ΝΔ: Χωρίς διαφημιστικά σποτ η εκστρατεία των υποψήφιων – Πιθανό debate στην ΕΡΤ (vid)

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Και οι τέσσερις είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.
Συμφώνησαν πάντως για τη διοργάνωση δύο συνδιασκέψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε πώς μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες βελτιώνει το σάκχαρο

Νέα μελέτη, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας για τη μελέτη του Διαβήτη, δείχνει ότι η κατανάλωση δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βελτιώνει το γλυκαιμικό έλεγχο ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, χωρίς να έχει αρνητική επίδραση στη νεφρική λειτουργία.

Να τι πρέπει να κάνετε 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα για να χάσετε κιλά!

Η παχυσαρκία είναι μια ολοένα και μεγαλύτερη απειλή για την δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο και, δυστυχώς, η χώρας μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να είναι μια “τιτάνια” προσπάθεια, αφού, σύμφωνα με τους ερευνητές, η κατανάλωση 500 ml νερού 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα μπορεί να βοηθήσει σε πολύ σημαντικό βαθμό.

Αυτό είναι το σοβαρό στοιχείο για την υγεία τους που δεν γνωρίζουν οι μισοί Έλληνες!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται η συστηματική καταγραφή των ασθενών με οικογενής υπερχοληστερολαιμία, η πιο συχνή γενετική διαταραχή του μεταβολισμού, όπου από την στιγμή της γέννησης τα επίπεδα της (κακής) LDL χοληστερόλης είναι αυξημένα.

Τροφές που θα «ξεκολλήσουν» το μεταβολισμό σου

Όταν ξεκινάμε μια δίαιτα ακολουθούμε μια συγκεκριμένη διατροφική ρουτίνα, η οποία μας βοηθάει να χάσουμε κιλά. Όσο όμως ο οργανισμός συνηθίζει αυτή τη ‘ρουτίνα’ πρέπει είτε να καταναλώσουμε λιγότερες θερμίδες και να κάψουμε επιπλέον θερμίδες είτε να εντάξουμε στη διατροφή μας τροφές που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε κιλά.

«Κάηκε» η Αλβανία για την πρόκριση στο Euro 2016 [φωτό]

Η Αλβανία για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στα τελικά Euro και θα βρίσκεται το επόμενο καλοκαίρι στην Γαλλία.

Για τον λόγο αυτό σήμερα η Αλβανία... κάηκε στην υποδοχή των ηρώων που πήραν την πρόκριση χθες με την νίκη μέσα στην Αρμενία.

Μετά τα ξέφρενα πανηγύρια χθες στους δρόμους της χώρας, σήμερα είχε σειρά η υποδοχή των

Επίλογος με νίκη 4-3 για την εθνική επί της Ουγγαρίας για το Euro 2016 (vid)

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος η εθνική ομάδα. Μετά από 12 παιχνίδια χωρίς νίκη επιτέλους χαμογέλασε, νίκησε με 4-3 την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη, και είπε αντίο σε μια κακή πορεία στα προκριματικά του Euro 2016, γυρνώντας σελίδα.
Επιστέγασμα της προσπάθειας των ελλήνων διεθνών, η ιαχή «Ελλάς Ελλάς» που ακούστηκε μετά από αρκετό καιρό και πάλι από τους Έλληνες φιλάθλους.