O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στην τελετή ένταξης στο ΠΝ της Πυραυλακάτου «Ρίτσος»

Η χώρα μας έχει συμφέροντα σε όλες τις θάλασσες που μας περιβάλουν - Περιβαλλόμαστε από ένα τόξο αστάθειας, απαραίτητη όσο ποτέ η ενίσχυση της ναυτικής ισχύος της χώρας μας, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Στην τελετή ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό της Πυραυλακάτου «Ρίτσος» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού

Νέα τραγωδία με όπλα στις ΗΠΑ

Νέα τραγωδία με όπλα στις ΗΠΑ επαναφέρει το θέμα της οπλοκατοχής. Ένα 6χρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο τον μικρό του αδελφό ηλικίας 3 ετών στο Σικάγο, ενώ τα δύο παιδιά έπαιζαν «κλέφτες κι αστυνόμους», ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Νεκρή βρέθηκε Βρετανή δημοσιογράφος στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης

Μία Βρετανή δημοσιογράφος, διδακτορική φοιτήτρια και εργαζόμενη σε ΜΚΟ στο Ιράκ, η οποία ταξίδευε από το Λονδίνο στην Αρμπίλ –πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν– βρέθηκε νεκρή στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.
Η 50χρονη Τζάκι Σάτον βρέθηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου μέσα στις τουαλέτες του αεροδρομίου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Εξοπλιστικά: Ένοχοι οι Σμπώκος, Κάντας και Λεονταρίτης για τις μίζες

Ποινές κάθειρξης από 20 έτη έως ισόβια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών του προγράμματος "Ερμής". Τι ζήτησε ο συνήγορος του Σμπώκου

Παυλόπουλος σε Βαρθολομαίο: 'θέμα που μας καίει' η Χάλκη

Για την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της θεολογικής σχολής της Χάλκης συζήτησαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Οικουμενικός Πατριάρχης στο προεδρικό μέγαρο
Τη στήριξη της ελληνικής Πολιτείας στην όλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος για το Πατριαρχείο και ιδίως για το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης,

ΕΣΠΑ 2014-2020: Το πρόγραμμα για την ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης..Επιδότηση 100% από το ΕΣΠΑ σε πτυχιούχους ανέργους

Εκδόθηκε προδημοσίευση του Προγράμματος "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης" από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την προδημοσίευση, θα ενισχύσει πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν γεννηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 1991,

H Mέρκελ στο παλάτι του Σουλτάνου

Στην Κωνσταντινούπολη έφθασε την Κυριακή η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου να την υποδέχεται με τιμές και να ακολουθείται πιστά το πρωτόκολλο μέχρι την άφιξή της στο σαράι του Ερντογάν.

Φιλιππίνες: Καταστροφικό το πέρασμα του τυφώνα Κoπού

Δύο νεκροί, 16.000 εκτοπισμένοι, εκτεταμένες υλικές ζημιές και βλάβες στα οδικά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του καταστροφικού τυφώνα Κoπού, ο οποίος πλήττει από τα ξημερώματα τις Φιλιππίνες.

Μια 62χρονη γυναίκα σκοτώθηκε όταν εξαιτίας των σφοδρών ανέμων και της βροχής καταπλακώθηκε από τοίχο του σπιτιού της, ενώ από πτώση δέντρου τραυματίστηκε θανάσιμα ένα 14χρονο αγόρι.

Η Χενριέτε Ρέκερ εξελέγη δήμαρχος της Κολωνίας

Η υποψήφια για τη δημαρχία Χενριέτε Ρέκερ, που δέχθηκε χθες ρατσιστικών κινήτρων επίθεση με μαχαίρι, εξελέγη δήμαρχος της Κολωνίας, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στις δημοτικές εκλογές.

O Oμπάμα ζήτησε την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, ζήτησε επίσημα από την κυβέρνησή του να προετοιμάσει την αναστολή των αμερικανικών κυρώσεων κατά του Ιράν, μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά που υπέγραψαν στις 14 Ιουλίου η Τεχεράνη και οι μεγάλες δυνάμεις.

Η Air France μειώνει τις απολύσεις υπό τον φόβο νέων κινητοποιήσεων

Η Air France θα περικόψει λιγότερες από 1.000 θέσεις εργασίας τον επόμενο χρόνο, κάτω από το ένα-τρίτο των 2.900 απολύσεων που προέβλεπε ένα σχέδιο για το 2016-2017 το οποίο προκάλεσε συγκρούσεις με ορισμένα μέλη του προσωπικού αυτόν το μήνα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της μητρικής εταιρίας Air France-KLM.

Απεβίωσε ο διάσημος αιγύπτιος συγγραφέας Γκαμάλ αλ-Γιτάνι

Ο διάσημος αιγύπτιος συγγραφέας Γκαμάλ αλ-Γιτάνι, μαθητής του βραβευθέντα με Νόμπελ λογοτεχνίας Ναγκίμπ Μαχφούζ, πέθανε σήμερα σε ηλικία 70 ετών έπειτα από μακρά ασθένεια, ανακοίνωσε η σύζυγός του.

Ο Γιτάνι βρισκόταν σε κώμα εδώ και περισσότερους από τρεις μήνες μετά την εισαγωγή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Καΐρου εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.