Ιταλία: Ποιες κυρίες διάλεξε για υπουργούς του ο Ματέο Ρέντζι

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ιταλίας παρουσίασε τη λίστα με το σχήμα της κυβέρνησής του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τζόρτζο Ναπολιτάνο

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση με τον εντολοδόχο πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τζόρτζο Ναπολιτάνο, στο Κυρηνάλιο Μέγαρο όπου ο 39χρονος δήμαρχος της Φλωρεντίας παρουσίασε τη λίστα με τους υπουργούς του.

Παραλήρημα Λαγού: «Διεφθαρμένες οι ανακρίτριες για την ΧΑ, αλήτης ο εισαγγελέας»

Αποκαλεί «σκυλολόι» και «βρωμερά σκουλήκια» όσους διώκουν τη Χρυσή Αυγή και υπόσχεται «πολλές εκπλήξεις
Με ένα κείμενο γεμάτο ύβρεις και απειλές αντέδρασε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, στο άκουσμα της είδησης του αιτήματος άρσης ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των νέων σε βάρος του κατηγοριών.

Αυτοί είναι οι μισθοί του Θεοχάρη και των γενικών γραμματέων στα υπουργεία

Ο βασικός μισθός των γενικών γραμματέων του υπουργείου Εξωτερικών ανέρχεται σε...
Στη Βουλή μεταβιβάστηκαν τα στοιχεία για τις αποδοχές γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων έπειτα από σχετική ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Αερομεταφορές: Απειλές Ισραηλ για εμπαρκο προς Κυπριακες Αερογραμμες

Το Ισραήλ ζήτησε από τις κυπριακές Αρχές να επικυρώσει την Ευρωμεσογειακή Συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ της ΕΕ και των κρατών – μελών και του Ισραήλ, σημειώνοντας, σε σχετική επιστολή του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ, ότι εάν δεν επικυρωθεί η συμφωνία ενδεχομένως να εμποδίσει τις Κυπριακές Αερογραμμές να πετούν στο Ισραήλ.

Παράξενα:22 τατουάζ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Εντυπωσιακές δημιουργίες που ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα! 

Ανατροπές, ισοπαλίες και ανοιχτοί λογαριασμοί στο Europa League

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν αρκετές ομάδες στο Europa League, ενώ το μενού είχε και αρκετές ανατροπές, ισοπαλίες και πολλά γκολ.
Η Σάλτσμπουργκ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άγιαξ διαλύοντας τον με 3-0 μέσα στο Άμστερνταμ. Οι Αυστριακοί δικαίως χαμογελούν αφού καθάρισαν από τώρα την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Εντεκα νεκροί από πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους στην Τυνησία

Στρατιωτικό αεροσκάφος από τη Λιβύη το οποίο μετέφερε ασθενείς συνετρίβη την Παρασκευή κοντά στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, Τύνιδα με αποτελέσμα να βρουν το θάνατο και οι έντεκα επιβαίνοντες.

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Σάκης Μπουλάς -Αποχαιρετισμός στον Σάκη που αγαπήσαμε

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 60 ετών - Ανακοίνωση νοσοκομείου Υγεία: «Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια»
Έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 ο σπουδαίος ηθοποιός και τραγουδοποιός Σάκης Μπουλάς, σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Europa League O ΠΑΟΚ δεν απείλησε τη Μπενφίκα και τελικά έχασε με γκολ οφσάιντ

Ο ΠΑΟΚ από ένα αντικανονικό γκολ ηττήθηκε 1-0 από την Μπενφίκα. Ωστόσο επιθετικά ήταν ακίνδυνος, με μόλις δύο καλές προσπάθειες προς το αντίπαλο τέρμα, δεν μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά παραπάνω.
Να ‘παιρνε την κούπα δύσκολο. Την πρόκριση στους «16» του Europa League όμως μπορούσε να τη διεκδικήσει στα ίσια ο ΠΑΟΚ. Αν ο βοηθός σήκωνε τη σημαία του και δεν τον καταδίκαζε σε 1-0 απ’ την Μπενφίκα

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ Ζέσους: «Δεν ήταν στην κατάλληλη θέση ο βοηθός»

Στη λανθασμένη θέση του βοηθού, Μάικ Πίκελ απέδωσε τον καταλογισμό του γκολ του Λίμα ως κανονικό, αν και σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζορζ Ζέσους.
Ο προπονητής των «αετών» κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση περί του αν θεωρεί οφσάιντ το γκολ της ομάδας του, καθώς και για τις κίτρινες κάρτες που φορτώθηκαν νωρίς οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ήταν ξέκαθαρος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 66-62 Στο ίδιο έργο θεατές και στην Ευρωλίγκα! (vds)

Και πάλι ντέρμπι και πάλι ο Παναθηναϊκός νικητής. Οι «πράσινοι» μετά από το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα νίκησαν (66-62) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μπήκαν ξανά σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός φάνηκε πως είναι καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ωστόσο έμεινε χωρίς σκορ στο τέλος για περισσότερο από 2 αγωνιστικά λεπτά και γνώρισε την ήττα.