Ίνγκριντ Μπέργκμαν: Η γέννηση και ο θάνατος μιας ντίβας

Σαν σήμερα είναι η επέτειος της γέννησης αλλά και του θανάτου της πανέμορφης Σουηδής ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν, η οποία μεσουρανούσε την περίοδο 1940-1970 και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ενσάρκωση της Ίλσα στην ταινία Καζαμπλάνκα δίπλα στον μοναδικό Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ..

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα [βίντεο]

Συμπληρώνονται 49 χρόνια απο την φράση που άλλαξε το ρου της ιστορίας. Στις 28 Αυγούστου του 1963, ο οραματιστής Αφροαμερικάνος πολιτικός Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, έβγαλε ένα λόγο που έμελλε να μείνει στην ιστορία, ξεκινώντας την ομιλία του με την ιστορική φράση: «Έχω ένα όνειρο...». Ο δρόμος μέχρι την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, όμως, ήταν μακρύς και δύσκολος και χρειάστηκε πολλές θυσίες, ακόμα και αυτή του ίδιου του Κίνγκ..

Hellas News.protothema.gr

Samaras cuts salaries of ministers and lease costs

Reductions in leases will save more than 15 million euros
Samaras cuts salaries of ministers and lease costs
More than 400,000 euros will be saved from cuts in salaries of the prime minister and cabinet members, included among others in the new bill introduced in parliament...

Active Member: Γιορτάζουν 20 χρόνια στο low bap...ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Πειραιώς 100 Τετάρτη 29 Αυγούστου Προσέλευση 9 μ.μ.

Συναυλία του γκρουπ που ξεκίνησε το 1992 στο Γκάζι την Τετάρτη
Τα χρόνια μπορεί να παίρνουν αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Οπως για παράδειγμα η διάθεση των Active Member όχι μόνο να γράφουν μουσική αλλά κυρίως να την παρουσιάζουν live. Σαν εκείνη το βράδυ της Τετάρτης στον πολυχώρο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO ETHNOS.GR


ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

Διασώζονται τα επιδόματα επικινδυνότητας των μάχιμων

Η κυβέρνηση θα παρουσιάσει στην τρόικα ισοδύναμα μέτρα για να μη θιγούν οι μάχιμοι στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας. Πρόκειται για τους άνδρες των ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ,... [ «E» 29/8 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΕΟΠΥΥ: Εξόφληση των φαρμακείων που εκτελούν συνταγές

Σκληραίνει τη στάση του ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) απέναντι στους φαρμακοποιούς, μετά και την απόφασή του να εξοφλεί κατά προτεραιότητα τα φαρμακεία που εξακολουθούν... [ 21:31 28/8 ]..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ HMEΡΗΣΙΑ .GR

Ι. ΒΡΟΥΤΣΗΣΕνίσχυση των Ταμείων με τα έσοδα από την άντληση πετρελαίου
«Πράσινο φως» ανάβει ο υπουργός Εργασίας, Ι. Βρούτσης για τη στήριξη των μελλοντικών συντάξεων από τα μερίσματα, τα δικαιώματα και... "Η" 28/8
ΟΑΕΔ«Κούρεμα» στα εποχικά επιδόματα ανεργίας
Του Γιώργου Γάτου Το «κούρεμα» των ειδικών εποχικών επιδομάτων που κάθε χρόνο εισπράττουν, επιπλέον του τακτικού επιδόματος... "Η" 27/8...

Πύρινη κόλαση σε όλη τη χώρα ..ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
                                           http://papos.space.noa.gr/fend_static/  ..

Εκτός ομίλων Champions League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήθελε, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τη Μάλαγα κι εκείνη με το 0-0 που απέσπασε στο ΟΑΚΑ του πήρε το εισιτήριο για το Champions League.
Αγχωμένοι και ανεξήγητα επιφυλακτικοί οι «πράσινοι», δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ευκαιρίες και πλέον μεταφέρουν τα ευρωπαϊκά τους όνειρα στο Europa League..