Καμμένος: Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Τσίπρα

Μακροσκελής δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ μετά τη δίωρη συνεδρίαση της ΚΟ χωρίς καμία ευθεία αναφορά στο αίτημα για παραίτηση Μουζάλα αλλά με αναφορές, στη διαπλοκή, το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ και τους Ρεπούση, Γιώργο Παπανδρέου, Χριστόδουλο, Καραμανλή και Γεροβασίλη
  Adtech AdΔιαβεβαίωση ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη» και μάλιστα «μέχρι τέλους και το τέλος της

Παναθηναϊκός vs Λοκομοτίβ Κουμπάν στις 21:15 απευθείας από την ΕΡΤ2

Νίκησε με ανατροπή αλλά δεν κάλυψε τη διαφορά
Τη δεύτερη του 5ου ομίλου, Λοκομοτίβ Κουμπάν, υποδέχεται ο Παναθηναϊκός απόψε (17/3, 21:15, ΕΡΤ2-ΕΡΤHD) για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» στη Euroleague.
Αυτή είναι η 4η φορά τη φετινή σεζόν που οι δύο ομάδες θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους», με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει το απόλυτο 3 στα 3 έναντι των «πρασίνων». Η ρωσική ομάδα νίκησε 81-70 στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου τον Παναθηναϊκό

Χάος σε αεροπλάνο της British Airways - Πλημμύρισε εν πτήσει! (Photos)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες πτήσης της British Airways από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής προς το Λονδίνο, όταν είδαν το αεροπλάνο τους να πλημμυρίζει στο μέσο της διαδρομής.
Το Airbus των Βρετανικών Αερογραμμών βρισκόταν σε ύψος πλεύσης και βρισκόταν 90 λεπτά μακριά από το Χίθροου όταν μια διαρροή νερού άρχισε να πλημμυρίζει την καμπίνα των επιβατών.
Ένας επιβάτης περιέγραψε τα όσα επακολούθησαν ως εξής:

«Ηρωίδα Ανθρωπιάς» αποκαλεί η Daily Mail την Τζολί για την επίσκεψη της στους πρόσφυγες (Photos)

Σε πρόσφατο άρθρο της η Daily Mail κάνει εκτενή αναφορά στη λατρεία που αντιμετώπισε η Αντζελίνα Τζολί, ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες από τους πρόσφυγες στον Πειραιά.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει η Daily Mail, η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ αποτέλεσε ένα «ευχάριστο διάλλειμα» για τους πρόσφυγες μέσα στην τραγική καθημερινότητα τους.

Κλειστή η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου κοντά στο Διακοπτό λόγω φωτιάς σε φορτηγό

Φωτιά σε φορτηγό όχημα, έγινε η αιτία να κλείσει περίπου στις 17:00 το απόγευμα η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου κοντά στο Διακοπτό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ο οδηγός αντελήφθη άμεσα το τι συνέβαινε, κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να το σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου.

Η απάντηση του Φαήλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαγραφή του: Θα στις κόψω τις κοτσίδες (Photo-Video)

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης «ξαναχτυπά»: «Golden Boy με συστατική του μπαμπά ο Μητσοτάκης»
Η απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στην διαγραφή του, ήταν ένα τραγούδι το οποίο και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Το παραδοσιακό «Θα σου κόψω τις κοτσίδες» είναι τραγουδισμένο στα αρβανίτικα από τον Γιώργο Μαργαρίτη και αν ψάχνετε το… βαθύτερο νόημα της ανάρτησης, δεν πρέπει να το αναζητήσετε στον τίτλο, αλλά στο κουπλέ όπου και αναφέρεται το «θα στις κόψω τις κοτσίδες τις μακριές, αλλά φοβάμαι τον πατέρα σου».