Ενα βήμα μπροστά οι Ρώσοι στην εξερεύνηση της Ανταρκτικής Η αποστολή τους έφτασε στην επιφάνεια της περίφημης λίμνης Βοστόκ

Επειτα από μια δεκαετία προσπαθειών, η ρωσική αποστολή στην Ανταρκτική έφτασε μέχρι την επιφάνεια της περίφημης Λίμνης Βοστόκ..

Πυραύλους με βεληνεκές μέχρι 2.500 χιλιόμετρα σχεδιάζει η Τουρκία Αντιπυραυλική ασπίδα μεγάλου βεληνεκούς θέλει ο Ερντογάν

Η Τουρκία έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται να επεκτείνει το πυραυλικό της πρόγραμμα..

Από τις 20:00 ο Παπαδήμος με Τρόικα, αύριο με τους αρχηγούς Όλος ο κόσμος περιμένει τις κρίσιμες συναντήσεις της Αθήνας

CNBC : «Χαοτικό ξεκίνημα εβδομάδας για την Ελλάδα»

BLOOMBERG: «Η Ελλάδα στην κόψη του ξυραφιού, μιαν ανάσα από την χρεοκοπία»..

Το τελευταίο δεκαήμερο Τουλάχιστον 360 οι νεκροί από το ψύχος στην Ευρώπη

Σε τουλάχιστον 360 ανέρχονται οι νεκροί μόνο από υποθερμία λόγω του κύματος ψύχους που πλήττει την Ευρώπη το τελευταίο δεκαήμερο, δίχως να..

Κι αύριο άνεμοι 9 μποφόρ και δυνατές βροχές Πρωτοφανείς καταιγίδες κτυπούν Δυτική Ελλάδα και Αττική

Στον «ύπνο» έπιασε η ξαφνική καταρρακτώδης βροχή χιλιάδες Αθηναίους που κινούνται αυτή την ώρα στους δρόμους, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα..

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ L' ECHO: «Γερμανία-Ελλάδα: χαλαρώστε!»

L' ECHO: «Γερμανία-Ελλάδα: χαλαρώστε!» Υπό τον τίτλο «Γερμανία-Ελλάδα: χαλαρώστε!» και υπότιτλο «Καιρός είναι να δείξουν οι Γερμανοί..

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ PROFIL «Κάνατε την Ελλάδα πειραματόζωο»

«Κάνατε την Ελλάδα πειραματόζωο» Ένα δριμύτατο «κατηγορώ» ενάντια σε όλους τους μεγαλόσχημους της Ευρώπης και των διεθνών οργανισμών οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα..

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Υπό βροχή οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην Ομόνοια Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν απόψε το βράδυ οι τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας..

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Αττική

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η καταιγίδα που ξέσπασε απόψε το βράδυ. Δρόμοι πλημμύρισαν, έσπασαν κλαδιά δέντρων από τον άνεμο και διαφημιστικές πινακίδες βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Τα περισσότερα προβλήματα σημειώθηκαν στην Αθήνα, τον Πειραιά και τα νότια προάστια της Αττικής. Το Πυροσβεστικό Σώμα έως στις 7.30 το βράδυ έλαβε περισσότερες από 100 κλήσεις για κοπές κλαδιών δέντρων που είχαν πέσει στο οδόστρωμα και για απομάκρυνση πινακίδων που επίσης είχαν ξεκολλήσει και είχαν βρεθεί στους δρόμους.
Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταιγίδα απόψε το βράδυ και στην Τρίπολη, όπου το Π.Σ έλαβε περισσότερες από 200 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια καταστημάτων και οικιών.
phgh

Πώς την κατέκτησε ο Χρήστος Χολίδης;

Δεύτερη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής ήταν η Δούκισσα Νομικού που μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για το νέο ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 αλλά και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη..

Ο ΡΟΣΙ ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ! (video)

Δείτε τους Valentino Rossi - Nicky Hayden που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στα χιόνια της..

Irina Shayk… και να καίει Topless στην αγκαλιά άλλου άντρα η «καυτή» φιλενάδα του Ronaldo!

Πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση για το «Playboy» αφού, όπως φρόντισε να ενημερώσει η Ρωσίδα καλλονή, Irina Shayk..

Η Ferrari παραδίδει διήμερα μαθήματα χειμερινής οδήγησης στο Άσπεν

Η Ferrari παραδίδει διήμερα μαθήματα χειμερινής οδήγησης στο Άσπεν, αντί του ποσού των 8.500 ευρώ. Αν πάρετε και παρέα, υπολογίστε άλλα 700 ευρώ..

Εικαστικό Ιστορία της Mercedes-Benz 320

Το 1937, η Mercedes-Benz είχε ένα γνωστό πρόβλημα: δεν διέθετε..

Μάθε να παίζεις το twitter στα δάκτυλα! Οδηγός για να γίνεις twitter expert

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του twitter. Ακούς συνεχώς για αυτό, διαβάζεις ένα σωρό άρθρα για επώνυμους που έχουν κυριολεκτικά μαγευτεί από το social network. Τι, δεν το έχεις ακόμη δοκιμάσει; Μπερδεύεσαι κάθε φορά που μπαίνεις στην πρώτη σελίδα του και δεν ξέρεις τι να κάνεις;..

Ομπάμα: Το Ισραήλ δεν έχει αποφασίσει για μια επίθεση στο Ιράν

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι δεν σκέφτεται το Ισραήλ έχει αποφασίσει αν θα επιτεθεί στο Ιράν πάνω επίμαχο πυρηνικό του πρόγραμμα, μια αντιπαράθεση που έχει τη Μέση Ανατολή στην άκρη..

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ Κατ' αρχήν συμφωνία των αρχηγών - Διασώζονται δώρα κι επίδομα αδείας

Κατ' αρχήν συμφωνία των αρχηγών - Διασώζονται δώρα κι επίδομα αδείας Στη νέα σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που συγκαλείται σήμερα μεταφέρεται η τελευταία πράξη του θρίλερ για τη συμφωνία με τους πιστωτές και την ενεργοποίηση του PSI..

Συνέντευξη στην η ιταλική εφημερίδα «Ουνιτά» Αλ. Τσίπρας: «Η Aριστερά πρέπει να ενωθεί»

«Η Αριστερά πρέπει να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί η χώρα χρειάζεται ριζική στροφή στην πολιτική της και αυτή τη στιγμή τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου βυθίζονται μαζί με την αποτυχία των μνημονίων» δηλώνει ο κ. Τσίπρας και προσθέτει:..

Ολονύχτιες διαβουλεύσεις στα κόμματα

Εντονες ήταν οι διαβουλεύσεις στα κόμματα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Στα γραφεία της οδού Ιπποκράτους..

Αυστρία : Χιονοστιβάδα θα προκαλούσε χρεοκοπία της Ελλάδας λέει ο πρώην καγκελάριος Γκούζενμπαουερ

Προειδοποίηση πως η κερδοσκοπία με την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι ένα "παιχνίδι με τη φωτιά", απευθύνει σε συνέντευξή του στην μεγάλης κυκλοφορίας..

Ο Ομπάμα κάνει παντιέρα την ισότητα Προβάλλεται ως «κεντρώος» για να προσελκύσει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους

Δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Ομιλία για την Κατάσταση του Εθνους που, κατά τα πολιτικά αμερικανικά έθιμα, εκφώνησε πρόσφατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα..

Συνάντηση Σαρκοζί-Μέρκελ την Δευτέρα στο Παρίσι

Αφιερωμένο στην οικονομική κρίση και την συνεργασία των δυο χωρών θα είναι το 14ο γαλλο-γερμανικό υπουργικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στο Παρίσι..

Σιρίν Εμπαντί: Ας μην τολμήσει η Δύση να αιματοκυλίσει το Ιράν Η κάτοχος του Νομπέλ Ειρήνης 2003 τονίζει ότι απειλούνται με δεινά ο ιρανικός λαός και με καταστροφή η Μέση Ανατολή

Η δράση της Σιρίν Εμπαντί ως δικηγόρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν τής έχει στοιχίσει πολλές απειλές..

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ VS ΒΡΕΤΑΝΙΑ Τανγκό... πολέμου στα Φόκλαντ

«Αποικιοκρατική δύναμη» χαρακτήρισε την Αργεντινή ο Ντέιβιντ Κάμερον. Τριάντα χρόνια μετά την εμπλοκή στα Νησιά η ένταση αναζωπυρώνεται με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για αποικιοκρατισμό..