H Eλληνίδα που φόρεσε τα φτερά αγγέλου της Victoria Secret!

Έτσι, ήρθε και η μέγαλη στιγμή να περπατήσει όχι μόνο σε defile μόδας αλλά και ως ένας από τους αγγέλους της Victoria Secret στο πλευρό μεγάλων μοντέλων του κόσμου.
Η ίδια σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life έχει πρώτυπο της την Andiana Lima..

Ινδία: Εκατομμύρια διαδηλωτές ζητούν καθιέρωση κατώτατου μισθού Οργή για την αύξηση του κόστους ζωής

Γενική απεργία κήρυξαν στην Ινδία όλα τα συνδικάτα, εκ των οποίων δύο είναι προσκείμενα στην κυβέρνηση, και εκατομμύρια διαδηλωτές κατέβηκαν την Τρίτη στον δρόμο εκφράζοντας την οργή τους για τη ραγδαία αύξηση του κόστους..

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Σουλτς: Ολοι βρισκόμαστε στο ίδιο πλοίο

«Νομίζω ότι όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο πλοίο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια..

Απελευθερώνονται ταξί και φαρμακεία στην Ιταλία

Περίπου πέντε χιλιάδες νέα φαρμακεία πρόκειται να ανοίξουν στην Ιταλία, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα για κάθε 3.300 κατοίκους.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η επιτροπή της γερουσίας καλείται να..

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η βουλευτής-«φάντασμα» με το 1.000.000 ευρώ!

Το τηλεφώνημα του προέδρου της επιτροπής Ελέγχου Πόθεν έσχες Ευάγγελου Αργύρη χρειάστηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη για να διαπιστώσει ότι η έντονη δημόσια συζήτηση που διαρκεί σχεδόν μια εβδομάδα για τον βουλευτή «φαντομά»,με το 1 εκατομμύριο ευρώ αφορά την ίδια!..

Στη Χομς παραμένουν οι εγκλωβισμένοι δημοσιογράφοι

Οι διαπραγματεύσεις και οι προετοιμασίες για την απομάκρυνση των ξένων δημοσιογράφων που έχουν μπλοκαριστεί στη συνοικία Μπάμα Αμρ της πόλης Χομς δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε δυτική διπλωματική πηγή από τη Δαμασκό..

Standard & Poor's: Υποβάθμιση μέχρι νεωτέρας για την Ελλάδα

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε απόψε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στην κατηγορία SD, που ισοδυναμεί με επιλεκτική χρεοκοπία..

ΕΝΟΙΚΙΑ 5 ΕΚΑΤ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Τα χρυσά παλάτια των Ανεξάρτητων Αρχών

ΑΣΕΠ - 151.500€Αν και θέλουν να είναι ανεξάρτητες και να παράγουν σοβαρό έργο υπέρ του πολίτη, εντούτοις, oι ανεξάρτητες Αρχές είναι απόλυτα... εξαρτημένες από τα λεφτά του κρατικού..

ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ξεκινά η δίκη της BP για την καταστροφή του κόλπου του Μεξικό


Η ΒΡ και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες μπορεί να υποχρεωθούν να καταβάλουν πρόστιμα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν κριθεί ότι ευθύνονταν για την οικολογική καταστροφή..

NA ΘYΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ TH ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΠΟΣ ΜΕΞΙΚΟΥ.ΝΕΚΡΟΙ 11 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΤΡΑ.ΧΛΩΡΙΔΑ ΠΑΝΙΔΑ 0 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ     

ΙΣΠΑΝΙΑ Αθωώθηκε ο δικαστής Γκαρθόν ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

Αθωώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας, ο γνωστός δικαστής Μπαλτάσαρ Γκαρθόν..

Οι χάκερ Anonymous θα «σβήσουν» το Ίντερνετ στις 31 Μαρτίου

Οι χάκερ της γνωστής ομάδας Anonymous δήλωσαν ότι ετοιμάζονται να αφήσουν χωρίς Διαδίκτυο ολόκληρο τον κόσμο..

Δείτε αναλυτικά πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες:


Διακοπές κυκλοφορίας λόγω χιονοπτώσεων, παγετών, κατολισθήσεων, πλημμυρών και ισχυρών ανέμων..

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα Σώοι οι 14, δύο ακόμη εγκλωβισμένοι στο Καρπενήσι

Κατάφεραν τελικά τα σωστικά συνεργεία, έπειτα από υπεράνθρωπη προσπάθεια να φτάσουν στους 14 εγκλωβισμένους κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι..

Καταλήγουν σε συμφωνία Siemens και Ελληνικό Δημόσιο Η εταιρεία θα καταβάλει δωρεά-αποζημίωση - Το παρασκήνιο και οι αποφάσεις

Στο παρά πέντε υπογραφής της πολυσυζητημένης συμφωνίας Siemens – Ελληνικού Δημοσίου..

Η Chinatown της Αθήνας... ετοιμάζει βαλίτσες Τρεις στους δέκα κινέζους μετανάστες εγκατέλειψαν τη χώρα μας, ενώ και οι υπόλοιποι της κοινότητας δύσκολα τα βγάζουν πέρα

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στην Chinatown του Μεταξουργείου, ένας νεαρός Κινέζος διανέμει πακέτα με φαγητό στα καταστήματα των συμπατριωτών του. Είναι η ώρα που τα κινεζικά μαγαζιά ρούχων, υποδημάτων, μικροεπίπλων,.