Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με πορεία έφτασε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Περίπου για δύο ώρες και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων παρέμειναν κλειστά.

Τσίπρας: Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ και την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.

«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Γιο στα 51 της απέκτησε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή πριν από τρεις εβδομάδες η Τζίνα Τσαλικιάν, η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

Η Τζίνα Τσαλικιάν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά από προσπάθειες που κράτησαν τρία ολόκληρα χρόνια, κατάφερε να γεννήσει στα 51 της χρόνια και να κρατάει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΑ Από τα γήπεδα του Αλιβερίου... μεταγραφή στην ΕΡΤ ,: Ποιοι έφαγαν τα περισσότερα

Η δημοσιογράφος, πρώην αφεντικό του Α.Ο. Κριεζών, αφού άλλαξε την «πράσινη» φανέλα με τη «γαλάζια» της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε ως... μπόνους την τοποθέτησή της ως ειδικής συμβούλου για θέματα επικοινωνίας πλαισιώνοντας τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμου ..

Confederations Cup: Νίκησε η Ισπανία, γκολάρα ο Σουάρεζ- Δείτε τα γκολ

Τα γκολ των Πέδρο και Σοδάδο ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Εθνική Ισπανίας στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του 2013 FIFA Confederations Cup με αντίπαλο την Ουρουγουάη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτικές οι δηλώσεις Σαμαρά για αδιαφάνεια και σπατάλες

Υποκριτικές χαρακτηρίζει τις αναφορές του πρωθυπουργού σε αδιαφάνεια, διαφθορά και σπατάλες σε ότι αφορά την απόφαση για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση που έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα στις 8 μ.μ.