Δούρου: "Η Τουρκία πλανάται πλάνη οικτρά"

Η Ρένα Δούρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά στις προκλητικές δηλώσεις του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών τονιζοντας ότι " Η Τουρκία πλανάται πλάνη οικτρά".
Διαβάστε τη δήλωσή της:

Δάνειο στο Βατοπέδι από τη Λαϊκή αποκαλύπτει μέλος του ΔΣ

Στην αποκάλυψη ότι η Λαϊκή Τράπεζα έκανε στην Ελλάδα δάνειο κίνησης στη Μονή Βατοπεδίου με το ποσό των 175 εκατ. ευρώ αποκάλυψε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, Μάριος Χατζηγιαννάκης.
Δάνειο στο Βατοπέδι από τη Λαϊκή αποκαλύπτει μέλος του ΔΣ

Αναστασιάδης: «Κουράγιο, Κύπριοι»--Τι προβλέπει η οδυνηρή συμφωνία για την Κύπρο

«Οδυνηρή η απόφαση, αλλά αναγκαία για να μην χρεοκοπήσει η χώρα», χαρακτήρισε τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης στο δραματικό τηλεοπτικό διάγγελμα που απηύθυνε προς τον κυπριακό λαό το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πάγοι που λιώνουν προκάλεσαν τη σφοδρή κακοκαιρία στη Βρετανία

Ο Αρκτικός Ωκεανός φαίνεται πως…εκδικείται. Το λιώσιμο των πάγων που καταγράφεται στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, είναι όπως υποστηρίζουν κλιματολόγοι, η κυριότερη αιτία για το σφοδρό χειμώνα που βιώνει εφέτος η Βρετανία, χώρες της βόρειας Ευρώπης και η βόρεια Αμερική.

Επεισόδια με μέλη της Χ.Α. στην κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι

Ένταση και συλλήψεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε Περαχώρα και Λουτράκι, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία Ευστάθιος Μπούκουρας κατάθετε στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων.

Λουτράκι: Διοικητής τμήματος πέταξε το στεφάνι στο ηρώο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη συμπεριφορά του να εκσφενδονίσει από απόσταση το στεφάνι που επρόκειτο να καταθέσει στο μνημείο Πεσόντων!

Δείτε ζωντανά ΡΙΚ

Ζωντανά εικόνα από την Κύπρο  Παρακολουθήστε το διάγγελμα του Νίκου Αναστασιάδη

Παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από την Κύπρο, σε ζωντανή σύνδεση με το ΡΙΚ...

Valerija Kelava: Από τη Σλοβακία με αγάπη

Για το περιοδικό «Numero» της γιαπωνέζικης έκδοσης πόζαρε η Valerija Kelava, η οποία θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως.

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές φωτογραφίες... Ολόγυμνη στο κρεβάτι της η Rihanna;

Ακόμα μία προκλητική φωτογραφία φέρεται να ανέβασε η  τραγουδίστρια της r’n’b Rihanna. Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να είναι ολόγυμνη και στα τέσσερα στο κρεβάτι της. Όμως αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την γνησιότητα της φωτογραφίας.

To άρθρο του Αλκίνοου Ιωαννίδη για την Κύπρο

Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο του Αλκίνοου Ιωαννίδη με τίτλο «Ελεύθεροι Κατακτημένοι», που ανήρτησε στο προσωπικό του blog, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ελεύθεροι Κατακτημένοι
Του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ζωντανό... έκθεμα η Tilda Swinton

Είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για τις ανατρεπτικές της εμφανίσεις, όμως ακόμα και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Tilda Swinton, κανείς δεν της το “είχε” αυτό που έκανε: για ένα μήνα θα είναι ζωντανό έκθεμα σε μουσείο!

Βραβεύτηκε ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, το Βραβείο Κοινού για ταινίες κάτω των 45’ απέσπασε η παραγωγή της ΕΡΤ3 «ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ» σε σκηνοθεσία Κυριακής Μάλαμα.
Με το Βραβείο Τηλεοπτικής Προβολής της ΕΡΤ3 τιμήθηκε η διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ «LITTLE LAND», σε σκηνοθεσία Νίκου Νταγιαντά.

Monica Dogra: Η πρώτη της φωτογράφηση με μαγιό

Μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Ινδίας, τη Monica Dogra, φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Ινδικής έκδοσης. Η Dogra γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στη Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών από μετανάστες γονείς και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στην Ινδία. 

Οι νικητές των Kids Choice Awards-video-WSJDigitalNetwork.

Το Σάββατο το βράδυ το Λος Άντζελες έβαλε τα γιορτινά του και έστρωσε το κόκκινο χαλί για τα "Kids Coice Awards".
Ο ηθοποιός Τζος Ντουχάμελ ήταν ο οικοδεσπότης, ενώ η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Πίτμπουλ άνοιξαν το show με ένα ντουέτο. 

H Alessandra Ambrosio απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες!

Ο ήλιος λάμπει και αυτό φαίνεται ότι αρέσει πολύ στην Alessandra Ambrosio που αποφάσισε να χαρεί τον καλό καιρό και να κάνει τη βόλτα της στο Λος Άντζελες.

O Mίκυ θα φορέσει φουστανέλα για τρεις ημέρες

O αγαπημένος ήρωας των παιδιών, ο Μίκυ, φοράει φουστανέλα και η Disneyland της Καλιφρόνια ντύνεται στα γαλανόλευκα για τρεις ημέρες.
Η ανακοίνωση αναφέρει: " Γιορτάζουμε τη μουσική, το χορό, την παράδοση, τα αρώματα, τη διασκέδαση της Ελλάδας, στο πρώτο event που γίνεται και σας δίνει την ευκαιρία να "βυθιστείτε" σε μια οδύσσεια αυθεντικών ελληνικών εμπειριών".

Can NBC Regain Momentum?

NBC is hoping the return of 'The Voice' and 'Revolution' will help lift ratings after a recent spate of shows have failed to connect with viewers. William Launder reports.

BMW M6, a Mind-Blowing Budget-Buster - Dan Neil Review

BMW's new M6 is a long, low, wide car that focuses significant attention on momentum. Dan Neil discusses on The News Hub. Photo: BMW.

Late Honor: Arctic Convoy vets get medals amid 'sailed on' shipmates

A select group of UK World War Two veterans have been awarded by Prime Minister David Cameron, for their service during the arctic convoys. The convoys brought supplies to the Soviet Union in the fight against Nazi Germany. Last year, London was criticized for rejecting Moscow's offer to grant the British veterans a special award. As Polly Boiko reports, feelings of gratitude are tinged with sadness and anger.

Syrian rebels launch new chemical blame game

There's ongoing uncertainty in Syria after its opposition Coalition chief said he was quitting - only for members not to accept his resignation. This, as new rebel claims emerge of government forces using chemical weapons against them.

Συντετριμμένοι οι κρατούμενοι απεργοί πείνας στο Γκουαντανάμο.Συνεχίζουν για 50 ημέρες,και μερικοί έχουν χάσει ως και 14 κιλά.

Η απεργία πείνας των φυλακισμένων στο Γκουαντάναμο είναι σε ημέρα 48 - αλλά τα δεινά τους είναι ακόμα αγωνίζεται να συγκεντρώσει την ευρύτερη προσοχή.
Δικηγόροι λένε πάνω από 100 κρατούμενοι αρνούνται τροφίμων - και ανησυχούν για την επιδείνωση της υγείας τους.

Συγγνώμη ζήτησε ο Φέτελ για το «unfair» στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας

Η Red Bull έκανε το 1-2 με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, ωστόσο η επιτυχία της ομάδας επισκιάστηκε από την «κόντρα» των δύο οδηγών για τη νίκη.

Εκνευρισμένος ο αυστραλός οδηγός «άδειασε» την ίδια την ομάδα του στο βάθρο των νικητών αρνούμενος να πανηγυρίσει:.

Reuters-news-ΑΦΡΙΚΗ,ΑΣΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΥΡΩΠΗ,Most Dutch voters think Cyprus should leave euro zone


(Reuters) - Most Dutch think Cyprus should leave the euro zone even though the cost of a bail-out for the country would be tiny compared to the rescue for Greece, a poll published on Sunday said.

Euronews:Έιδήσεις-ΑΦΡΙΚΗ,ΑΣΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΥΡΩΠΗ Άνοιξη με χιόνια στη Μόσχα

Το θερμόμετρο στη Ρωσία είναι στους -10 βαθμούς Κελσίου, η Μόσχα είναι ντυμένη στα λευκά και μόνο το ημερολόγιο υπενθυμίζει ότι έχει μπει η άνοιξη.

Θρίλερ στις Βρυξέλλες: Συμφωνία για κούρεμα 40% πρότεινε ο Ρομπάι - να παραιτηθεί απείλησε ο Αναστασιάδης

Θρίλερ στις Βρυξέλλες: Συμφωνία για κούρεμα 40% πρότεινε ο Ρομπάι - να παραιτηθεί απείλησε ο Αναστασιάδης  Οριακές διαπραγματεύσεις με την τρόικα για ένα σχέδιο διάσωσης της Κύπρου είχε από το μεσημέρι της Κυριακής ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης , εν όψει ενός ιστορικού Eurogroup που όμως δεν είχε αρχίσει ενώ η ώρα είχε περάσει κατά πολύ τα μεσάνυχτα.

Θρασύτατη πρόκληση Αγκυρας: Μην ποντάρετε στους φυσικούς πόρους

Θρασύτατη πρόκληση Αγκυρας: Μην ποντάρετε στους φυσικούς πόρους
Στις γνωστές αξιώσεις σε σχέση με την Κύπρο επανέρχεται η Τουρκία, με αφορμή τις εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, που είναι κατοχυρωμένα από το Διεθνές Δίκαιο.

Ρωσικό προβάδισμα στη διεκδίκηση της ΔΕΠΑ

Ρωσικό προβάδισμα στη διεκδίκηση της ΔΕΠΑ
Της Μανταλένας Πίου
Το σοβαρό ενδιαφέρον της Gazprom για την απόκτηση της ΔΕΠΑ και τις εξελίξεις στη ΝΑ Ευρώπη επαναβεβαίωσε το ταξίδι-αστραπή του διευθύνοντος συμβούλου του ρωσικού κολοσσού, Αλεξέι Μίλερ, στην Αθήνα, για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ ημέρες.

SUEDDEUTSCHE ZEITUNG Οι πλούσιοι Γερμανοί «αποταμιεύουν» στον Παναμά

Οι πλούσιοι Γερμανοί «αποταμιεύουν» στον Παναμά
Στον Παναμά επενδύουν τα χρήματά τους οι πλούσιοι Γερμανοί, μεταξύ των οποίων οι Πόρσε, Γιάκομπ και Κουάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τα αρχεία της ίδιας της χώρας τα οποία διέρρευσαν σε ιστότοπο βρετανού χάκερ.