Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ LIVE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ- Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Οι καλοκαιρινές διακοπές «εμπόδιο» στο ταξίδι - όνειρο Δεν θα πάει στην Βραζιλία ο μικρός Τζέι!

Εν αναμονή της απάντησης του πατέρα του μικρού Σκωτσέζου που είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του Γιώργου Σαμαρά - Χιλιάδες Έλληνες ζήτησαν από την ΕΠΟ να τον προσκαλέσει και το κατάφεραν - Θα είναι τελικά ο μικρός δίπλα στον ίνδαλμά του για να τον ενισχύσει με την αγνή του αγάπη για την πρόκριση στους «8»;

Αριστουργηματικές φωτογραφίες από την Ελλάδα του 1900-1946

Ο Ελβετός Φρεντ Μπουασονά απαθανάτιζε τοπία και ανθρώπους της Ελλάδας πριν από 100 χρόνια.
O Φιλέλληνας Ελβετός Fred Boissonnas είναι ο πρώτος ξένος φωτογράφος που περιηγήθηκε τόσο πολύ στον Ελληνικό χώρο, από το 1903 και για περίπου τρεις δεκαετίες αργότερα.

Τουρκία: Άλλαξε τον όρκο του Ιπποκράτη και ορκίστηκαν στον… Αλλάχ [Βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί και στην Τουρκία από την… «πρωτοβουλία» του πρύτανη Χαϊντάρ Σαχίνογλου να αλλάξει τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει τους φοιτητές της Ιατρικής να ορκιστούν στον Αλλάχ!

Επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου η Αργώ

Τη θέση της στο λιμάνι του Βόλου, δίπλα από την κεντρική είσοδο του λιμανιού, στο ύψος της οδού Καρτάλη, πήρε και πάλι από σήμερα η «Αργώ», μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του σκάφους που ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου μήνες.

Μουντιάλ 2014: Νάγιαρ, από παράνομος μετανάστης στην Εθνική Ονδούρας


Ως παιδί δραπέτευσε από τη φτώχεια για να ακολουθήσει το αμερικανικό όνειρο, τώρα παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της χώρας του και δεν τον πειράζει αν η Ονδούρα αποκλειστεί, αφού ο Άντι Νάγιαρ έχει ήδη καταγράψει ένα θρίαμβο ζωής.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Νέα τεχνική υπόσχεται πιο φθηνά και «πράσινα» φωτοβολταϊκά


Μια νέα μέθοδο κατασκευής φωτοβολταϊκών, η οποία είναι πολύ πιο φθηνή και λιγότερο τοξική, άρα πιο φιλική για το περιβάλλον και ασφαλής για τους ανθρώπους, ανακάλυψαν Βρετανοί ερευνητές.
Όπως ανέφεραν, η τεχνική τους έχει τη δυνατότητα να φέρει μια πραγματική επανάσταση στην επόμενη γενιά των φωτοβολταϊκών μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι γερανοί «χόρεψαν» στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η πρώτη μεγάλη χορογραφία φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο του εργοταξίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), όπου εκτυλίχθηκε ο «Χορός των Γερανών», μια πρωτότυπη χορευτική παράσταση βασισμένη σε ιδέα του αρχιτέκτονα του έργου, Renzo Piano, και επεξεργασμένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Ο Σάντος δίνει το σύνθημα: Εμπρός για νέες προκρίσεις και νέες επιτυχίες

Δεν είναι ανάγκη να παίζουμε όπως η Βραζιλία ή η Μπαρτσελόνα - Εμείς είμαστε η Ελλάδα και έχουμε τη δική μας ταυτότητα - Από σημερα ξεκινούν τα σχέδια για την Κόστα Ρίκα
Να κρατήσει προσγειωμένους τους διεθνείς διατηρώντας την ίδια ώρα άσβεστο το πάθος τους για πρόκριση στους «8» επιχείρησε ο Φερνάντο Σάντος δίνοντας το σύνθημα για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που φτάσαμε στους ‘16’.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Στους ρυθμούς του Σακίρι χορεύει η Ελβετία!

Ο άσος της Μπάγερν ισοπέδωσε μόνος την Ονδούρα και κάνοντας χατ-τρικ (3-0) έστειλε την ομάδα του Χίτζφελντ πανηγυρικά στους «16» του Μουντιάλ
Πιο πολύτιμος και από… καταθέσεις σε τράπεζες αποδείχθηκε για την Ελβετία ο Σέρνταν Σακίρι.