Μια δίγαμη πρώτη κυρία, το Γουότεργκεϊτ και η Μόνικα - Τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα των ΗΠΑ

 ΗΠΑ: Σαν σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο τρίτος πρόεδρος των ΗΠΑ που παραπέμφθηκε από το Κογκρέσο για κατάχρηση εξουσίας και το Newsbomb.gr θυμάται τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της χώρας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμφισβήτητα πέρασε στην ιστορία των ΗΠΑ, ως ένας πρόεδρος πολύ διαφορετικός από τους άλλους, ωστόσο δεν έχαιρε ποτέ την εκτίμηση των Media με αποτέλεσμα να δέχεται σφοδρές (και άδικες συχνά) επιθέσεις.

Οι ιστορίες πίσω από αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια

 Σε μαγαζιά, στο ραδιόφωνο, στο σπίτι και στα κινητά παίζουν αγαπημένα σύγχρονα, κλασικά και παραδοσιακά τραγούδια των Χριστουγέννων και όλοι πιάνουμε τον εαυτό μας να τα σιγομουρμουρίζουν - Ποια είναι, όμως, η ιστορία των γνωστότερων εορταστικών τραγουδιών;

Χριστούγεννα στη Σερβία, ένα παραμυθένιο μέρος της ανατολικής Ευρώπης για χειμερινές εξορμήσεις

 Χάρη στις χιονισμένες βουνοκορφές, τις θερμές ιαματικές πηγές και τα δυναμωτικά πιάτα με κρέας, η Σερβία, στην καρδιά των ηπειρωτικών Βαλκανίων, είναι στα καλύτερά της τους μήνες του χειμώνα. Όποιος επισκέπτεται την παραμυθένια χειμερινή χώρα της ανατολική Ευρώπη μπορεί να ζήσει την περιπέτεια, είτε απολαμβάνονταςι αλκοολούχα αποστάγματα δαμάσκηνου και πικάντικα μαγειρευτά στην πρωτεύουσα που αγαπά την ψυχαγωγία είτε κάνοντας πεζοπορία στα χιονοσκέπαστα μονοπάτια που διατρέχουν τα παρθένα τοπία της σερβικής Δύσης.

Κυριακάτικο τραπέζι: Κεφτεδάκια με πατάτες και πελτέ στο φούρνο και σοκολατόπιτα

 Στο τελευταίο Κυριακάτικο τραπέζι της φετινής χρονιάς θα μαγειρέψουμε μια αγαπημένη κλασσική συνταγή που συνήθως την απολαμβάνουμε στο τηγάνι. Εμείς επιλέγουμε να την πειράξουμε λίγο και να την κάνουμε στο φούρνο.

Έτσι λοιπόν θα προσφέρουμε για κυρίως πιάτο, κεφτεδάκια με πατάτες που θα τα ψήσουμε με σάλτσα ντομάτα πελτέ ενώ για γλυκάκι θα τρατάρουμε μια απίθανη σοκολατόπιτα που θα την πασπαλίσουμε με κακάο.

Καλή όρεξη.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα rapid test για την Όμικρον. Εννέα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

 Η εμφάνιση της νέας πιο μεταδοτικής παραλλαγής Όμικροντου κορονοϊού, που τείνει να εξελιχθεί σε ένα νέο μείζον πανδημικό κύμα παγκοσμίως, έχει αυξήσει εκ των πραγμάτων τις ανάγκες για διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων (τεστ). Το ερώτημα πολλών ανθρώπων είναι κατά πόσο τα rapid test  ή αλλιώς ”τεστ πλευρικής ροής” (Lateral Flow Tests-LFT) ”πιάνουν” την Όμικρον, ιδίως ενόψει και των εορταστικών συναθροίσεων.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι και στην περίπτωση της νέας παραλλαγής τα rapid  test   είναι αρκετά καλά, αλλά με τις ίδιες αδυναμίες που είχαν εμφανίσει απέναντι στη Δέλτα και στις προηγούμενες παραλλαγές.

Κολιέ και αξεσουάρ που δήθεν προστατεύουν από τα 5G αποδείχθηκε πως είναι ραδιενεργά

 Οι θεωρίες συνωμοσίας για "επιπτώσεις στην υγεία" οδήγησαν στην άνθιση αγοράς συσκευών «anti-5G».

Περιδέραια και αξεσουάρ που οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι δήθεν «προστατεύουν» τους ανθρώπους από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G φαίνεται πως τελικά είναι ραδιενεργά.

Η ολλανδική αρχή για την Πυρηνική Ασφάλεια και την Ακτινοπροστασία (ANVS) εξέδωσε προειδοποίηση για δέκα προϊόντα που διαπίστωσε ότι εκπέμπουν επιβλαβή ιονίζουσα ακτινοβολία.

Υπερπρωταθλητής στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, νικώντας 14-11 την Κίνεφ Κίρισι.

 Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ο Ολυμπιακός έγινε ο Υπερπρωταθλητής Ευρώπης αφού νίκησε την Κίνεφ Κίρισι από τη Ρωσία με 14-11 και κατέκτησε τον μεγάλο Ευρωπαϊκό τίτλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κίνεφ Κίρισι δέχτηκε 14 γκολ για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Γεωργία Ζώη: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από δήμαρχο»

 Η ηθοποιός και αρχιτέκτονας Γεωργία Ζώη αποκαλύπτει το άγριο πέσιμο μέσα στο γραφείο της και τα «όχι» σε γυμνές εμφανίσεις, που της... κόστισαν

Η Γεωργία Ζώη καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά από την αρχή της καριέρας της το επάγγελμα της ηθοποιού με αυτό της αρχιτέκτονα. Μιλώντας στην «Εspresso» εξομολογείται τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Φαίδωνα Γεωργίτση, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από δήμαρχο, αλλά και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που της κόστισε την καριέρα της ως ηθοποιός.

Χανιά: Προφυλακιστέοι δύο ιερείς που εμπλέκονται στο βιασμό του 19χρονου!

 Το θύμα τους είχε κατονομάσει στην κατάθεσή του

Δύο ιερείς και ένας ακόμα άντρας οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν στην κατάθεσή του 19χρονου με νοητική στέρηση που φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την εποχή που ήταν στο δημοτικό.

Ο ανακριτής έκρινε τους δυο ιερείς, οι οποίοι λειτουργούσαν σε ενορίες της περιοχής της Κισάμου, προφυλακιστέους, ενώ ο άλλος άντρας αφέθηκε μεν ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, μετά την απόφαση του ανακριτή για

Εχθρός όλης της Ευρώπης η Γερμανία: Εξοπλίζει τα τουρκικά Bayraktar!

 Αδύνατον να κρύψει τον φιλοτουρκισμό του το Βερολίνο! Κοροϊδεύει προκλητικά την Ελλάδα


Με τη δύναμη του χρήματος επέβαλε η Γερμανία τον ρόλο της ως αρχηγού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπροστά στο χρώμα του χρήματος δεν υπολογίζει τίποτα.

Άλλωστε εμείς οι Έλληνες ζήσαμε στο πετσί μας την γερμανική αναλγησία, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων. Ενώ λοιπόν η Γερμανία δήθεν συμπαραστέκεται στην Ελλάδα έναντι των τουρκικών

Πολιτική χοντροπετσιά Σκέρτσου: «Αδιάφορο αν γνωρίζαμε τη μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα»!

 Επέμεινε ότι η μελέτη δεν ήταν σε γνώση της κυβέρνησης και ας έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα ο κ. Λύτρας


Την ώρα που το Μαξίμου επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσον αφορά στην μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα, και ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας θα διερευνήσει τα όσα έχουν καταγγελθεί για την λειτουργία των ΜΕΘ, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος προκαλεί.


Και δεν μιλάμε για απλή πρόκληση αλλά για πολιτική χοντροπετσιά, όταν με τέτοια νούμερα νεκρών στην Ελλάδα, δηλώνει πως είναι… αδιάφορο αν η κυβέρνηση γνώριζε ή όχι την μελέτη που την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Τσίρκο! Η Σακελλαροπούλου …πετάλωσε τον Ανδρουλάκη!

 Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

Το είδαμε κι αυτό. Η ανύπαρκτη πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρήκε έναν τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία της. Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα του Μαρινάκη, η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκανε δώρο στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά μόνο στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο απόλυτος διασυρμός Γεραπετρίτη από τον Κατρούγκαλο!

 Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στη Βουλή, επικαλέστηκε το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου για να διαψεύσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί παραίτησης της κυβέρνησης.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν και βρίσκεται στο εξωτερικό, του απάντησε. Και τον διέσυρε.

«Ο κ. Γεραπετριτης καταλόγισε στον Αλ. Τσίπρα,επικαλούμενος κ εμένα, άγνοια Συντάγματος, γιατί, τάχα και να παραιτηθεί ο ΠΘ, τίποτα δεν θα άλλαζε, γιατί οι διερευνητικές εντολές θα κατέληγαν στην ίδια κυβέρνηση. Το Α 38 π 1 Σ προβλέπει, αντιθέτως, εκλογές, όπως ζήτησε ο Πρόεδρος μας», έγραψε στο twitter παραθέτοντας το σχετικό άρθρο.

Απίστευτο! Ο Μητσοτάκης διαφωνούσε με τον εαυτό του στο βήμα της Βουλής!

 Γλώσσα λανθάνουσα; Η αναφορά στη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γνωστό του ναπολεόντειο ύφος, ότι τάχα έχουν γίνει όλα καλώς καμωμένα, έφτασε και στην ώρα της αναφοράς για την περιβόητη πλέον, μελέτη των Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα.

Κοκορεύτηκε ότι πρώτος αυτός επικαλείται δεδομένα (σ.σ. για το ΕΣΥ προφανώς) εδώ και πολλούς μήνες (σ.σ. άσχετα αν η πανδημία έφτασε διετία), «πολύ νωρίτερα από τη δήθεν,

Γκρεμίζονται ΜΕΘόρυβο! Βόμβα έτοιμη να σκάσει στα χέρια του ίδιου του πρωθυπουργού η μελέτη των Τσιόδρα και Λύτρα

 

Αδύναμο το Μαξίμου μπροστά στον πολιτικό σεισμό που προκαλούν οι αποκαλύψεις

Πολλαπλές εκρήξεις προκαλεί η μελέτη των καθηγητών Σ. Τσιόδρα και Θ. Λύτρα για την τραγική κατάσταση στις ΜΕΘ και τους άδικους θανάτους εν μέσω πανδημίας, δημιουργώντας παράλληλα μείζον πολιτικό θέμα που αγγίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και απειλεί ακόμη και με θορυβώδη πτώση την κυβέρνησή του.

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά – Στα «λευκά» οι περισσότερες περιοχές της χώρας με πολικό ψύχος!

 Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της Αττικής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Κάρμελ», με βροχές, χιονοπτώσεις, ανέμους και πολικό ψύχος να επικρατούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, δημιουργώντας χειμωνιάτικο σκηνικό καιρού, αλλά και αρκετά προβλήματα στους κατοίκους.

Λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών από το ύψος του κόμβου Βιλίων στο ρεύμα προς Θήβα διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών