«Όρθιος σε δημόσια θέα»: «Αυτό το βιβλίο είναι σαν να σας το έδωσε ο Παύλος…»

 

«Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, είναι σαν να σας το έδωσε ο Παύλος για να δείτε ποιος ήταν και ποιοι τον δολοφόνησαν. Ο Παύλος απάντησε στην εισαγγελέα μέσω της Χρύσας» γράφει η Μάγδα Φύσσα προλογίζοντας το βιβλίο της δικηγόρου της οικογένειας Χρύσας Παπαδοπούλου «Όρθιος σε δημόσια θέα», που περιλαμβάνει την αγόρευση της στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Δικαστική απόφαση-σταθμός: «Παγώνει» πρόστιμο και «λουκέτο» σε ουζερί τη Θήβα

 

Αναστέλλει την υποχρέωση καταβολής «τσουχτερού» προστίμου καθώς και το «λουκέτο» που επιβλήθηκε σε ουζερί στη Θήβα, το οποίο λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο της Λιβαδειάς

Κεντρικός άξονας του σκεπτικού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", είναι το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown και η οικονομική ζημία που υπέστησαν από αυτό, αλλά και η δυσανάλογη

Κορωνοϊός: Μαύρο ρεκόρ με 121 νεκρούς και 606 διασωληνωμένους

 

Εκατόν είκοσι έναν νέους θανάτους, 606 διασωληνωμένους και 1.747 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα ανακοινώνουμε 1747 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 103034, εκ των οποίων το 53.0% άνδρες.

Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 

Mεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (29-11-2020) από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.

) Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

Εικόνες ντροπής: Μητέρα κάθεται σε πεζούλι με τα 2 παιδιά της για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα

 

Περιβόλια Ρεθύμνου, μία μητέρα κάθεται υπομονετικά μπροστά από τις δύο κόρες της και κρατώντας στο ένα της χέρι το κινητό της τηλέφωνο, προσπαθεί να βοηθήσει την μικρότερη ώστε να παρακολουθήσει το μάθημά της. Την ίδια στιγμή, με ένα δεύτερο κινητό και μπροστά της απλωμένα βιβλία, τετράδια και μολύβια, η μεγαλύτερη κόρη παρακολουθεί κι εκείνη τη δασκάλα της.

Ευρωκοινοβούλιο: Ο Λαγός ψηφίζει κατά των κυρώσεων στην Τουρκία

 

Ο Γιάννης Λαγός, καταψήφισε το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο καταδίκαζε τις τουρκικές δραστηριότητες στα Βαρώσια και ζητούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία, εν' όψει και της συνόδου Κορυφής στις 11 Δεκέμβρη.

Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Δράμας στο Tvxs.gr: Ντροπή και μεγάλο ψέμα η δήλωση Κικίλια

 

Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Δράμας περιέγραψε μιλώντας  στην εκπομπή του tvxs.gr στο Κόκκινο 105.5, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του νομού, Παρθένα Κιόρτεβε,  εκτοξεύοντας παράλληλα βολές κατά του Βασίλη Κικίλια, για τις σημερινές δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο εν λόγω νοσοκομείο, κάνοντας λόγο για επάρκεια προσωπικού και κλινών.

200 χρόνια Φρίντριχ Ένγκελς: Από γιός βιομηχάνου, επαναστάτης

 

Από γιός βιομηχάνου, επαναστάτης. Ο γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Ένγκελς θεωρείται από κοινού με τον Καρλ Μαρξ εμπνευστής της σοσιαλιστικής ουτοπίας. Γεννήθηκε πριν από 200 χρόνια στο Βούπερταλ.

Η βιομηχανική επανάσταση έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται από τη Βρετανία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όταν ο Φρίντριχ Ένγκελς

Χρυσοχοϊδης: Ο ιός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους (αν πρόκειται για αστυνομικούς)

 

Συγνώμη για τις συλλήψεις των φεμινιστριών το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα έσπευσε να ζητήσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάνοντας λόγο για «μια υπερβολή που δεν έπρεπε να γίνει». «Έχουν δίκιο οι συγκεκριμένες κυρίες. Θεωρώ ότι ήταν μια υπερβολή που δεν έπρεπε να γίνει, και οφείλω να ζητήσω και συγγνώμη για αυτό. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η υπερβολή»