Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είδε και σχολιάζει το Chernobyl

Λένε στον λαό μας, "δεί-τε το Τσε-ρνό-μπιλ", "δείτε λένε, πώς, τάχα μου τάχα, οι Ρώσοι, οι Σοβιετικοί, μολύνανε τον πλανήτη με ρα-δι-ε-νέ-ργεια, με γρα-φί-τη", λες, και δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, αυτοί που τόσα και τόσα χρόνια, δεν λερώνουν με γκραφίτι και "ρουφιάνοι βαζέλες" τα τρένα της εργατικής λαϊκής οικογένειας, δεν είναι αυτοί που υπόσχονται στον λαό μας, λαγούς με πετραχήλια, που δεν υπόσχονται "να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι".
Με λίγα λόγια, τα ίδια Πα-ντε-λά-κη μου, τα ίδια Πα-ντε-λή μου, κύριοι της Έιτς Μπι Ο, κύριοι της αμερικανικής ευρωατλαντικής τηλεόρασης, που δεν δώσατε ποτέ, που, ας μη γελιόμαστε, δεν θέλατε να δώσετε και ποτέ,

Οι 5 ταράτσες για να πιεις κοκτέιλ στο κέντρο της Αθήνας

Οι ταράτσες της πόλης σε περιμένουν για να πιεις το ποτό σου με θέα και δροσούλα.
Η λέξη κλειδί για τις καλοκαιρινές εξόδους σου είναι η «ταράτσα». Θα βγεις πιο εύκολα για ποτό μετά το γραφείο ή θα ξεκινήσεις για κοκτέιλ με τους φίλους σου το Σαββατόβραδο, αν και το χειμώνα δεν ξεκουνιόσουν για να πας ούτε μέχρι το περίπτερο. Είναι γεγονός ότι το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο ταράτσες (κρυφές και μη) και σε κάνουν να νιώθεις για λίγο ότι βρίσκεσαι κάπου εκτός. Εντάξει, η θέα της Ακρόπολης σου υπενθυμίζει ότι παραμένεις στην πόλη, αλλά μην τα θες όλα δικά σου. Τόσο ωραία θέα έχεις!

3 εύκολοι τρόποι να απογειώσεις τα καλοκαιρινά σου looks

Το να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό σύνολο είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις.
Το καλοκαίρι το μόνο που ζητάω από τις εμφανίσεις μου είναι ένα πράγμα: ευκολία. Θέλω να φοράω ένα άνετο ρούχο και χωρίς καμία προσπάθεια να είμαι stylish. Ναι, τόσο απλό θέλω να είναι το φετινό μου καλοκαίρι, γίνεται;
Μετά από τόσους μήνες που τα looks μας περιλαμβάνουν layers και ογκώδη ρούχα, με το που έρχεται το καλοκαίρι, το να απελευθερωθούμε επιτέλους από την ανάγκη του να δημιουργήσουμε πιο περίπλοκα σύνολα πιστεύω ότι είναι η απόλυτη έννοια του καλοκαιρινού ντυσίματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε οι εμφανίσεις μας να έχουν το ίδιο ενδυματολογικό ενδιαφέρον όσο και τον χειμώνα.

10 πέδιλα για γάμο σε νησί που θα φοράς ξανά και ξανά

Ένα ζευγάρι όμορφα και άνετα πέδιλα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη καθ΄όλη τη διάρκεια του "wedding season". o feed σου στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από πανέμορφα νυφικά, γάμους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και Pinterest-ικές γαμήλιες δεξιώσεις. Είμαστε σίγουρες, λοιπόν, ότι και το δικό σου πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιο γάμο σε νησί αυτό το διάστημα.Και όσο κι αν αυτές οι περιστάσεις είναι στιγμές αστείρευτης χαράς για τους ανθρώπους που παντρεύονται, για εσένα καμιά φορά μπορεί να μοιάζει με αγγαρεία.

Bershka AW19: Ταξιδέψαμε μέχρι τη Μαδρίτη για να σου δείξουμε τι θα φοράς τη νέα σεζόν

Μπορεί τώρα να είναι Ιούνιος, η θερμοκρασία να έχει φτάσει στα ύψη και η χαλαρή διάθεσή σου να σηκώνει μόνο αέρινα φορεματάκια και κοντά σορτς, εγώ όμως κόντρα στην εποχή, ταξίδεψα μέχρι τη Μαδρίτη, για να χαζέψω από κοντά τη νέα Autumn/Winter '19 συλλογή της αγαπημένης μας Bershka και να σου τη δείξω πριν από όλους.

Ο λόγος του όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP



Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο θα μπορούσαν να είναι το πιο κομψό boyband του σήμερα

Η εμφάνιση των αδερφών Αντετοκούνμπο στο κόκκινο χαλί μας έπεισε ότι πρόκειται για τους πιο κουλ τύπους που θα δούμε σήμερα.Οι AntetocounBros όπως αυτοαποκαλούνται στα social media, δηλαδή ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ βρέθηκαν χθες όλοι στο Los Angeles, όλοι σαν μία (πολύ καλοντυμένη) γροθιά για την απονομή του βραβείου του πιο σημαντικού παίκτη της σεζόν για το NBA. Το βραβείο το πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο "Greek Freak" του αμερικανικού μπάσκετ, το αγόρι που έζησε στην πράξη το μεγαλύτερο του όνειρο. Αλλά σίγουρα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο για εκείνον αν δεν το ζούσε με τα αδέρφια του.