Topless για τον Άγ. Βαλεντίνο η Candice Swanepoel

Μια ακόμη σέξι φωτογράφηση για τη Victoria's Secret έκανε η Candice Swanepoel.

Ο ξανθός άγγελος της διάσημης εταιρείας εσωρούχων και μαγιό πόζαρε ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου ξεσηκώνοντας και πάλι τον ανδρικό πληθυσμό..

Ντόπινγκ: Διπλωματικό επεισόδιο Ισπανίας - Γαλλίας Τα βίντεο της χιουμοριστικής εκπομπής του Canal+ που έκαναν έξαλλο τον τενίστα Ναδάλ

Ο ισπανογαλλικός πόλεμος σε επίπεδο αθλητισμού καλά κρατεί. Η αρχή έγινε με τον άλλοτε πρωταθλητή στο τένις Γιανίκ Νοά..

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς ο έρωτας «χτυπά» τον εγκέφαλο Μελέτες δείχνουν ότι δρα σαν ναρκωτικό, προκαλεί χαρά αλλά και άγχος και σταδιακώς... μισοσβήνει

Ο έρωτας που αύριο έχει την τιμητική του προκαλεί μεγάλη «τρικυμία» στον οργανισμό. Ο καρδιακός παλμός αυξάνεται, η κοιλιά γίνεται..

Εφαρμογή ανοίγει τα «μάτια» των smartphones Ένα πρωτόγνωρο ταξίδι σε πληθώρα πολυμέσων προσφέρει στους χρήστες η τεχνολογία SonicNotify

Της αρέσει να μαγνητίζει επάνω της τα βλέμματα, σοκάροντας το κοινό: η Lady Gaga μπορεί μέχρι τώρα να ήταν γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, σύντομα όμως ο κόσμος δεν αποκλείεται να συνδέσει το όνομά της με πρωτόγνωρες συναυλιακές εμπειρίες..

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους ταινίας Jennifer Aniston - Paul Rudd: Μαζί στο «GQ»

Σαν ζευγάρι φωτογραφήθηκαν για τo αμερικανικό αντρικό περιοδικό «GQ» η Jennifer Aniston και ο Paul Rudd, στο πλαίσιο φυσικά της προώθησης της νέας τους ταινίας «Wanderlust», που σκηνοθετεί ο David Wein..

Με τα σέξι ρούχα τους και τις σέξι πόζες τους... Katy Perry και Rihanna αναστάτωσαν τα Grammys

Είναι όμορφες, διάσημες, πλούσιες μα πάνω απ’ όλα πολύ καλές φίλες. Ο λόγος για τις Katy Perry και Rihanna οι οποίες έκλεψαν την παράσταση στην τελετή απονομής των 54ων βραβείων Grammy..

Kate Upton Οι πιο γνωστές καμπύλες «ξαναχτυπούν»

Η αγαπημένη των αντρικών περιοδικών «ξαναχτυπά».

Η Kate Upton πέταξε μια ακόμα φορά τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό περιοδικό «Esquire», για το τεύχος Μαρτίου..

Αγίου Βαλεντίνου: H Candice Swanepoel σε διάθεση ερωτική!

Η Candice Swanepoel έβαλε τα ροζ, ρομαντικά και σέξι εσώρουχά της και φωτογραφήθηκε ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου!..

Αγ. Βαλεντίνος και γόβα κλασσική

Η κλασσική αγαπημένη μας μαύρη γόβα μ΄ένα κόκκινο φόρεμα  και μαύρο τσαντάκι...τολμήστε και μαύρο καπέλο... Η αγάπη όλα τα θέλει, αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το λαμπερό σας χαμόγελο..

Τηλε-πειρασμός... «Ψήνει» μουσική εκπομπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος;

Αφήνει τις κουτάλες… και πιάνει το μικρόφωνο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος; Φαίνεται πως ο γνωστός σεφ έχει καταφέρει να «κλέψει»..

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στη Ρουμανία Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από το κρύο στην Ευρώπη

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από την παγωνιά στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, πέντε από τα θύματα βρέθηκαν παγωμένα έξω από τα σπίτια τους..

Στο Σεράγεβο κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού η σκεπή παγοδρομίου

Από το βάρος του χιονιού κατέρρευσε η στέγη..

Στη Σερβία έπεσε η δεύτερη σε δύο ημέρες χιονοστιβάδα

Στη Σερβία συνέβη η δεύτερη σε δύο ημέρες..

«Τα οικονομικά ήταν ο πρώτος λόγος για τον οποίον επέστρεψα» Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μισθωτή είμαι κι εγώ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έπειτα από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την καθημερινή σειρά του..

ΡΩΣΙΑ Δοκιμές νέων μαχητικών αεροσκαφών

Ο αριθμός των ρωσικών μαχητικών 5ης γενεάς T-50 (ПАК ФА), που θα χρησιμοποιηθούν σε δοκιμαστικές..

ΡΩΣΙΑ «Τακτικός πυραυλικός εξοπλισμός»: υπερσύγχρονοι πύραυλοι για την Αεροπορία και το Ναυτικό

Η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας πολύ σύντομα θα πάρει υπερσύγχρονο τακτικό πύραυλο που κατασκευάστηκε από την εταιρεία «Τακτικός πυραυλικός..

H Ρωσία παρουσίασε νέο ελικόπτερο σε έκθεση στις ΗΠΑ

Η Ρωσία παρουσίασε ένα νέο ελικόπτερο στην έκθεση HeliExpo-2012 στο Ντάλας των ΗΠΑ. Το Mi-171A2 αποτελεί εκσυγχρονισμένη εκδοχή του πλέον..

Πακιστάν: Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ο Πρωθυπουργός Ο Γκιλάνι αρνήθηκε την επανάληψη δικαστηρίου για υπεξαίρεση κρατικών κεφαλαίων

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του πρωθυπουργού Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι για προσβολή δικαστηρίου επειδή αρνήθηκε να ζητήσει την επανάληψη δικαστικής διαδικασίας στην Ελβετία για υπεξαίρεση..

Νιγηρία: Το 60,9% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες απόλυτης ένδειας Παρά τη σημαντική οικονομική ανάπτυξη που γνωρίζει η χώρα

Η σημαντική οικονομική ανάπτυξη στη Νιγηρία, την δεύτερη οικονομία της Αφρικής, δεν κατάφερε να..

Βενεζουέλα: Ο Καπρίλες αντίπαλος του Τσάβες στις προεδρικές του Οκτωβρίου

Ο 39χρονος Ενρίκε Καπρίλες, κυβερνήτης στην επαρχία Μιράντα, κέρδισε στη διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου της αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει το σοσιαλιστή πρόεδρο Ούγκο Τσάβες..

«Φως» στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA Νέες λειτουργίες του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA ανακαλύφθηκαν στην Κρήτη

Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς με τους οποίους τα κύτταρα επιδιορθώνουν τις βλάβες του DNA παίζει σημαντικό ρόλο και στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης των θηλαστικών..

Βρέθηκε η πλατφόρμα του Spirit Εντοπίστηκε η συσκευή προσεδάφισης του ρομποτικού εξερευνητή στον Αρη

Ο δορυφόρος MRO που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη εντόπισε την πλατφόρμα η οποία μετέφερε με ασφάλεια στην επιφάνεια του πλανήτη τον ρομποτικό εξερευνητή Spirit πριν από οκτώ χρόνια. Η πλατφόρμα βρίσκεται κοντά στον κρατήρα Bonnveille που αποτέλεσε τον βασικό στόχο έρευνας του Spirit..

Ο «προφήτης» των νανοκρυστάλλων Πράσινη ενέργεια από φθηνά φωτοβολταϊκά και τεχνητή φωτοσύνθεση οραματίζεται ο κορυφαίος χημικός Π. Αλιβιζάτος

Η δομή των κυλινδρικών νανοκρυστάλλων που υποκαθιστούν τη χλωροφύλλη. Η ενέργεια των φωτονίων (δεξιά επάνω) συνθέτει δύο μόρια μεθυλικής αλκοόλης από τέσσερα μόρια νερού και δύο μόρια διοξειδίου του άνθρακα..

Η Αθήνα στις φλόγες και στις οθόνες των διεθνών ΜΜΕ

Πρώτο θέμα στο σύνολο των διεθνών μέσων ενημέρωσης «παίζει» η Ελλάδα,..

Μήνυμα συμπαράστασης από την Αργεντινή

Δεν είναι ακραίο να πούμε ότι όλη η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα μας. Ο βουλευτής του κινήματος «Ελεύθεροι του Νότου» Χόρχε Σεμπάγιος από το κοινοβουλίου της Αργεντινής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό:..

Στον ρυθμό των βραβείων Σάρωσε τα πάντα η Adele στα Grammys!

Η μουσική γιορτάζει και οι καλύτεροί βραβεύονται στα Grammys 2012!..

Εκτός λειτουργίας οι δικτυακοί τόποι της αστυνομίας, του πρωθυπουργού και της Βουλής

Εκτός λειτουργίας βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο στη Βουλή, οι δικτυακοί τόποι της ΕΛΑΣ, του υπουργείου..

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών

Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών Ξεκινά γιγαντιαία επιχείρηση με έρευνες της Αρχής για το «μαύρο χρήμα», της Οικονομικής Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ σε τράπεζες, offshore και υποθηκοφυλακεία..

«Θα ήταν ιστορική αδικία να πτωχεύσουμε» είπε ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

«Θα είναι μια τεράστια αδικία της ιστορίας, η χώρα από την οποία ξεκίνησε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, που βίωσε έναν εμφύλιο και μια δικτατορία, αλλά πρόκοψε, έφτιαξε την ευημερία της, οικοδόμησε μια δημοκρατία, θεσμούς και αξίες, να φτάσει στην πτώχευση και να βρεθεί, από ένα ακόμα λάθος, σε εθνική απομόνωση και εθνική απόγνωση», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 

Δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Το ΔΗΚΟ δεν θα στηρίξει επανεκλογή Χριστόφια

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει τον πρόεδρο Χριστόφια σε ενδεχόμενη επαναδιεκδίκηση της προεδρίας, ενώ επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος..

Οι βουλευτές υπερψήφισαν Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία 199 βουλευτών το μνημόνιο

Η νέα δανειακή σύμβαση υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα της έγκρισης του..

Πρώτο ΘΕΜΑ online : 21 βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν το Μνημόνιο

Πρώτο ΘΕΜΑ online : 21 βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν το Μνημόνιο

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Πέρασε το μνημόνιο - 34 διαρροές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Διαγραφές ενόψει

Ολοκληρώθηκε στη Βουλή η ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Το σχετικό νομοσχέδιο εισέπραξε 14 «όχι» από το ΠΑΣΟΚ και 20 αρνητικές ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. «Ναι σε όλα», ψήφισαν οι Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης του ΛΑΟΣ επισημοποιώντας τη ρήξη τους με το κόμμα τους.
πηγη

Οι βουλευτές υπερψήφισαν Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία το νέο μνημόνιο

Η νέα δανειακή σύμβαση υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής.
Ωστόσο, την επόμενη μέρα της έγκρισης του νέου μνημονίου το πολιτικό σύστημα δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα..