Το αφιέρωμα της Daily Mail στο Άγιο Όρος (Photos)

Ένα αφιέρωμα στη Χερσόνησο του Άθω και το Άγιο Όρος έκανε η Daily Mail, στεκόμενη κυρίως στο γεγονός πως εκεί απαγορεύονται κάθε είδους θηλυκό, μέχρι και τα θηλυκά ζώα!
«Ακόμα και τα θηλυκά ζώα αποκλείονται από το βουνό Άθως στην Ελλάδα, που είναι γνωστό ως το Άγιο Όρος, λόγω της παρουσίας 20 χριστιανικών μοναστηριών και 2.000 περίπου μοναχών» αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, και συνεχίζει:

Κοάλα κλαίει σαν μωρό επειδή έχασε το δέντρο του (Video)

Έχουν χαρακτηριστεί ως τα πιο γλυκά ζώα της Αυστραλίας, όμως όπως φαίνεται από το βίντεο μπορεί να γίνουν επιθετικά όταν πρόκειται για την… ιδιοκτησία σε ευκάλυπτο.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει ένα θηλυκό κοάλα να δέχεται επίθεση από ένα

Τα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ελλάδας σύμφωνα με την «Telegraph»

Λίστα με τα 10 καλύτερα σημεία διαμονής στην Ελλάδα για το 2016 δημοσίευσε η βρετανική Telegraph.


Άγαλμα-γίγας του Μάο Τσε Τουνγκ...

Σχεδόν έτοιμο είναι το γιγαντιαίο άγαλμα του Μάο Τσε Τουνγκ που φιλοτεχνήθηκε στην Κεντρική Κίνα.

Ο «χρυσός» Μάο έχει ύψος σχεδόν 36,6 μέτρα και βρίσκεται στο χωριό Ζουσιγκάνγκ.

Ο Μάο Τσε Τουνγκ γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1893 και πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου 1976. Ήταν ο Κινέζος κομμουνιστής επαναστάτης, που ίδρυσε την Λαϊκή Δημοκρατία

Στα χαρακώματα δικαστικοί και Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις λίστες φοροδιαφυγής

Βαθαίνει η ρήξη στους κόλπους της Δικαιοσύνης μετά τις παραιτήσεις πέντε εκ των εννέα μελών του ΔΣ της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος αλλά και τη σκληρή ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου με την οποία κατηγορεί - εμμέσως πλην σαφώς - την ηγεσία της Ένωσης για «κάλυψη» των φοροφυγάδων.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως υπάρχει Έλληνας εισαγγελέας, που θα προτιμούσε να μειώνονται δραστικά μισθοί και συντάξεις...

Μοσκοβισί: Η ελληνική κρίση πέρασε – Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της (vid)

«Η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν και όσα έχουμε πετύχει με την ελληνική κυβέρνηση από το καλοκαίρι είναι πραγματικά μια επιτυχημένη πορεία», δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό iTele.

«Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τώρα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της.