Euroleague: Δείτε τι είπαν Ομπράντοβιτς- Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη τύπου..( Video.Foto )

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστούν στον τελικό της Euroleague και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων εξέφρασαν τις σκέψεις τους. Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 Γιώργος Πρίντεζης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έκπε Γιούντο (είχε και γενέθλια) μίλησαν για τον αυριανό τελικό.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μιλένα Μαρτίν: Η όμορφη δημοσιογράφος που «στρίμωξε» με τις ερωτήσεις της τον Γιάννη Σφαιρόπουλο (φωτό)

Η Milena Martín είναι το όμορφο πρόσωπο της μπασκετικής δημοσιογραφίας στην Ισπανία, ακολουθεί παντού τη Ρεάλ και μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια. Όπως είναι φυσικό βρίσκεται όπου χτυπά η καρδιά της EuroLeague στη χώρα της αλλά και στις μεγάλες διοργανώσεις. Όπως καλή ώρα στο Sinan Erdem Dome για το Final Four.

Bundesliga: Πάρτι στο Μόναχο- Το σήκωσε η Μπάγερν (φωτό)

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία έτη, η Μπάγερν Μονάχου σήκωσε και φέτος το πρωτάθλημα, το οποίο είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό και το πήρε μαθηματικά στις 29 Απριλίου. Οι Βαυαροί είναι πλέον με κάθε επισημότητα πρωταθλήτρια (έκτος σερί τίτλος) για τη σεζόν 2016-17, καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα (20/05) η σεζόν στην Bundesliga.

Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και έσκασαν σαν «καρπούζια» στο έδαφος (βίντεο)

Όταν όλα πάνε στραβά σε στρατιωτική άσκηση!
Μια στρατιωτική άσκηση που πάει στραβά μπορεί να είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, αν υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ζωής, ή κάτι απίστευτα αστείο, όταν απλώς βλέπεις τεράστια τζιπ να πέφτουν ανεξέλεγκτα από τον ουρανό.
Στη δεύτερη κατηγορία εμπίπτει το τριπλό ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια της νατοϊκής άσκησης Saber Junction 16,

Μοναδικό φαινόμενο: Χιονοστιβάδα από πέτρες σε βουνό της Αργεντινής (βίντεο)

Μια ομάδα τουριστών στα βουνά της Αργεντινής έζησαν κάτι το απίστευτο.

Ένας από τους τουρίστες παρατήρησε ότι κάποιες πέτρες άρχισαν να κινούνται από την πλαγιά. Είχαν χρόνο να απομακρυνθούν από το σημείο πριν τους καταπλακώσει μια χιονοστιβάδα από πέτρες.

Η Aconcagua είναι η υψηλότερη κορυφή στη Νότια Αμερική, καθώς και στο δυτικό και νότιο ημισφαίριο.

Ιταλός καθηγητής για την φοροδιαφυγή: «H Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ολλανδίας»

«H Eλλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ολλανδίας, για να καταφέρει να εντοπίσει τα χρήματα των φοροφυγάδων της στην Ελβετία», δηλώνει στην εφημερίδα La Repubblica o Ιταλός καθηγητής τραπεζικού δικαίου, Πάολο Μπερνασκόνι. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται

Toν αποκαλούσαν τρελό: Μετά από 22 χρόνια όμως όλοι τον ευχαριστούσαν- Δείτε γιατί… (φωτό)

Πόσοι θα έκαναν κάτι παρόμοιο;
Το όνομα του ήταν Dashrath Manjhi και του πήρε 22 χρόνια. Στην αρχή οι άνθρωποι γελούσαν μαζί του. Χρόνια μετά του έφερναν τρόφιμα και εργαλεία για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε. Όταν τελείωσε, όλοι τον επαίνεσαν.

Spiegel: «Πάρτυ» φοροδιαφυγής στη Μάλτα από εικονικές ευρωπαϊκές και γερμανικές εταιρείες κολοσσούς

Εικονικές θυγατρικές ομίλων και υποκαταστήματα εταιρειών όπως οι πασίγνωστες BMW, Bosch, BASF, Deutsche Bank και Puma είναι εγκατεστημένες στη Μάλτα.

Πολλές δεν αναφέρονται ούτε καν στον τηλεφωνικό κατάλογο, ούτε έχουν προσωπικό.

Τρεις εξ αυτών μοιράζονται μάλιστα το ίδιο κουδούνι, ενώ η Lufthansa διατηρεί 18 θυγατρικές στη χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

«Εύφλεκτος πάγος»: Η Κίνα φέρνει την ενεργειακή επανάσταση; (βίντεο)

Τόπο φαίνεται ότι έπιασαν οι πολυετείς έρευνες της Κίνας για την εξόρυξη "εύφλεκτου πάγου", καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Χωροταξίας και Πόρων της χώρας, αυτό επετεύχθη.

Η επιτυχημένη εξαγωγή κατεψυγμένων καυσίμων έγινε από την περιοχή Σενχού, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, 300 χιλιόμετρα μακριά από το Χονγκ Κονγκ.

Με… μονόπρακτο ξεκίνησε η εκδήλωση του Βαρουφάκη στο Σπόρτινγκ (εικόνες)

Με ένα… πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Γιάνης Βαρουφάκης, να ανοίξει την εκδήλωση του DiEM25 στο Σπόρτινγκ. Με ένα θεατρικό μονόπρακτο, «Το Δέντρο» που περιγράφει γλαφυρά τις αλλαγές που συντελέστηκαν στις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων από την υπαγωγή της χώρας στο πρώτο μνημόνιο το 2010, και με χαιρετισμούς από μέλη του DiEM25 σε ολόκληρο τον κόσμο , όπως τον Νόαμ Τσόμσκι , τον Μπράιαν Ίνο και την Ναόμι Κλάιν, ο Γιάνης Βαρουφάκης συστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό.

Ο «γύπας» που γονατίζει τα φτωχά κράτη

Ολόκληρα κράτη έχει καταφέρει να γονατίσει ο μεγαλοεπενδυτής Πολ Σίνγκερ (Paul Singer). Ο άνθρωπος των αγορών που καταφέρνει να αποκομίζει τεράστια κέρδη και σε περιόδους κρίσης.
Ο Πολ Σίνγκερ είναι ένας επενδυτής επιπέδου, Σόρος, μία κατηγορία μόνος του. Είναι ένα από τα γνωστά «κοράκια» των αγορών που μυρίζονται το χρήμα από μακριά και ξέρουν να κινούν τα νήματα.

Έτσι ακινητοποιούν τα οχήματα οι αστυνομικοί στην Εσθονία Δείτε το βίντεο

Ένα όχημα του οποίου ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ήθελε να σταματήσει η αστυνομία της Εσθονίας. Αυτό που σκέφτηκαν, λοιπόν, να κάνουν ήταν να βάλουν στο δρόμο καρφιά.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα...

Σφαιρόπουλος: Είμαστε το αουτσάιντερ Vds.

Αουτσάιντερ χαρακτήρισε την ομάδα του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον φετινό τελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ωστόσο, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ότι το σύνολό του είναι πανέτοιμο να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την κούπα.
«Σε ένα Final Four είσαι έτοιμος για δύο τελικούς. Κερδίσαμε τον πρώτο, αλλά τώρα έχουμε έναν τελικό μπροστά μας για τον τίτλο.