Οι Βρετανοί υποκλίνονται στη Marina & The Diamonds

Τι κι αν πριν από τρία χρόνια αναγκαζόταν να πουλά τους «χειροποίητους» δίσκους μέσω της σελίδας της στο MySpace; Τι κι αν οι πωλήσεις της τότε δεν ξεπερνούσαν τα 70 κομμάτια. Η Marina & The Diamonds, κατά κόσμον Μαρίνα-Λαμπρινή..

H Formula 1 στον Alpha!

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους φίλους της F1 όσον αφορά στην μετάδοση των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Η τηλεόραση του Alpha πιστή στο ραντεβού της με τα GP (σ.σ: τα μεταδίδει ανελλιπώς από το 2000 με εξαίρεση το 2009) εξασφάλισε και φέτος τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων..

F1 McLaren: Στα ίσα με Red Bull

Στη βρετανική ομάδα πιστεύουν ότι οι RB8 δε θα έχουν προβάδισμα στην Αυστραλία. Θεωρούν ότι η μάχη της ερχόμενης Κυριακής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Μελβούρνη θα είναι στα ίσα..

Το φουτουριστικό Tata Megapixel

Ένα ηλεκτρικό 4θέσιο αυτοκίνητο παρουσιάζει η Tata στην έκθεση της Γενεύης. Το Megapixel αποτελεί συνέχεια του Pixel, το οποίο μας είχαν δείξει οι Ινδοί πέρσι. Το πρωτότυπο Megapixel κινείται με τη βοήθεια τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων (ένας σε κάθε τροχό)..

Τον Ιούνιο αναμένονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αντζελίνα Τζολί στο Λονδίνο.

Τον Ιούνιο αναμένονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αντζελίνα Τζολί στο Λονδίνο..

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν η ποπ καλλιτέχνης που κατάφερε να βγάλει τα περισσότερα χρήματα τη χρονιά που πέρασε.

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν η ποπ καλλιτέχνης που κατάφερε να βγάλει τα περισσότερα χρήματα τη χρονιά που πέρασε..

Γεγονός αποτελεί πλέον ο αρραβώνας της Χάλι Μπέρι και του Γάλλου ηθοποιού Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

Γεγονός αποτελεί πλέον ο αρραβώνας της Χάλι Μπέρι και του Γάλλου ηθοποιού Ολιβιέρ Μαρτίνεζ..

Δεν του πάει ο γάμος του ηθοποιού Ντένις Κουέιντ, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του Κίμπερλι Μπάφινγκτον

Δεν του πάει ο γάμος του ηθοποιού Ντένις Κουέιντ, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του Κίμπερλι Μπάφινγκτον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στην επαρχία Τράβις του Τέξας..

Ως κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» η είδηση πως η Εύα Λονγκόρια και ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της, Εντουάρντο Κρουζ, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Ως κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» η είδηση πως η Εύα Λονγκόρια και ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της, Εντουάρντο Κρουζ, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους..

Με μία και μοναδική συναυλία στις 18 του μήνα στη Μελβούρνη θα ξεκινήσει η περιοδεία της Κάιλι Μινόγκ

Με μία και μοναδική συναυλία στις 18 του μήνα στη Μελβούρνη θα ξεκινήσει η περιοδεία της Κάιλι Μινόγκ, Anti Tour, με την οποία η τραγουδίστρια θα γιορτάσει τα 25 χρόνια της στη μουσική σκηνή..

Το δικό του άρωμα στην αγορά πρόκειται να λανσάρει ο δημοφιλής τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Maroon 5», Ανταμ Λιβάιν.

Το δικό του άρωμα στην αγορά πρόκειται να λανσάρει ο δημοφιλής τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Maroon 5», Ανταμ Λιβάιν.
Η εταιρεία με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ο τραγουδιστής δήλωσε..

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο που έγραψε η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο που έγραψε η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, το οποίο αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξε η ίδια στην άνοδο του γιου της στη διεθνή μουσική σκηνή..

ΜΠΟΜΠΙ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ «Θέλω να συνεχίσω τον μύθο της μητέρας μου»

«Η μητέρα μου είναι πάντα μαζί μου», είπε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ξαφνικό θάνατο της τραγουδίστριας..

Κατά μάνα, κατά κόρη… Η κόρη της Μαντόνα πιάνει το μικρόφωνο!

Όταν η μάνα σου είναι η πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα στο κόσμο, οι συναυλίες της θεωρούνται οι πιο εμπορικές όλων των εποχών και δίπλα..

Καλοκαιρινή φωτογράφηση στο περιοδικό «W» Με... σέξι διάθεση η Jessica Biel

Στο εξώφυλλο του περιοδικού «W» για το μήνα Απρίλιο ποζάρει η ηθοποιός Jessica Biel, σε μια φωτογράφηση που μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι..

Υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης συνελήφθησαν για εκβίαση

Χωρίς τον ...ξενοδόχο λογάριαζαν δύο υπάλλήλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, όταν εκβίαζαν ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας, από τον οποίο ζήτησαν 120.000 ευρώ προκειμένου να «προωθήσουν» τον φάκελο..

Artisti Italiani ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Συνελήφθη για χρέη ο διευθύνων σύμβουλος της

Συνελήφθη για χρέη ο διευθύνων σύμβουλος της Artisti Italiani Στον εισαγγελέα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, οδηγήθηκε σήμερα ο διευθύνων..

ΕΝ ΤΟΥΤΩ... ΙΚΑ 600 άτομα στο κύκλωμα της Καλλιθέας

Ξεπερνά τις 5.000 σελίδες η δικογραφία που σχηματίστηκε για τους επτά συλληφθέντες. Πολλαπλάσια τελικά η λεία της ομάδας που κατέκλεβε το Ιδρυμα. Επεκτείνονται οι έρευνες σε όλη την Ελλάδα..

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕ Υπέρ της αλληλεγγύης προς την Ελλάδα οι Γάλλοι

«Φυσιολογική», «απαραίτητη» και «χρήσιμη» χαρακτηρίζει το 72% των Γάλλων την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, ενώ το 28% την αποκαλεί «επικίνδυνη» σύμφωνα με δημοσκόπηση, στα πλαίσια της οποίας περίπου δύο Γάλλοι..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΑΝΕΡ ΓΙΛΝΤΙΖ Για κοινές έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Για κοινές έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο κάνουν λόγο οι Τούρκοι Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ περί κοινών ελληνοτουρκικών ερευνών πετρελαίου στο Αιγαίο. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε..

Γιούνκερ: Δεν θα αποζημιωθούν οι ιδιώτες ομολογιούχοι "Μας διαβεβαίωσε ο κ. Βενιζέλος ότι δεν πρόκειται να δοθεί αποζημίωση στους ιδιώτες ομολογιούχους"

Οι ιδιώτες ομολογιούχοι δεν πρόκειται να αποζημιωθούν για τις απώλειες που υπέστησαν με το PSI. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup..

Μειώνονται οι αποδοχές έως 47% στον ιδιωτικό τομέα

Στην εγκύκλιο που εξέδωσε χθες το υπουργείο Εργασίας καθορίζονται τα κατώτατα όρια της EΓΣΣE ως τα ελάχιστα επίπεδα για τους μισθούς και τα ημερομίσθια ακόμη και για όσους υπογράφουν ατομικές συμβάσεις εργασίας. Επίσης, δίνεται τρίμηνη περίοδο διαπραγμάτευσης για την υπογραφή συλλογικών..

K.Μαρκόπουλος: Οι πολίτες της Εύβοιας μου είπαν να μην γυρίσω στη ΝΔ

Οπως είπε, «η ΝΔ προφανώς δεν θέλει όσους ψήφισαν εναντίον του μνημόνιου, γιατί εντελώς ξαφνικά είναι υπέρ του μνημονίου»
 Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου..

Την Τετάρτη ανακοινώνεται το νέο κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λούκα Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος του κόμματος και ο Χ. Καστανίδης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά τα πρότυπα του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος..

To Aphrodisiac στη Eurovision

Το Aphrodisiac της Ελευθερίας Ελευθερίου..

"Το ύψος του ελλείμματος ήταν προϊόν πολιτικής απόφασης" Σφυροκόπημα για τους χειρισμούς Παπακωνσταντίνου

Για τραγικούς χειρισμούς, αλαζονεία και ρεβανσισμό από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ως συνέπεια είχαν..

Ντ. Δρέσδης: Εξάντλησαν τα εισιτήρια αγώνα κεκλεισμένων των θυρών Πρωτοφανής ένδειξη συμπαράστασης από τους οπαδούς της Ντιναμό

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην τιμωρία του συλλόγου τους βρήκαν οι φίλοι της Ντιναμό Δρέσδης. Η ομάδα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιάννης..

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπές αναζητούν Μπάγερν και Ιντερ Οι Βαυαροί υποδέχονται τη Βασιλεία και οι Νερατζούρι τη Μαρσέιγ

Η ήττα (0-1) της Μπάγερν Μονάχου από τη Βασιλεία στην Ελβετία πριν από δύο εβδομάδες στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16»..

Προηγείται ο Σαρκοζί στον α' γύρο των προεδρικών Ο Φρανσουά Ολάντ φαίνεται να κερδίζει άνετα τον δεύτερο γύρο

Μια νέα δημοσκόπηση φέρνει τον γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, να προηγείται – για πρώτη φορά στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής εκστρατείας..

Ομπάμα - Κάμερον: Ο κόσμος βασίζεται στη συμμαχία μας Κοινό άρθρο των δύο ηγετών ενόψει της επίσκεψης του βρετανού πρωθυπουργού

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκαν σε κοινό άρθρο τους στη «μοναδική και ουσιώδη» σχέση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βρετανία, εν όψει της επίσκεψης του βρετανού πρωθυπουργού στις ΗΠΑ..

Τζόαν Μπαέζ: «Γιατί δεν παντρεύτηκα τον Στιβ Τζομπς» Η αριστερή τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με τον ιδρυτή της Apple

Την «προξένευαν» στον Στιβ Τζομπς, αλλά εκείνη είπε «όχι». Η αμερικανίδα μουσικός Τζόαν Μπαέζ αποκάλυψε, σε συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα «Times», ότι οι φίλοι της την συμβούλευαν να παντρευτεί με το πρώην ιδρυτή κι αφεντικό της Apple, αλλά εκείνη δεν… ενέδωσε..

Κατάπαυση πυρός συμφώνησαν Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι Με τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου

Σε κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν Ισραήλ και Παλαιστίνιοι ένοπλοι στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από τέσσερις ημέρες αιματηρών επιδρομών και ρήψη ρουκετών, σύμφωνα με αιγύπτιο αξιωματούχο..

Την κεφαλή αμερικανών στρατιωτών επί πίνακι ζητούν οι Ταλιμπάν «Δεν θα τρέξουμε προς την έξοδο κινδύνου» λέει ο Μπαράκ Ομπάμα

Οι αφγανοί Ταλιμπάν απειλούν με αποκεφαλισμούς αμερικανών στρατιωτών, σε αντίποινα για τη σφαγή 16 αφγανών πολιτών από αμερικανό στρατιώτη στην επαρχία Κανταχάρ..

Μπανγκλαντές: 150 άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο φέρι μπόουτ Εκφράζονται φόβοι ότι οι νεκροί θα είναι δεκάδες

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός φέρι μπόουτ με περίπου 200 επιβάτες, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Μπανγκλαντές..

Ελληνίδες που έφτασαν στα... άστρα Επτά ελληνίδες επιστήμονες μιλούν για τη διαδρομή τους και συμβουλεύουν τους νέους που αρχίζουν τη ζωή τους κοιτάζοντας... ψηλά

Με τον ερχομό του 2012 η ελληνική αστρονομική κοινότητα είχε την ικανοποίηση να δει δύο διακεκριμένες συναδέλφους να βραβεύονται από την Αμερικανική Αστρονομική Εταιρεία (American Astronomical Society, AAS).  Η Χρύσα Κουβελιώτου..

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥΣ Λαμπερό «τετ α τετ» Δία - Αφροδίτης στον νυχτερινό ουρανό

Αριστερά ο Δίας και ο δορυφόρος του, Ιώ και δεξιά η Αφροδίτη (φωτό: NASA) Σαν ένα «αισθαντικό χορευτικό δίδυμο» θα μοιάζουν αυτήν την εβδομάδα οι δύο πιο φωτεινοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος στον νυχτερινό ουρανό, καθώς θα πλησιάσουν μεταξύ τους στο κοντινότερο δυνατό σημείο..

ΣΠΑΝΙΟ ΘΕΑΜΑ Ουράνιο «φλερτ» Δία - Αφροδίτης

Παρότι στην πραγματικότητα την Αφροδίτη και τον Δία χωρίζει μια απόσταση εξαιρετικά μεγάλη για τα ανθρώπινα δεδομένα, από τη Γη σήμερα οι δύο πλανήτες θα φαίνονται να έχουν απόσταση μεταξύ τους μόλις Το φαινόμενο, που ξεκίνησε χθες και θα κορυφωθεί σήμερα το βράδυ, προβλέπεται να είναι σύντομο, αφού θα λήξει στις 17 Μαρτίου..

ΒΑΡΟΥΣ 585 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ Κομμάτι μετεωρίτη διαπέρασε στέγη στο Οσλο

Κομμάτι μετεωρίτη διαπέρασε στέγη στο Οσλο Kομμάτι από μετεωρίτη διαπέρασε την οροφή του σπιτιού της στην καρδιά του Όσλο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν σήμερα τα νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης..