Σιγκαπούρη: Στην ουρά για το iPhone 6s παρά τον κίνδυνο λόγω του μολυσμένου αέρα

Φαίνεται πως τίποτα δε μπορεί να σταματήσει κάποιους στη Σιγκαπούρη οι οποίοι για να αποκτήσουν το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus αψήφησαν τις προειδοποιήσεις για τη μόλυνση του αέρα και στήθηκαν κατά χιλιάδες στην ουρά για να τα αποκτήσουν.
Η ομίχλη σε συνδιασμό με τον επικίνδυνα μολυσμένο αέρα στη Σιγκαπούρη έκανε την ατμόσφαιρα κάτι παραπάνω απο αποπνικτική,
με τους ειδικούς να προειδοποιούν για την επικινδυνότητα του φαινομένου αυτού, αλλά κάτι τέτοιο δε στάθηκε ικανό να σταματήσει τους επίδοξους αγοραστές των νέων iPhone από το να περιμένουν στην ουρά και το πεζοδρόμιο όλη τη νύχτα φορώντας μάσκες και παίζοντας χαρτιά για να περάσουν οι ώρες.
Το θέμα είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις, τα iPhone δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν τη ζήτηση στα καταστήματα των μεταπωλητών με αποτέλεσμα η αναμονή στην ουρά να μην έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα. Επιπλέον θα πρέπει να αφέρουμε ότι θα μπορούσε κάποιος να αποκτήσει τα νέα iPhone και από… άλλα καταστήματα που τα πωλούσαν από $1.400 για το iPhone 6s 16GB μέχρι και $3.300 για το iPhone 6s Plus 128GB.
Εσείς θα περιμένατε στην ουρά για να αποκτήσετε κάποια συσκευή;
singapore 6s pollution 1
singapore 6s pollution 2
singapore 6s pollution 3
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...