Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για το αεροπλανοφόρο...

Έτοιμο για αντιπαράθεση άνευ ορίων μοιάζει να είναι το Ιράν μια και νωρίτερα την Τρίτη έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στις ΗΠΑ να μην ξαναστείλουν το αεροπλανοφόρο..

Ο Κάστρο γελά με τις φήμες που τον θέλουν νεκρό

Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, 85 ετών, που απομακρύνθηκε από την εξουσία το 2006 για λόγους υγείας, "γελάει" με τις φήμες που κυκλοφόρησαν την Δευτέρα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τον ήθελαν να έχει..

Στο τάγμα ο Ντέιβιντ Χάκνι

Μέλος του Τάγματος της Αξίας ανακηρύχθηκε ο Βρετανός καλλιτέχνης Ντέιβιντ Χάκνι..

«Ιππότης» η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ

Μετά τον οσκαρούχο «Λόγο του βασιλιά» όπου υποδύθηκε τη βασιλομήτορα της Αγγλίας, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ θα πάρει μέρος και στην πραγματικότητα σε βασιλικά γεγονότα..

1 εκατ. δολάρια για 500 αντικείμενα του Μάικλ Τζάκσον

Στην τιμή του 1 εκατ. δολαρίων, πολύ παραπάνω από την αρχική εκτίμηση, πωλήθηκαν σε δημοπρασία, στο Λος Αντζελες, αντικείμενα από το σπίτι, στο οποίο ο Μάικλ Τζάκσον..

Στη φυλακή «πειρατής» του X-men

Η τελευταία πράξη στο μεγάλο σκάνδαλο της διαρροής στο Ιντερνετ της ανολοκλήρωτης κόπιας του «X-Men - Η αρχή: Wolverine», που έβλαψε την εικόνα του στούντιο της Fox πριν από δύο χρόνια..

Ένα βήμα πιο κοντά στον... Σπάιντερμαν

Αμερικανοί ερευνητές τροποποίησαν γενετικά μεταξοσκώληκες οι οποίοι κατάφεραν να παραγάγουν πολύ γερό και ελαστικό μετάξι..

Η πρώτη αποστολή του 2012 Απώ τή ΝΑΣΑ

Τέθηκαν την Πρωτοχρονιά σε τροχιά γύρω από την Σελήνη τα δίδυμα σκάφη GRAIL της NASA. Η αποστολή αποτελείται από δύο σκάφη που θα πραγματοποιήσουν..

EYXEΣ ΑΠΩ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012


SPACE  STATION  CREW  WISHES  HAPPY  NEW  YEAR..

Οι 12 πιο αναμενόμενες Αποστολές στό διάστημα το 2012

Μεταξύ των εμπορικών και των επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων της κυβέρνησης, επανδρωμένα και ρομποτικά..

Τα Grail στο φεγγάρι Δορυφορικό κυνηγητό για τη χαρτογράφηση της σεληνιακής βαρύτητας

Τέθηκαν την Πρωτοχρονιά σε τροχιά γύρω από την Σελήνη τα δίδυμα σκάφη GRAIL της NASA..

«Κούρεμα» στην αποζημίωση της Exxon Mobil

Λιγότερο από το ένα τρίτο της αποζημίωσης για την εθνικοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Τσέρο Νέγκρο της Βενεζουέλας θα..
Αυτό Δύο Γενάρη τό Ιράν πραγματοποιεί μία νέα σειρά  δοκιμών των πυραύλων νέας γενιάς και η προσομοίωση συνεχίζεται με το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, η διαδρομή μέσω του οποίου ρέει το 40% της κίνησης..

Επίδειξη στρατιωτικής ισχύος από το Ιράν

Με μια επίδειξη πυγμής, η οποία περιελάμβανε τις επιτυχείς δοκιμές τριών πυραύλων, ολοκλήρωσε το Ιράν δέκα ημέρες ασκήσεων στον Περσικό Κόλπο, γύρω από τα Στενά του Ορμούζ, στρατηγικό..

Η Τουρκία θα αποζημιώσει τις οικογένειες των 35 νεκρών Κούρδων

Η Τουρκία θα καταβάλει αποζημιώσεις στις οικογένειες των 35 Κούρδων λαθρέμπορων οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αεροπορικής διαδρομής κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίτς."Οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν μέσα σε δύο ημέρες", είπε ο Αρίντς μιλώντας στην τηλεόραση. Διευκρίνισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται "επισήμως" να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι ο στρατός εξέλαβε τους νεαρούς Κούρδους για αντάρτες και άνοιξε πυρ εναντίον τους.
πηγη 

Διχάζει τους Ούγγρους το νέο Σύνταγμα.του Βίκτορ Όρμπαν

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για το αμφιλεγόμενο νέο Σύνταγμα της Ουγγαρίας, μια ημέρα μετά την έναρξη της ισχύος του..

Σ. Αραβία: Μόνο οι γυναίκες θα εργάζονται στα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων

Μόνον στις γυναίκες θα επιτρέπεται εφεξής να εργάζονται στα καταστήματα γυναικείων..

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για τις φωτιές στο Χόλιγουντ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Λος Άντζελες για τους περίπου 50 εμπρησμούς, κυρίως αυτοκινήτων, τις τελευταίες ημέρες στο Χόλιγουντ. Οι πυρκαγιές αυτές, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, είναι οι χειρότερες στο Λος Αντζελες..

Μεξικό: 12.000 νεκροί από το οργανωμένο έγκλημα

Πάνω από 12.000 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο μέσα στο 2011 στο Μεξικό σε βίαια επεισόδια που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα, προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσίευσαν σήμερα πολλές εφημερίδες στη χώρα..

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Γκλιγκόροφ: Ποιος ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της ΠΔΓΜ

Η ζωή του Κίρο Γκλιγκόροφ συνδέθηκε άμεσα με την βαλκανική και γιουγκοσλαβική Ιστορία ήδη από την εποχή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου..

Βραζιλία: Γεννηθήτω νέα υπερδύναµη για τον 21ο αιώνα

Βραζιλία δεν είναι µόνο σάµπα, µπάλα, απέραντη φτώχεια και απελπισία στη φαβέλα. Είναι και µια νέα οικονοµική υπερδύναµη για τον 21ο αιώνα..

ΗΠΑ: αστυνομικοί συνέλαβαν 68 μέλη του κινήματος Occupy

Αστυνομικοί συνέλαβαν 68 ανθρώπους τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν διαδηλωτές που εναντιώνονται..

«Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να ξεχρεώσει»

«Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να μειώσει το χρέος της», γράφει στη σημερινή της έκδοση η γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου «La Libre..

Ανάμεσα σε αστυνομικούς και μουσουλμάνους Βίαιες συγκρούσεις στην Κίνα

Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου ανάμεσα σε εκατοντάδες μουσουλμάνους..

Δεν πείθουν ούτε τους εαυτούς τους! Μέρκελ και Σαρκοζί μιλάνε για «δύσκολο» 2012

Στην τελευταία  Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου οι πολιτικοί ηγέτες Γερμανίας και  Γαλλίας εμφανίστηκαν πεπεισμένοι  ότι οι αποφάσεις (;) τους ήταν οι ιδανικές για να..

Πέθανε ο πρώτος πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ


Πέθανε, χθες το βράδυ, πλήρης ημερών, ο πρώτος πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ..

Με υπουργικές τιμές το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2012!

Υποδοχής με υπουργικές τιμές θα τύχει  το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς, το MSC MAGNIFICA..

Κούβα: Καπιταλισµός µε το σταγονόµετρο

Μετά τις απολύσεις περισσότερων του ενός εκατοµµυρίου δηµοσίων υπαλλήλων εντός του 2011, η 1η Ιανουαρίου θα βρει την Κούβα να εισέρχεται ακόµη πιο δυναµικά σε µια πορεία που..