“Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από τα πτώματα στην Μπούτσα, είναι ανθρώπων που πέθαναν από διάφορες αιτίες και τα νοσοκομεία δεν έδωσαν ποτέ τις σορούς στους συγγενείς τους” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

 “Προβλέπω ραγδαίες εξελίξεις από σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα που θα πρέπει να μας ενημερώσει ο ηθοποιός μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο” ανέφερε από τη Μόσχα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Καλό θα ήταν και ο καθένας από τους 300 βουλευτές να πάρει προσωπική ευθύνη πάνω σε αυτά τα πράγματα και να πάψουν μερικοί να μιλούν για τη φιλία του ελληνικού και του ρωσικού λαου, γενικά και αόριστα. Γιατί αυτός ο λαός κατά 79% στηρίζει την ηγεσία του σε αυτή την προσπάθεια”, πρόσθεσε.

Стойло Байдена. "Ах, дайте мне атмосфЭры" " E-News.su Cамые свежие и актуальные новости Новороссии, России, Украины, Мира, полит Результаты поиска по запросу "Байден на заседание правительства в киеве"

 Ο «Υπηρέτης του λαού» στες Βουλές Ελλήνων!

Τι σου κάνει αυτή η έρμη η… δημοκρατία! Στην Ουκρανία την εμπεδώσαν σωστά, ειδικά από το 2014 και μετά! Ήταν οι καιροί όταν επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου στην ουκρανική Βουλή καθόταν, όχι, όχι ο πρωθυπουργός αλλά ο… αμερικανός αντιπρόεδρος (τότε), Τζο Μπάιντεν! Είχε προηγηθεί ο… χειρισμός του θέματος του αντισυνταγματικού αιματηρού πραξικοπήματος από τη Βικτώρια Νούλαντ με τοπικό γκαουλάιτερ τον πρέσβη στο Κιέβο (τότε), Τζέφρι Πάιατ! 

Η Υπουργός Εξωτερικών της Λ.Δ. Ντόνετσκ, Ναταλία Νικονόροβα, στον Ελληνικό λαό.video.

 https://m.youtube.com/watch?v=h375Y7OCBbM#menu
Απλά, ακούστε την και βγάλτε συμπεράσματα! Είναι ένας νέος άνθρωπος που ζει μέρα τη μέρα όλη την κατάσταση στο Ντονμπάς από το 2014! Και είναι μαζί με τους χιλιάδες πολίτες και ελληνικής καταγωγής που ζουν και αγωνίζονται εκεί, μαζί και στη Μαριούπολη,

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το «θράσος» του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Αναπαράγει fake news»

 «Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όπλα, όπλα και όπλα» ζητά το Κίεβο από το ΝΑΤΟ

 Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετρά ήδη έξι εβδομάδες και ο ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα τόνισε σήμερα πως η χώρα του θα επιμείνει στο αίτημά της προς τη Δύση να επιβάλει πλήρες εμπάργκο στις εξαγωγές φυσικού αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία λόγω της εισβολής της. Παράλληλα, ζήτησε να δοθούν περισσότερα όπλα στη χώρα του.

«Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε ένα πλήρες εμπάργκο στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο», δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός στους δημοσιογράφους από την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, παρουσία του γενικού γραμματέα της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ, ενόψει μιας συνάντησης με τους ομολόγους του των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Όταν η ΑΕΚ αψήφησε τον πόλεμο και βρέθηκε στο Βελιγράδι για το φιλικό με την Παρτιζάν

 Συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τη ημέρα που η ΑΕΚ έστειλε ένα παγκόσμιο μήνυμα ειρήνης.

Ήταν Μεγάλη Τετάρτη 7 Απριλίου 1999, όταν η Ένωση αψήφησε τον πόλεμο και ταξίδεψε στο Βελιγράδι που βομβαρδιζόταν από το ΝΑΤΟ, για να παίξει φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν και να φωνάξει «Όχι στον πόλεμο»!

Εμπνευστής εκείνης της ιδέας ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και με τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα ταξίδι γεμάτο κινδύνους.

Infographic: Οι μεγάλες οικονομίες της ΕΕ βασίζονται στο ρωσικό αέριο

 Η Ρωσία προμηθεύει περίπου το ένα τρίτο του φυσικού αερίου της Ευρώπης, αλλά μέχρι σήμερα οι δυτικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις έχουν απορρίψει αυτήν την απαίτηση για πληρωμή σε ρούβλια, ως παραβίαση των υφισταμένων συμβολαίων, τα οποία έχουν καθοριστεί σε ευρώ ή δολάρια.

H Wizz Air συνδέει τη Σκιάθο με Ρώμη, Νάπολη, Μπάρι και Μιλάνο

 O Δήμος Σκιάθου είχε ξεκινήσει από το 2021 επαφές με την αεροπορική εταιρεία Wizz Air με σκοπό την ένταξη της Σκιάθου στους απευθείας προορισμούς της εταιρείας από τα διεθνή αεροδρόμια της Ιταλίας.

Έτσι για πρώτη φορά φέτος μέσω της Wizz Air οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν για Σκιάθο με τέσσερα νέα δρομολόγια την εβδομάδα από Ρώμη (Fiumicino), Νάπολη, Μπάρι, Μιλάνο και οι  πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν στις 9 Απριλίου 2022.

“Σάλος” στη Βρετανία με δήλωση του Τζόνσον για τις τρανς αθλήτριες

 Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δεν πιστεύει ότι οι τρανς γυναίκες θα πρέπει να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλητικά γεγονότα – μια άποψη που παραδέχτηκε πως μπορεί να είναι «αμφιλεγόμενη».

Το θέμα των τρανς αθλητών – που επικεντρώνεται στην ισορροπία της ένταξης, της αθλητικής δικαιοσύνης και της ασφάλειας στον γυναικείο αθλητισμό – επικεντρώθηκε πρόσφατα στην περίπτωση της διεμφυλικής ποδηλάτισσας Έμιλι Μπρίτζες.

Γαλλία: Βολές Μακρόν κατά του Πολωνού πρωθυπουργού Μοραβιέτσκι

 Ο Εμανουέλ Μακρόν χαρακτήρισε «αβάσιμες» και «σκανδαλώδεις» τις επικρίσεις του Πολωνού πρωθυπουργού Ματέους Μοραβιέτσκι για τις τακτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Γάλλου προέδρου με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αυτές οι παρατηρήσεις είναι αβάσιμες και σκανδαλώδεις, αλλά δεν με εκπλήσσουν αφού ο κ. Μοραβιέτσκι υποστηριζόμενος από ένα ακροδεξιό κόμμα αναμειγνύεται στη γαλλική προεκλογική εκστρατεία» είπε ο Μακρόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1, υπογραμμίζοντας ότι ο Πολωνός πρωθυπουργός «υποδέχθηκε πολλές φορές την κυρία Λεπέν την οποία υποστηρίζει».