Εθνική Ελλάδος: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάντος

Ανεβάζει ρυθμούς  από σήμερα ο Φερνάντο Σάντος στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος  εν όψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι σε Βοσνία και Σλοβακία.

Danny DeVito.. Διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου

Ύστερα από 30 χρόνια γάμου (και άλλα δέκα γνωριμίας τους πιο πριν), ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Danny DeVito και η Rhea Perlman παίρνουν διαζύγιο..

O Matthew McConaughey.. Έγινε σκιά του εαυτού του

O Matthew McConaughey είχε ένα από τα ωραιότερα σώματα στον  πλανήτη Hollywood! Αλλά αυτό το κορμί ανήκει πια στο παρελθόν! Θυσιάστηκε στο βωμό του ρόλου...

Με... χρυσάφι στα νύχια η Lady Gaga

Ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση
Συνεχίζει η Lady Gaga την προώθηση του νέου της αρώματος με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση της στα Harrods, ανεβασμένη σε μια άμαξα!..

Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το φούξια φόρεμά της στο live του X Factor το Σάββατο

Τη δική τους «μάχη» δίνουν Tulisa Contostavlos-Nicole Scherzinger
Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το φούξια φόρεμά της στο live του X Factor το Σάββατο το βράδυ.

Πώς χρησιμοποιεί «σωστά» το Τwitter ένα μοντέλο

Μαθήματα «καυτής» δικτύωσης από την Ashley Sky!
Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο κάθε μοντέλο του πλανήτη..

«Τολμηρή» η Doutzen Kroes

Με αποκαλυπτική τουαλέτα στην μαμά-πατρίδα
Με άκρως ριψοκίνδυνη διάθεση εμφανίστηκε στην γενέτειρά της η Doutzen Kroes. Όλα τα μάτια έπεσαν πάνω στο 27χρονο μοντέλο από την Ολλανδία καθώς έφτασε στο Κόκκινο Χαλί με μία μαύρη αποκαλυπτική τουαλέτα που ήταν διαφανής από την μέση και κάτω και κάλυπτε με λιγοστό ύφασμα μόνο τα επίμαχα σημεία..

Απειλή μπλακ-άουτ για όλη την Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική

Σήμα κινδύου για επικείμενο "μπλακ-άουτ" στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική μέχρι το 2030 εκπέμπει ο κλάδος της ενέργειας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης της Pricewaterhousecoopers..

Αναβλήθηκε η δίκη των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Αναβλήθηκε η δίκη των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Για τις 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 12 εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας..

«Στόλος» από κρουαζιερόπλοια κάνει απόβαση στα Χανιά

Το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου αναμένονται στη Σούδα 11 μεγάλα κρουαζιερόπλοια, τα οποία τροφοδοτούν την τουριστική αγορά στο τέλος της φετινής περιόδου..

Greek power workers to be charged after police disperse protest


(Reuters) - Eighteen Greek electricity workers will be charged on Monday with breaching the peace after police broke up an anti-austerity protest ahead of a visit by German Chancellor Angela Merkel..

Έλληνες Κροίσοι: αγρότης-Ταξιτζής-Κηπουρός-Σουβλατζής-Δικαστικός επιμελητής-Δικηγόρος-Χονδρέμπορος κρέατος με καταθέσεις εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Ποιος είπε ότι φοροδιαφεύγουν μόνο οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι εφοπλιστές; Από την πρώτη «διασταύρωση» της λίστας των 54.000 Ελλήνων που έβγαλαν ποσά άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» , προκύπτουν περιπτώσεις ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας,.

Με ποσοστό 54% έναντι του 45% του αντιπάλου του, Καπρίλες Ο Τσάβες γιορτάζει την «τέλεια νίκη»

Ο Ούγκο Τσάβες που επανεξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος της Βενεζουέλας γιόρτασε την "τέλεια νίκη" του.
«Ήταν μια τέλεια μάχη από κάθε άποψη και μια τέλεια νίκη» επισήμανε ο Τσάβες μιλώντας τους υποστηρικτές του από το προεδρικό μέγαρο. «Δώσαμε ένα μάθημα στον κόσμο» τόνισε..

Ομπάμα VS Ρόμνεϊ: Δίνουν τα ρέστα τους για τη μεσαία τάξη

«Η Ιστορία έχει δείξει ότι τα ντιμπέιτ δεν είναι καθοριστικά για τη νίκη ή την ήττα στις προεδρικές εκλογές» λέει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο Μάθιου Μπάουμ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Χάρβαρντ..

Αλέξης Τσίπρας: «Μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον Χέλμουτ Σμιτ»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το ταξίδι του στη Γερμανία, τις προκαταλήψεις που συνάντησε και τα σχέδιά του για προσέγγιση των ευρωπαίων εταίρων..

Το πακέτο των νέων μέτρων ενέκρινε η ΔΗΜΑΡ

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο τη συζήτηση γύρω από το πακέτο μέτρων. .

Το μυστικό της Μέρκελ

Τι κομίζει η σιδηρά κυρία στην Αθήνα - Επώδυνος συμβιβασμός με 1 δισ. ευρώ επιπλέον μέτρα - Παζάρι Στουρνάρα - τρόικας ως το παρά πέντε - Φρούριο από αύριο η πρωτεύουσα - κόκκινα χαλιά και διαδηλώσεις..