Η μοναδική ομορφιά της Βενετίας σε 4 λεπτά [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας (μικρότερο των) 4 λεπτών που καταγράφει τη μοναδική στον κόσμο και ως εκ τούτου, ιδιαίτερη ομορφιά της Βενετίας.
Το βίντεο του National Geographic είναι μια μικρή -υπαινικτική- γεύση, μια αστραπιαία ματιά στα ιστορικά και κρυφά σημεία της Γαληνοτάτης, της πόλης που παραμένει σκηνικό άλλης εποχής.

Ανεβείτε στον Παρνασσό σε 45 δευτερόλεπτα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το χιόνι εκτός από προβλήματα έχει και τα ωραία του! Τα πολύ ωραία του! 
Όταν ο καιρός είναι καθαρός, το χιόνι λαμπυρίζει μόλις οι ακτίνες του ήλιου πέσουν πάνω του... Και το αποτέλεσμα; Χρώματα!
Α! Τα χρώματα... Μετά την Αράχωβα και τα Λειβάδια,

10 λόγοι γιατί η Melania Trump δεν θα γίνει ποτέ Michelle Obama

Όμορφη, chic αλά Jackie, αλλά «ξύλινη», άτολμη, ελάχιστα επικοινωνιακή. Ιδού γιατί η νέα Πρώτη Κυρία, δεν θα έλεγε ποτέ την φράση «όταν οι άλλοι μας ρίχνουν χαμηλά, εμείς κοιτάμε ψηλά».

Η Ιρίνα Σάικ κάνει μαθήματα οδήγησης σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Αν κι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Ιρίνα Σάικ ξεκίνησε τα μαθήματα οδήγησης. Ο φακός συνέλαβε την ρωσίδα καλλονή και σύντροφο του Μπράντλεϊ Κούπερ μέσα σε ένα κόκκινο αμάξι να κάνει μαθήματα οδήγησης στην Καλιφόρνια.
Φορώντας μία μαύρη φαρδιά μπλούζα, η ίδια προτίμησε να μην βαφτεί πολύ και να καλύψει τα μαλλιά της με ένα σκούφο.

Τα καυτά κορίτσια της μπάλας Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες των ποδοσφαιριστών

Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο είναι η αδυναμία των περισσότερων αντρών. 
Την ώρα όμως που οι άσοι των γηπέδων κλέβουν τα βλέμματα με τα γκολ, τα ψαλίδια και τα τάκλιν, οι γυναίκες τους προσφέρουν το δικό τους μοναδικό θέαμα και τους δίνουν πόντους στα μάτια μας.

Με καλτσοδέτα και διχτυωτό καλσόν στο τραγούδι για τον χωρισμό της ( foto-vds )

Με καλτσοδέτα και διχτυωτό καλσόν εμφανίζεται η Mariah Carey στο εξώφυλλο του σινγκλ με τίτλο «I Don't» που είναι αφιερωμένο στον χωρισμό της από τον πολυεκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της James Packer.
Η 46χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο πίσω μέρος μιας Ρολς Ρόις ντυμένη στα λευκά και με μία διάθεση να δείξει στον πρώην της τι έχασε.

Βαριές κατηγορίες σε βάρος του Έντι Ράμα και «κυβερνητική κρίση» στην Αλβανία

Μήλον της έριδος περιοχές που καλλιεργούνται τεράστιες ποσότητες κάνναβης..
Η αποπομπή από την κυβέρνηση της Αλβανίας του μέχρι πρότινος υπουργού Δικαιοσύνης Ιλι Μανιάνι είχε ως αποτέλεσμα βαριές κατηγορίες σε βάρος του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, για διαφθορά, σύμφωνα με το «Έθνος».

12 διάσημοι που δεν ήξερες ότι είναι πρόσφυγες

Η μετανάστευση δε σε κάνει λιγότερο ικανό ή ταλαντούχο. Απόδειξη η ακόλουθη δωδεκάδα.

Υπάρχουν πάνω από 21 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο.

Η εντολή Trump για απαγόρευση της εισόδου στην Αμερική, όλων των ανθρώπων που προέρχονται από επτά κατά βάση μουσουλμανικές χώρες,
 σκόρπισε τον πανικό και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το αφιέρωμα του Εθνικού θεάτρου στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου (εικόνες – video)

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν τη Δευτέρα από τον θάνατο του Νίκου Κούρκουλου και το Εθνικό Θέατρο ετοίμασε αφιέρωμα στη μνήμη του για την προσφορά του στο θέατρο αλλά και με αναφορές στη ζωή του.Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Στάθης Λιβαθινός διοργάνωσε με τους συνεργάτες του ένα πολύ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς Άγκυρα: «Σας περιμένουμε αν νομίζετε ότι έχετε τη δύναμη να τα βάλετε με την Ελλάδα» (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την τουρκική επιχείρηση στα Ίμια την Κυριακή έκανε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, προκαλώντας και προειδοποιώντας την Αγκυρα, ότι αν νομίζει ότι έχει περιθώρια να αμφισβητήσει στην πράξη την ελληνική εδαφική κυριαρχία

«Ετσι θα βυθίζαμε τον τουρκικό Στόλο στα Ιμια» - Για πρώτη φορά μιλά ο αρχηγός του Σμήνους προσβολής των A-7Η Corsair!

Με μία μαρτυρία-ιστορικό ντοκουμέντο ο τότε Σμηναγός (Ι) και μετέπειτα Αξιωματικός Επιχειρήσεων της 345 Μοίρας Νικόλαος Τσακίρης, των Α-7Η Corsair, σε μια συνέντευξη που πραγματικά κόβει την ανάσα με το ανεπιτήδευτο ύφος της και κυρίως το συγκλονιστικό περιεχόμενό της, περιγράφει πώς τη νύχτα των Ιμίων της 31ης Ιανουαρίου 1996, ακριβώς 20 χρόνια πριν τα πληρώματα της 345 Μοίρας Βομβαρδισμού είχαν μπει στα κόκπιτ των μαχητικών κρούσης Α-7Η Corsair με ετοιμότητα απογείωσης 2 λεπτών και αποστολή την βύθιση του τουρκικού Στόλου

Διαταγή εφαρμογής των «Εθνικών Σχεδίων» απέναντι στην Τουρκία εξέδωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μετά από συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ!

Με μία λακωνική ανακοίνωση, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε την συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Geoffrey R. Pyatt ("συζήτησαν θέματα αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας"), αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού. Ο Ελληνας υπουργός, λίγο μετά, συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία από τις τουρκικές επιθετικές ενέργειες των τελευταίων ημερών στην περιοχή των Ιμίων και τις ψευδείς ειδήσεις

ΒΟΤΟΜΟΣ: Αύξηση-ρεκόρ 128% παρουσίασαν το 2016 οι εξαγωγές

Αύξηση-ρεκόρ 128% παρουσίασαν το 2016 οι εξαγωγές της εταιρείας ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ, που παράγει το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S, συνεχίζοντας έτσι την αυξητική τάση του 2015, όπου το ποσοστό της αύξησης ήταν 62% συγκριτικά με το 2014, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Την ίδια στιγμή η εταιρεία επέκτεινε την εξαγωγική της δραστηριότητα σε νέες μεγάλες αγορές του εξωτερικού,

Δύο διαγωνισμοί για 539 θέσεις μονίμων στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Ενα βήμα πριν από την προκήρυξη βρίσκονται οι δύο πολυαναμενόμενοι διαγωνισμοί του υπουργείου Δικαιοσύνης για 539 θέσεις τακτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.
Ειδικότερα, τις προσεχείς ημέρες θα εκδοθούν από το Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις: 1Κ/2017, η οποία αφορά την πρόσληψη 404 τακτικών υπαλλήλων ειδικότητας ΠΕ Γραμματέων, και 2Κ/2017, με την οποία ξεκινούν οι διαδικασίες πρόσληψης 135 πτυχιούχων

Δημοσκόπηση Metron Analysis για τον ΑΝΤ1: Προβάδισμα 10,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 10,2% σημειώνει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού του ANT1. Τα στοιχεία παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της εταιρίας δημοσκοπήσεων Στράτος Φαναράς.

Σύμβουλος Τραμπ: Η Γερμανία χρησιμοποιεί το ευρώ σε βάρος των ΗΠΑ και της ΕΕ

Η Γερμανία χρησιμοποιεί ένα "κατάφωρα υποτιμημένο" ευρώ για να επωφεληθεί έναντι των ΗΠΑ και των εταίρων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα κορυφαίος σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στου Financial Times, όπως μεταδίδει το CNBC.

Στη Vodafone το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ

Την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με υπηρεσίες Internet of Things (IoT) για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αναλαμβάνει η Vodafone Ελλάδας, η οποία αναδείχθηκε ανάδοχος του σχετικού διαγωνισμού, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Εγκατάσταση, Υποστήριξη Λειτουργίας, Συντήρηση και Τεχνική Διαχείριση ενός Ενιαίου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου για τις Εταιρείες του Ομίλου ΟΑΣΑ με ΣΔΙΤ».

Συγχαρητήρια Π. Τατούλη στο Νίκο Παππά για την ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας

Ευόδωση μιας ακόμα κεντρικής πολιτικής πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης την ανακοίνωση δημιουργίας της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.
"Πρόκειται για την υιοθέτηση των πολιτικών πρωτοβουλιών που αναλάβαμε από το 2013, όταν για πρώτη φορά στη χώρα κάναμε λόγο για τα γεωστρατηγικά και συγκριτικά

Metron Analysis: Τρεις στους δέκα Έλληνες υπέρ της δραχμής

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία έρευνας της Metron Analysis που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου σχετικά με την γνώμη των πολιτών για το ευρώ και τη δραχμή.
Σύμφωνα με την έρευνα το 64% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ του ευρώ ενώ το 31% υπέρ της δραχμής.

Δύσκολη η συνάντηση Μέρκελ-Ερντογάν

To προσφυγικό, η κατάσταση στη Συρία αλλά και η έκδοση τούρκων υπηκόων θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας των επικείμενων συνομιλιών της γερμανίδας καγκελαρίου με τον τούρκο πρόεδρο την Πέμπτη στην Άγκυρα.
Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ την Πέμπτη στην Άγκυρα θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Μάλτα με θέμα το προσφυγικό. Αυτό ακριβώς το ζήτημα κεντρικής σημασίας θα απασχολήσει και τις συνομιλίες της καγκελαρίου με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.