Ο Αργεντίνος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο είναι ο νέος Πάπας

Στις 21:12 βγήκε στο μπαλκόνι του Βατικανού ο καρδινάλιος Ζαν Λουίς Ταράν που ανακοίνωσε ότι ο 76χρονος Αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Αϊρες Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο είναι ο νέος Πάπας. Το συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενε..

Δείτε το βίντεο κλιπ των Αγάθωνα-KOZA MOSTRA για την Eurovision 2013! (Βίντεο)

Δείτε το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ!
Με αυτήν την εικόνα θα ταξιδέψουμε στο Μάλμο της Σουηδίας! Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision είναι πλέον..

Τα πιο φαντασμαγορικά Καρναβάλια του κόσμου

Τον Φεβρουάριο ξεκινούν μερικοί από τους πιο διάσημους εορτασμούς του καρναβαλιού, λίγο πριν να έρθει το Πάσχα.
Είναι μία πολύ καλή αφορμή για την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων και αρχαίων τελετουργικών και κυρίως ξέφρενων χορών με τα πιο παράξενα κουστούμια που θα δείτε ποτέ..

Porsche 911 GT3 R Video-picture


Η νέα Porsche 911 GT3 R με βάση την παραγωγή 997 κεφαλών μοντέλο στην εποχή του 2013 του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εκτεταμένες τροποποιήσεις. Με διευρύνθηκε φτερά εμπρός και πίσω της, ενα καθαρά αγωνιστικό αυτοκίνητο για τον πελάτη, τοποθέτησε στην κατηγορία GT3, μοιάζει πολύ brawnier από τον προκάτοχό του. Με την  νέα αεροδυναμική παράγει περισσότερη

H τέλεια διαφορά ηλικίας για την ιδανική σχέση

Tέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες είναι η ιδανική ηλικιακή διαφορά για να μακροημερεύσει ένα ζευγάρι
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόντ Daily Mail και 

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει δυναμικά!

Νέο single ετοιμάζει η αγαπημένη τραγουδίστρια, από το οποίο μας παρουσιάζει το teaser!
Το καινούργιο της τραγούδι έχει τίτλο "Πόσο μ' αρέσει" και είναι σε μουσική και στίχους ΜΕΘ. Σε αυτό, η Έλενα συνεργάζεται με τους Stavento και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι... επιτυχημένο!

Όταν ο Valentino και οι Knock Out συνεργάζονται με Σάκη Αρσενίου το αποτέλεσμα είναι άκρως χορευτικό!

Όταν ο Valentino και οι Knock Out συνεργάζονται με Σάκη Αρσενίου το αποτέλεσμα είναι άκρως χορευτικό!

Ο λόγος γίνεται για το Remix του "Συγκεντρώσου", που έχει μεταμορφωθεί στο απόλυτο club banger από τους μέτρ του είδους Valentino & Knock Out!

Τα πιο παράξενα θεματικά εστιατόρια του κόσμου

Θέλετε να βγείτε κάπου πιο ιδιαίτερα σήμερα;
Γιατί να μην δώσετε μια ευκαιρία σε αυτά τα παράξενα και υπέροχα εστοατόρια;
Θα φανταζόσασταν πως κάποιος θα τα έλεγε άνοστα -και, μάλιστα, προτού καλά καλά δοκιμάσει το φαγητό τους- αλλά αυτά τα εστιατόρια ξέρουν πώς να προσφέρουν στους θαμώνες τους μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη εμπειρία.

Δείτε το video clip και ταξιδέψτε με τη φωνή και την ερμηνεία της Δέσποινας Ολυμπίου!

Η Δέσποινα Ολυμπίου, σε μερικές από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου, ερμηνεύει την υπέροχη μπαλάντα με την οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Malmo της Σουηδίας!

Σκότωσαν τον δήμαρχο αλλά εξακολουθούν να πληρώνονται

Kαταιγιστική μορφή παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά στο Δημόσιο. Οι δικαστικές αρχές αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση σκανδαλωδών υποθέσεων στο κύκλωμα των φαρμάκων και στην ΕΡΤ, ενώ διαπιστώνεται και ανεξέλεγκτη χορήγηση συντάξεων. Τραγελαφικές συνέπειες έχει η ανυπαρξία πειθαρχικών οργάνων. Επειδή δεν λειτουργεί Δευτεροβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, δύο καταδικασθέντες για δολοφονία εξακολουθούν να μισθοδοτούνται.
Τρία και πλέον χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας

Καλάσνικοφ, σφαίρες και χειροβομβίδες σε ΙΧ στα Εξάρχεια

Ερευνα πραγματοποιεί η αστυνομία από το απόγευμα σε διαμέρισματα στην περιοχή των Εξαρχείων και στον Πειραιά, μετά την ανεύρεση σε ενοικιασμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό πάρκιγκ στη Νεάπολη σακιδίου, εντός του οποίου υπήρχαν δύο σακίδια πλάτης με 2 καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, 4 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου,

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Μίλαν με 4-0 και ανέτρεψε... χαλάρα το 0-2 του «Σαν Σίρο». Video

Τρία γκολ έπρεπε να βάλει η Μπαρτσελόνα και έβαλε... τέσσερα, δίνοντας μάλιστα την αίσθηση πως αν χρειαζόταν θα έβαζε και πέντε και έξι και..., απέναντι σε μια φοβισμένη Μίλαν που στο δοκάρι του Νιανγκ -κι ενώ το σκορ ήταν 1-0- έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Αλέγκρι: «Εξωπραγματική η Μπαρτσελόνα»!

Στα λίγα εκατοστά, που έκαναν τη διαφορά στο δοκάρι του Νιανγκ, πριν η Μπαρτσελόνα πετύχει δεύτερο γκολ, στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν.

Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής δεν μπόρεσε παρά να παραδεχθεί την ανωτερότητα των Καταλανών. «Απόψε η Μπαρτσελόνα ήταν εξωπραγματική, κυρίως στα πρώτα 30 λεπτά», σχολίασε!

Η Μπαρτσελόνα θίχτηκε όταν πολλοί την θεώρησαν ξεγραμμένη και με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε 4-0 την Μίλαν

Πολλοί, μετά τις δύο ήττες από την Ρεάλ και το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μίλαν, ήταν… βλάσφημοι. Θεώρησαν πως ήρθε το τέλος της Μπαρτσελόνα. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Αφού οι Καταλανοί με μια τρομερή εμφάνιση διέσυραν τους Ιταλούς με 4-0. Οι Μέσι (5,39’), Βίγια (55’) και Ζόρντι Άλμπα (90+3) τα γκολ των νικητών. Τραγικές επιλογές του Αλέγκρι, στοίχισαν τον αποκλεισμό της ομάδας του.