To Νokia 3310 είναι εδώ και… με φιδάκι! (εικόνες – video)

To θρυλικό τηλέφωνο Nokia 3310 βρίσκεται ξανά κοντά μας σε μια νέα έκδοση που συνδυάζει τη νοσταλγία της συσκευής του παρελθόντος με νέα χαρακτηριστικά, όπως επιτάσσει η σύγχρονη τεχνολογία.
 Στη νέα έκδοση υπάρχει ακόμα και μια εξελιγμένη έκδοση από το δημοφιλές παιχνίδι «Φιδάκι», που χαρακτήρισε τα Nokia εκείνης της εποχής και ακόμη FM Radio, MP3 player και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Ποιος ήταν ο οδηγός της Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική Οδό (εικόνα – video)

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις από το φρικιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας το πρωί της Κυριακής. Ποιος ήταν ο οδηγός της Πόρσε; Οδηγός της Πόρσε ήταν ο 24χρονος γιος γνωστού ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας πολυκαταστημάτων με παιδικά παιχνίδια ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Μέσω επικής γκάφας, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στο Moonlight (εικόνες – video)

Μία απίστευτη γκάφα σημάδεψε την απονομή των χθεσινοβραδινών βραβείων Όσκαρ, αφού στην πιο σημαντική κατηγορία, αυτή της καλύτερης ταινίας, ο Γουόρεν Μπίτι που απένειμε το βραβείο, διάβασε λάθος όνομα! Ο θρύλος του κινηματογράφου ανακοίνωσε ότι το Όσκαρ πηγαίνει στην ταινία La La Land, αλλά τη στιγμή που όλη η ομάδα της ταινίας