Γερμανική διάκριση στον Κάρολο Παπούλια

Γύρω στους 300 καλεσμένους παραβρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ (01.11) στο εξωκλήσι του Αγίου Πνεύματος του Πανεπιστημίου Χούμπολντ του Βερολίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την απονομή του πολιτιστικού βραβείου της Ένωσης των Ελληνογερμανικών Εταιρείων (VDGG) στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Με το Δαχτυλίδι της Τιμής διακρίνονται κάθε δύο χρόνια προσωπικότητες και θεσμοί που συνέβαλαν σημαντικά στη σύσφιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων.

Παραλίγο νέο «Έσσεξ» στη Ξάνθη: Πάνω από 80 μετανάστες εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό-ψυγείο (Video/Photos)

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία της Ξάνθης απεγκλώβισε πάνω από 80 πρόσφυγες και μετανάστες μέσα από φορτηγό κοντέινερ το οποίο εντόπισε λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης το ακινητοποίησε και συνέλαβε τον οδικό διακινητή.

Στο κοντέινερ στην πίσω πλευρά του φορτηγού ήταν στοιβαγμένοι πάνω από 80 κατατρεγμένοι συνάνθρωποί μας, πολλοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και για το λόγο αυτό έχουν κληθεί ασθενοφόρα από Ξάνθη και Καβάλα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ολιβέρα Τσίρκοβιτς, Η εντυπωσιακή Σέρβα αθλήτρια που λήστευε διαμάντια και απέδρασε από τον Κορυδαλλό (Photos)

Το όνομα Ολιβέρα Τσίρκοβιτς είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν, έντονα τις ελληνικές διωκτικές αρχές. Στην Ελλάδα είχε γράψει ιστορία αφού ήταν μέλος της διεθνούς σπείρας «ροζ πάνθηρες» που έκλεβε διαμάντια, αλλά ήταν και αθλήτρια στο μπάσκετ σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναικός.

Τα σενάρια για τον φόνο του «τραπεζίτη» - Ενας αδυσώπητος πόλεμος της νύχτας χωρίς όρια

Η ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες Αλβανών το 2018 έξω από καφετέρια στο Πεδίον του Αρεως και η έκρηξη βόμβας στα γραφεία εταιρείας στο Χαϊδάρι, το 2016, ενδέχεται να κρύβουν τις απαντήσεις για τα κίνητρα και την ταυτότητα των δραστών, που το πρωί της Τρίτης δολοφόνησαν τον 50χρονο Δημήτρη Μάλαμα. Ο άτυχος επιχειρηματίας δέχθηκε 18 σφαίρες από καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του στο φανάρι, στη λεωφόρο Αθηνών, λίγα μέτρα από τα γραφεία της εταιρείας διανομής καφέ της οποίας ήταν ιδιοκτήτης. Μαζί του στο σημείο τη στιγμή του φόνου βρίσκονταν δύο εν

Εκλογές ΤΕΕ: Η μεγαλύτερη πανελλαδική κάλπη μετά τις εθνικές εκλογές έβγαλε θρίαμβο της παράταξης Στασινού (Πίνακας)

Δυναμικό «παρών» στις κάλπες του ΤΕΕ έδωσαν οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί της χώρας, όλων των γενεών και όλων των ειδικοτήτων, με αξιοσημείωτη παρουσία των μηχανικών της νέας γενιάς.

Νεκρός και ο βασικός µάρτυρας για το «Noor 1»

Και ένατος αιφνίδιος όσο και µυστηριώδης θάνατος βασικού µάρτυρα στην υπόθεση του «Noor1», ο οποίος, αν και συνδεόταν στενά µε πρωταγωνιστές της δυσώδους ιστορίας, δεν ερευνήθηκε ποτέ όπως έπρεπε από τις αρχές. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento, οι σηµαντικοί µάρτυρες της υπόθεσης που µας «αποχαιρέτησαν»... αιφνιδίως δεν είναι οκτώ, όπως γράφεται. Στη µακάβρια λίστα έχει προστεθεί και ο αµφιλεγόµενος επιχειρηµατίας Κωνσταντίνος Καζινάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ένα µυστήριο τροχαίο στο Οντάριο του Καναδά τον Ιούνιο του 2018.

Την 1η Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA

Η είδηση της απόκτησης της ταινιοθήκης αλλά και του σήματος του MEGA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι του ποσού των 34 εκατ. ευρώ έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους εργαζομένους του σταθμού. Αν και οι ίδιοι θα ήθελαν το νέο κανάλι να κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του MEGA, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό, δεδομένου ότι η εταιρεία Alter Ego δεν θα είναι έτοιμη για να βγει εκ νέου στον αέρα το μεγάλο κανάλι.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο MEGA θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020.

Εργαζόμενοι MEGA: Το κανάλι επιστρέφει στις 20 Νοεμβρίου

Οι εργαζόμενοι του MEGA ανέβασαν στο Youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας. Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Τι θα γίνει με το ΟΝΕ.
news24702 Νοεμβρίου 2019 15:01
Ένα βίντεο σχετικό με την επιστροφή του MEGA ανήρτησαν στο κανάλι τους στο Youtube οι πρώην εργαζόμενοι του σταθμού το μεσημέρι του Σαββάτου, το οποίο συνόδευσαν με μία ανακοίνωση.