Λαϊκή Ενότητα: Πύλη στον ρατσισμό η ανικανότητα της ΕΕ να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση

«»Ορθάνοιχτη πύλη» για τον ρατσισμό αποτελεί η ανικανότητα της ηγεσίας της ΕΕ να αντιμετωπίσει την τεράστια προσφυγική κρίση, στην οποία είναι απολύτως συνένοχη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Δ. Κουτσούμπας: Με το ΚΚΕ, στο δρόμο της αμφισβήτησης και της ανατροπής του σημερινού σάπιου συστήματος (vid)

 Κάλεσμα μάχης με το ΚΚΕ, απεύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Θησείο.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «Λύση από τα καθημερινά αδιέξοδα που ζει η νεολαία υπάρχει: Με το ΚΚΕ, στο δρόμο της αμφισβήτησης και της ανατροπής του σημερινού σάπιου συστήματος.
Την επόμενη μέρα των εκλογών, το πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Οι πρόθυμοι πολλοί και ο σκοπός ένας: Η υλοποίηση του 3ου σκληρού μνημονίου και των μέτρων που αυτό φέρνει, δηλαδή η συνέχεια στο δρόμο που χρεοκόπησε το λαό και τη νεολαία και με τα προηγούμενα μνημόνια.

Π.Καμμένος: "Αυτό δεν είναι μνημόνιο όπως τα προηγούμενα αλλά θέλει...αλλαγές" (vid)

Με το θέμα της μεταναστευτικής κρίσης ξεκίνησε η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Alpha, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις όπως η αποτροπή στη θάλασσα και πρόσθεσε πως όσοι μιλάνε για εύκολες λύσεις να έχουν στο νου τους αυτή την εικόνα, εννοώντας τη φωτογραφία που συγκλονίζει τον κόσμο με τον τρίχρονο Αϊλάν.

ΑΝΕΛ: Ο Π.Καμμένος «έκοψε» τον Χαϊκάλη από τις λίστες

Την πόρτα εξόδου από τις εκλογικές λίστες έδειξε ο κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Παύλο Χαϊκάλη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μην έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του βουλευτή του, αναφορικά με την υπόθεση της offshore.

Καραμανλής σε Μεϊμαράκη: «Μην υποσχεθείς στον κόσμο τίποτε άλλο παρά αίμα, μόχθο, δάκρυα κι ιδρώτα»

Να μην υποσχεθεί τίποτε στους ψηφοφόρους, παρά μόνο «αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα» προέτρεψε ο πρώην πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Πρόεδρε, έτσι όπως πάει το πράγμα, στο τέλος θα κερδίσουμε τις εκλογές».

Το απόλυτο χάος στην Ουγγαρία: Χιλιάδες λαθρομετανάστες πάνε με τα πόδια Βουδαπέστη-Αυστρία [εικόνες]

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Ουγγαρία μετά την κρίση με τους λαθρομετανάστες. Εκατοντάδες εγκατέλειψαν την ελπίδα να φύγουν απευθείας προς τη Γερμανία με τρένο και ξεκίνησαν τη διαδρομή με τα πόδια ως τα σύνορα της Αυστρίας, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 175 χιλιομέτρων.

Deutsche Bank: "Η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο προς τη σταθερότητα"

Αισιόδοξο μήνυμα ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο προς τη σταθερότητα απέστειλε η Deutsche Bank προειδοποιώντας ωστόσο πως ο δρόμος αυτός θα είναι δύσκολος.

Στο οικονομικό της δελτίο, η γερμανική τράπεζα αναφέρει πως οι καθοριστικοί παράγοντες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να επιστρέψει στη σταθερότητα