Όταν ο Έλληνας ξεμπροστιάζει τη Μέρκελ για το σκάνδαλο της VW (δείτε το ειρωνικό σκίτσο των NYT)

Στο μυαλό του Patrick Chappate, σκιτσογράφου των New York Times, μπορεί να υπάρξει σύνδεση της Ελλάδας με το σκάνδαλο της Volkswagen, που έχει ταρακουνήσει τα θεμέλια της γερμανικής οικονομίας.
Στο σκίτσο του που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, έχει βάλει την Ανγκελα Μέρκελ ως επιβάτη σε ένα όχημα της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο φέρει την πινακίδα «Γερμανία»,

Η νέα σουίτα Microsoft Office 2016 με νέες λειτουργίες, εργαλεία και ευκολίες είναι γεγονός

 Αμέτρητα κείμενα, παρουσιάσεις, λογιστικά φύλλα, άρθρα, δοκίμια και κάθε λογής έντυπο έχουν δημιουργηθεί με την περίφημη σουίτα προγραμμάτων γραφείου της Microsoft, εδώ και δεκαετίες. Πλέον, η επόμενη έκδοση είναι διαθέσιμη, με φρέσκο «αέρα», δυνατότητες, λειτουργίες, όντας ανανεωμένη και μετουσιωμένη για τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών.

Samsung 950 Pro: Aποθηκευτικό μέσο ιλιγγιώδους ταχύτητας για υπολογιστές

Το κομμάτι του υπολογιστή που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε, είναι αναμφισβήτητα το κύριο αποθηκευτικό του μέσο. Όπως υποδηλώνεται από το όνομα, έχει το ρόλο να αποθηκεύει τα δεδομένα μας, όποιας μορφής κι αν είναι, ώστε να μην τα χάνουμε αλλά και για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά όποτε τα χρειαζόμαστε.

Σιγκαπούρη: Στην ουρά για το iPhone 6s παρά τον κίνδυνο λόγω του μολυσμένου αέρα

Φαίνεται πως τίποτα δε μπορεί να σταματήσει κάποιους στη Σιγκαπούρη οι οποίοι για να αποκτήσουν το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus αψήφησαν τις προειδοποιήσεις για τη μόλυνση του αέρα και στήθηκαν κατά χιλιάδες στην ουρά για να τα αποκτήσουν.
Η ομίχλη σε συνδιασμό με τον επικίνδυνα μολυσμένο αέρα στη Σιγκαπούρη έκανε την ατμόσφαιρα κάτι παραπάνω απο αποπνικτική,

iPhone 6s: Η Samsung «χάλασε» το λανσάρισμα στο Λονδίνο

Η σημερινή μέρα είναι η μεγάλη μέρα της κυκλοφορίας των iPhone 6s και iPhone 6s Plus στις πρώτες χώρες, και οι fans της Apple δεν χάνουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν έξω από τα καταστήματά της για να παραλάβουν το νέο τους κινητό. Το ίδιο συνέβη στο Λονδίνο, αλλά η Samsung είπε να τους θυμίσει ότι υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.

Χρυσές δουλειές για τους μαυραγορίτες το νέο iPhone 6s στο Χονγκ Κονγκ

Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο προϊόν της Apple με πιο σημαντικό βεβαίως το iPhone.

Έτσι και αυτή τη φορά, οι πρώτοι που έτρεξαν να προμηθευτούν το νέο τηλέφωνο της εταιρίας, είναι οι... συνήθεις ύποπτοι. Αφού προηγουμένως έχουν ξενυχτήσει έξω από ένα κατάστημα της Apple, αγοράζουν τα πρώτα κομμάτια. Και τα πωλούν αμέσως, καθώς το... χρηματιστήριο του μαύρου εμπορίου αλλάζει λεπτό με το λεπτό.

Ένα ηχείο που μπορεί να προσαρμοστεί στο δωμάτιό σας [φωτό,βίντεο]

Το HiddenHUB χρησιμοποιεί αισθητήρες για να «διαβάσει» τον χώρο και να αποδώσει την καλύτερη ποιότητα ήχου στον ακροατή

Δεν υπάρχουν και πολλά ηχεία που να είναι σε θέση να σημειώσουν λαμπρή πορεία στις πλατφόρμες crowdfunding - περισσότερη έμφαση δίνεται, άλλωστε, στα ακουστικά. Η νεοϋρκέζικη ομάδα Hidden κατάφερε να σπάσει αυτή τη δυστοκία στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρουσιάζοντάς μας το HiddenHUB, το «πρώτο πραγματικά έξυπνο ηχείο».

Η Asus παρουσίασε το GX700 με σύστημα υδρόψυξης

Η Asus παρουσίασε ένα απόλυτο φορητό εργαλείο για gamers, το GX700, με επιπλέον σύστημα υδρόψυξης, χωρίς να αποκαλύπτει ποια είναι η GPU του.
Το Asus GX700 είναι ένα laptop με πολύ ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, το οποίο έχει επεξεργαστές Intel και αναμένεται να εξοπλίζεται με κάρτες γραφικών NVIDIA.

LG Watch Urbane Luxe με χρυσή κάσα

Το LG Watch Urbane Luxe είναι ένα ακόμα smartwatch που ακολουθεί τη λογική του Apple Watch, με κάσα από πολύτιμο μέταλλο και συγκεκριμένα χρυσό.
Ο σχεδιασμός του LG Watch Urbane Luxe δεν είναι διαφορετικός από εκείνον του απλού μοντέλου, με τη διαφορά ότι η κάσα είναι κατασκευασμένη από χρυσό 23 Καρατίων και όχι 24, λόγω του ότι η εταιρεία θέλει να κάνει την κάσα πιο ανθεκτική και σκληρή.

H Apple παρουσιάζει το iPad Pro των 12,9 ιντσών

To iPad Pro με την οθόνη 12,9 ιντσών είναι πλέον γεγονός και φιλοδοξεί όχι μόνο να μπει στην εργασιακή πραγματικότητα, αλλά να ανταγωνιστεί τους μικρούς φορητούς.
To iPad Pro έχει οθόνη Retina, σε διαγώνιο 12,9 ιντσών, η οποία προσφέρει ανάλυση 5,6 εκατομμυρίων pixels, ενώ φιλοξενεί το A9X chip, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό και λειτουργεί στα 64 bit.

H Apple παρουσιάζει το iPad Mini 4

To iPad Mini φτάνει πλέον στην τέταρτη γενιά του, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,1 χιλιοστά, χωρίς να χάνει την ισχύ του.
Το iPad Mini 4 είναι κατά 18% λεπτότερο από τον προκάτοχό του, ενώ μειωμένο είναι και το συνολικό του βάρος. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί το chip Α8, το οποίο προσφέρει κατά 30% βελτιωμένη απόδοση ισχύος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ κατά 60% είναι βελτιωμένα τα γραφικά του.

Η Lenovo παρουσίασε το YOGA Tab 3 Pro με ενσωματωμένο projector

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα σειρά από τα βραβευμένα YOGA tablets, το YOGA Tab 3 Pro και το YOGA Tab 3, τα οποία είναι προσανατολισμένα στον χώρο της ψυχαγωγίας.
Ειδικότερα το YOGA Tab 3 Pro, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, ενσωματώνει projectorμε ικανότητα περιστροφής κατά 180 μοίρες που προβάλει εικόνα σε διαγώνιο έως 70 ιντσών.

Το νέο LG Bello II διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Το νεότερο 3G smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG Electronics, το LG Bello II, ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, αποτελώντας μία πρόταση υψηλών επιδόσεων σε προσιτή τιμή.

Το νέο LG Bello II διαθέτει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης FWVGA (854 x 480), πίσω κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel, αλλά και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 2 Megapixel.