα, δοκιμάζουμε όλοι τις συνέπειες των αλαζονικών επιλογών των αρχόντων του κόσμου τούτου, που θεωρούν ότι τα “αργύρια” αξίζουν περισσότερο από τους ανθρώπους».

Από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα Στην Αθήνα έφτασε το Άγιο Φως

Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε στην Ελλάδα το Άγιο Φως.
Εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να πάρουν πρώτοι το Άγιο Φως που έγινε δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Holds a Press Conference with President Chinchilla

President Obama describes the incredible opportunities to create middle-class jobs in the United States by deepening our economic ties and expanding trade in Latin America and discusses recent Senate bill that takes commonsense steps to fix our broken immigration system.

RussiaToday-Video-News:Massive Italy tornado caught on tape, leaves trail of destruction

A strong tornado hit the Italian region of Emilia Romagna on Friday at around 1400 GMT according to Italian media, injuring 11 people and damaging several houses. Numerous fields were damaged by the strong storms and the harvest could be ruined.

Βέλγιο: Πυρκαγιά σε τρένο με χημικά Απομακρύνθηκαν 300 άνθρωποι από τα σπίτια τους

Έξι από τα δεκατρία βαγόνια της αμαξοστοιχίας εκτροχιάσθηκαν και δύο απ' αυτά ανατράπηκαν. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρία βυτιοφόρα βαγόνια που μετέφεραν ακρυλονιτρίλιο, μια τοξική ουσία.

Τριπλασιάστηκε σε μέγεθος η φωτιά στην Καλιφόρνια

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στην Καλιφόρνια τριπλασιάστηκε σε μέγεθος βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, απειλώντας χιλιάδες κατοικίες, ωστόσο οι πυροσβέστες ανακοίνωσαν ότι πλέον έχουν θέσει υπό έλεγχο τουλάχιστον το 20% της φωτιάς.

Νεκρός έπεσε ο εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας Μπούτο Video.

Δολοφονήθηκε στο Ισλαμαμπάντ ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την έρευνα για τη δολοφονία της πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο.
Ο Τσόντρι Ζουλφικάρ οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν δέχτηκε πολλές σφαίρες από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Επιβεβαιώνει το Ισραήλ την αεροπορική επιδρομή εναντίον της Συρίας

Ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στη Συρία, όπως ανακοίνωσε ισραηλινός αξιωματούχος, επιβεβαιώνοντας τα όσα μετέδωσαν νωρίτερα, αμερικανικά ΜΜΕ. Ισραηλινός αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε

Καιάδας: Το σκοτεινό πρόσωπο ενός «πιστολέρο» της πολιτικής

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιώργος Γερμενής, γνωστός στους μουσικούς κύκλους και ως «Καιάδας», αποκαλύπτει το βίαιο και αποκρουστικό πρόσωπό του.
Για τους... παροικούντες την Ιερουσαλήμ το χθεσινό επεισόδιο ήταν απλώς άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των βιαιοπραγιών και των προκλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που αναδείχτηκε σε ένα από τα «πουλέν» του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Καλαμάτας-ΕΝΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Ισχυρή έκρηξη, η οποία - σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πυροσβεστικής - οφείλεται σε διαρροή προπανίου, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.00 το πρωί σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στην οδό Κολωκοτρώνη, στο κέντρο της Καλαμάτας.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Weekend With Buffett: Berkshire Hathaway Meetup

Berkshire Hathaway's annual meeting is about a lot more than a Q & A with
Warren Buffett. WSJ's Jason Bellini tracks the picture-perfect moments
and rapid rise of the annual pilgrimage to Omaha. Image: AP

ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ- Στο κόκκινο χαλί μετά τη φυλακή .

«Ξέρεις το όνομά μου; Θα μάθεις ποια είμαι. Θα βγεις στις εθνικές ειδήσεις». Τις φράσεις αυτές ξεστόμισε η Ρις Γουίδερσπουν προς τον αστυνομικό που σταμάτησε στον αμερικανικό αυτοκινητόδρομο τον σύζυγό της Τζιμ Τοθ. Το περιστατικό, που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην Ατλάντα,

ΚΡΙΣ ΚΕΛΙ «Εσβησε» ο ένας από τους δύο ράπερ των «Kris Kross»

O δημοφιλής ράπερ Κρις Κέλι, που έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την επιτυχία του 1992 «Jump», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Αφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ατλάντα όπου διακομίσθηκε αναίσθητος από το σπίτι του.