«Θα σε γαμήσουμε τώρα, θα δεις τι θα πάθεις...»

 

Ο Μάνος Κωνσταντινίδης, ένας από τους προσαχθέντες από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, αναφέρεται στα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής.Θα ήθελα να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία από τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη. Δύο φίλοι μου, Νεοσμυρνιώτες και αυτοί, το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 3, με ενημέρωσαν για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην πλατεία, όπου και αναζήτησα και βρήκα τα επίμαχα βίντεο. Ευθέως μου λένε ότι ξεκινάει πορεία διαμαρτυρίας από δημότες και πήγα άμεσα να τους βρω.

Παίρνουμε ποπ-κορν: αθώος ο Κυρανάκης, ένοχοι Πελώνη, Τσιόδρας και Βλαστάρης

 

Άλλη φορά στα non paper που θα μοιράζει η Νέα Δημοκρατία, θα βάζει και υποσημειώσεις για βουλευτές που δεν τα πιάνουν όλα με τη μία.

Δεν το λέω εγώ, αλλά τα «Παραπολιτικά» που έχουν έγκυρο ρεπορτάζ από το Μαξίμου. Και αναφέρονται στο θέμα της «εντελώς άστοχης και θεσμικά επικίνδυνης αποκάλυψης του ονόματος του ανθρώπου που φαινόταν στα σχετικά video να δέχεται άγρια και αναίτια χτυπήματα από τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη».


Βρήκαμε τι δουλειά έκανε ο Κυρανάκης

 

«Που έχετε δουλέψει κ. Κυρανακη;» ρωτάει στον Alpha 98.9 τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρανάκη ο Τάκης Χατζής. «Δουλεύω από τα 19» απαντάει αυτός.

Και συνεχίζεται ένας διάλογος, τόσο απολαυστικά θλιβερός για τον βουλευτή, που στο τέλος μας έκανε να νιώσουμε οίκτο και συμπάθεια.

Ενδεικτικά αποσπάσματα:

Χατζής: Ναι, πού;

Το «κράκεν» ξεβράστηκε στην Κέα (Photos)

 

Μπροστά σε ένα τεράστιο νεκρό... κράκεν βρέθηκαν όσοι περνούσαν από την παραλιά του Οτζιά στην Κέα.
 
Το... τέρας ήταν ένα γιγαντιαίο θράψαλο το οποίο ξεβράστηκε νεκρό στην ακρογιαλία της Κέας και μόλις έγινε αντιληπτό συγκέντρωση πλήθος κόσμου.

Μέγα σκάνδαλο! Ληστρική σύμβαση με την Ελληνικός Χρυσός

 

 Το ελληνικό Δημόσιο παραχωρεί γην και ύδωρ στην πολυεθνική, εταιρία την οποία καθιστά κράτος εν κράτει στα Μεταλλεία της Κασσάνδρας

Από την Ντίνα Ιωακειμίδου

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου κατατέθηκε στη Βουλή προς κύρωση η επενδυτική συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ελληνικός Χρυσός. Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος αναμένεται να κυρωθεί και να αποκτήσει ισχύ νόμου η συμφωνία που υπεγράφη πριν από ακριβώς έναν μήνα μεταξύ των δύο μερών, παρουσία μάλιστα των πρέσβεων του Καναδά και της

Νίκος Χαρδαλιάς / Δίνει άλλη υπηρεσία για το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη

 

Με ανάρτησή του στο facebook επέλεξε να απαντήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, ύστερα από δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη, χωρίς μέτρα και αποστάσεις και με τουλάχιστον 10 άτομα παρόντα, στον χώρο της πρώην Helexpo.

Κορωνοϊός / Θύελλα αντιδράσεων για τους εκτός σειράς γαλάζιους εμβολιασμούς

 

Προπέτασμα καπνού οι καταγγελίες για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του δημάρχου Βύρωνα

Αντί η Ν.Δ. να προχωρήσει στις διαγραφές των γαλάζιων αιρετών της Αυτοδιοίκησης που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς για τον κορωνοϊό, εκμεταλλεύονται τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης και οι αντιδήμαρχοί του, οι οποίοι όμως έχουν σοβαρά υποκείμενα

Βραζιλία / Ακυρώθηκε η καταδίκη του πρώην προέδρου Λούλα

 

Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βραζιλίας ακύρωσε τις ποινικές καταδίκες του αριστερού πρώην προέδρου Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, μια απόφαση που του επιτρέπει να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2022.

Η Αλεξία Μπακογιάννη ομολόγησε το πάρτι της Τσικνοπέμπτης

 

Εξώδικη διαμαρτυρία στη «δημοκρατία» έστειλε η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, με την οποία ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος για το «κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης».

Η κυρία Μπακογιάννη στο εξώδικο αναφέρει: «Ο τίτλος του εν λόγω άρθρου είναι εντελώς αναληθής και προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι δεν παρέθεσα οποιοδήποτε “κορονοπάρτι” στην οικία μου την περασμένη Πέμπτη και δεν δέχθηκα οποιαδήποτε επίσκεψη. Αντιθέτως, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας γιόρτασα την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι μου