Artisti Italiani ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Συνελήφθη για χρέη ο διευθύνων σύμβουλος της

Συνελήφθη για χρέη ο διευθύνων σύμβουλος της Artisti Italiani Στον εισαγγελέα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, οδηγήθηκε σήμερα ο διευθύνων..
σύμβουλος της γνωστής εταιρίας ρούχων, Artisti Italiani. Η σύλληψή του έγινε το πρωί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων, για χρέη ύψους 2.243.513,04 ευρώ.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσαγκαμίλη, ηλικίας 55 χρόνων, ο οποιός συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πήγαινε στην εταιρία προκειμένου να εργαστεί.

Αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας τον περίμεναν στην είσοδο των γραφείων και όταν εμφανίστηκε, στις εννιά το πρωί, του πέρασαν χειροπέδες, όπως και στα άλλα άτομα που συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις ίδιες κατηγορίες.

Αλλες τέσσερις συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο
Σήμερα έγιναν άλλες τέσσερις συλλήψεις επιχειρηματιών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, μία στη Θεσσαλονίκη, μία στο Διδυμότειχο και δύο στη Λέσβο.

Η μία που έγινε στη Λέσβο αφορά τον ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Αρχιπέλαγος».


Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη διευθύνων σύμβουλος εταιρείας τεχνολογικών συστημάτων, που εδρεύει στη Θέρμη, για μη καταβολή χρεών 262.306,80 ευρώ.


Η οφειλή του αφορά στο χρονικό διάστημα από 31 Ιανουαρίου του 2011 έως 31 Μαΐου του ίδιου έτους και μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Ο ιδιοκτήτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού στη Μυτιλήνη, ηλικίας 40 ετών, συνελήφθη μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος.


Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο συλληφθείς κατηγορείται για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 399.955,39 ευρώ.


Στην ίδια πόλη συνελήφθη, πάλι με παραγγελία της Εισαγγελίας, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης, ηλικίας 61 ετών, κατηγορούμενη για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 229.167,92 ευρώ.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...