Irina Shayk: Αποχαιρετά το 2014 με αισθησιακό στριπτίζ ( picture+video )

Δείτε -αν αντέχετε...- τον «καυτό» χορό της Ρωσίδας καλλονής
Το πανέμορφο μοντέλο Irina Shayk έκανε το... καλύτερο δώρο στους θαυμαστές της ποζάροντας για το ημερολόγιο του περιοδικού «Love».

Velvet Blazer: Το σακάκι των γιορτών είναι από βελούδο! Δες τους πιο up to date τρόπους να το φορέσεις

Το βελούδο επιστρέφει δυναμικά στη γκαρνταρόμπα μας και δημιουργεί τα πιο Luxurious outfits τις ημέρες των εορτών…

Δώσε μια glamorous πινελιά σε κάθε σου σύνολο, χωρίς υπερβολές και λαμπερά κομμάτια με πούλιες και παγιέτες που ίσως σου φαίνονται too much.

Ακόμα και όταν το κρύο είναι τσουχτερό η Τζέσικα Άλμπα ξέρει να ντύνεται (δες φωτό)

Η Τζέσικα Άλμπα αποτελεί fashion icon εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γι'αυτό το λόγο ο φωτογραφικός φακός την ακολουθεί σε κάθε της βήμα προκειμένου να την τραβάει φωτογραφίες ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας. Έπειτα, παίρνουν οι fashion editors της φωτογραφίες και αναλύουν τα λουκ της ηθοποιού και επιχειρηματία.

Street Style: Οι bloggers προτείνουν 15 χειμερινά σύνολα που σίγουρα θα λατρέψεις!

Πάρε ιδέες από τα μοναδικά outfits των fashionistas…

Φτιάχνεις βαλίτσες για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα;

Εμπνεύσου από τα look των πιο stylish bloggers για να δημιουργήσεις τα πιο μοντέρνα και cool χειμερινά σύνολα που σίγουρα θα κλέψουν τα βλέμματα!


Αμερικανός καθηγητής: Μόνη λύση για την Ελλάδα η αποπληρωμή του χρέους σε 100 χρόνια

Ο Ασόκα Μόντι του Πανεπιστημίου Πρίνστον, σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Μπρίγκελ, εισηγείται, ουσιαστικά, τη διαγραφή του ελληνικού χρέους, την οποία συνδέει άμεσα όχι μόνο με τη διάσωση της χώρας, αλλά και του ίδιου του ευρώ.

Η Ζιμπάμπουε εξάγει ελέφαντες σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα και Γαλλία


Αρχές της Ζιμπάμπουε ανακοίνωσαν σχέδια για την εξαγωγή τουλάχιστον 62 ελεφάντων λόγω αύξησης του πληθυσμού και πενιχρής κρατικής χρηματοδότησης.
«Η Ζιμπάμπουε έλαβε κονδύλια από τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών (CITES) για την εξαγωγή ελεφάντων σε κατάλληλους προορισμούς, ένας εκ των οποίων είναι η Κίνα», δήλωσε ο Τζέρι Γκοτόρα, πρόεδρος της Αρχής Πάρκων και Άγριας Ζωής.

Ν. Κορέα: Τρεις νεκροί από αέριο αζώτου σε υπό κατασκευή πυρηνικό σταθμό


Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από διαρροή αερίου σε υπό κατασκευή πυρηνικό σταθμό στη Νότια Κορέα, ωστόσο η διαχειρίστρια εταιρεία του απέκλεισε το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σχετίζεται με την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε ο ίδιος σταθμός την περασμένη εβδομάδα.

Deutsche Welle- Oι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ευρώπη ( Γερμανικές μίζες στην Ελλάδα )

Ο ρόλος της Ελλάδας στην Ευρώπη με φόντο την οικονομική κρίση και την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και ένα δημοσίευμα για τις μίζες της Rheinmetall στην Ελλάδα είναι τα βασικά θέματα της επισκόπησης Τύπου.

Δημοσίευμα της Der Standard για τις γερμανικές αποζημιώσεις «Αναγκαστικό δάνειο με 15 μηδενικά»

Εκτενή αναφορά στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κυρίως από το αναγκαστικό δάνειο αλλά και από τις πολεμικές αποζημιώσεις για την επί 3,5 χρόνια ναζιστική κατοχή, κάνει η αυστριακή εφημερίδα Der Standard στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση της σχετικής εμπιστευτικής έκθεσης, από την ειδική ομάδα εργασίας στον υπουργό Οικονομικών.

Οι Γερμανοί κρατούν στα σεντούκια τους...12,9 δισ. μάρκα

Σύμφωνα με την Bundesbank, αυτή τη στιγμή  περίπου 169 εκατ. χαρτονομισμάτων μάρκου και 24 δισ. κέρματα μάρκου βρίσκονται στα συρτάρια και τα σεντούκια των Γερμανών
Οι Γερμανοί φαίνεται πως δεν λησμονούν εύκολα το εθνικό τους νόμισμα, το μάρκο αν και η πορεία τους στο ευρώ είναι πετυχημένη.

«Ιπτάμενοι» κούριερ για την παράδοση πακέτων στη Γαλλία

Τα Γαλλικά Ταχυδρομεία έχουν τελειοποιήσει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, έξι κινητήρων, το οποίο αναλαμβάνει το ρόλο του διανομέα - Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορεί να παραδίδει πακέτα βάρους μέχρι δύο κιλών, σε απόσταση 1.200 μέτρων - μαζί με την επιστροφή στη βάση του
Tην προηγμένη τεχνολογία επιστράτευσαν τα Γαλλικά Ταχυδρομεία αναπτύσσοντας drone σε ρόλο "ιπτάμενου κούριερ".

Η χώρα του βούλιαζε και ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός έπαιζε γκολφ με τον Ομπάμα!

Επικρίσεις δέχθηκε ο πρωθυπουργός Ραζάκ καθώς έπαιζε γκολφ στη Χαβάη με τον πρόεδρο Ομπάμα, ενώ η χώρα του είναι αντιμέτωπη με κατακλυσμιαίες πλημμύρες
Την ώρα που περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στη Μαλαισία εξαιτίας των κατακλυσμιαίων πλημμυρών,

Μαλαισία: 100.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους λόγω πλημμύρων

Οι κακές καιρικές συνθήκες καθώς και η υψηλή στάθμη των υδάτων έκαναν ιδιαίτερα δύσκολη τη εκκένωση κατοικιών
Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σε 5 πολιτείες του βόρειου τμήματος της Μαλαισίας εξαιτίας των σφοδρών πλημμύρων που έχουν πλήξει τη χώρα.

Εφυγε η πραγματική «ιστορία» της «Ελευθεροτυπίας» Πέθανε ο Σεραφείμ Φυντανίδης, ανήμερα τα Χριστούγεννα (Φωτό+Βίντεο)

Φτωχότερη η ελληνική δημοσιογραφία - Άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο, στα 77 του χρόνια - Η σχέση του με τον Κίτσο Τεγόπουλο - Οι «εξομολογήσεις» για πολιτικούς και καλλιτέχνες - Αύριο στις 13:00 η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο
Η ελληνική δημοσιογραφία είναι από χθες πιο φτωχή καθώς έφυγε ένα από τα μεγάλα της κεφάλαια...