Νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Η ομάδα της Λάρισας πλήγωσε τους «ερυθρόλευκους» στις καθυστερήσεις

«Μπαμ» που ακούστηκε από τη Λάρισα ως τον… Πειραιά είχαμε στο «AEL FC Arena»!
Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε δει φέτος, η εξαιρετική ΑΕΛ… ξέρανε (1-0) με γκολ του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων τον Ολυμπιακό, που πλήρωσε το 4-4-2 (χωρίς δημιουργικό χαφ) που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Μπέντο και τη νωθρότητα αρκετών παικτών του.

Οι «βυσσινί», με γκολ του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησαν τους περυσινούς πρωταθλητές Ελλάδας

O Oλυμπιακός έπαιξε με τη… φωτιά στo ΑΕΛ FC ARENA και η Λάρισα φρόντισε να «καεί» και μάλιστα σε ένα σημείο που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν οι Πειραιώτες.
Πιο συγκεκριμένα οι «βυσσινί», με γκολ του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησαν τους περυσινούς πρωταθλητές Ελλάδας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μασκότ επιτίθεται και καταπίνει ζωντανό έναν άνθρωπο στη μέση του γηπέδου (Video)

Στην Αγγλία είτε είναι μικρή είτε η μεγαλύτερη κατηγορία, σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Στο ημίχρονο του αγώνα της Ντέρμπι με την Μπλάκμπερν, οι θεατές είδαν έκπληκτοι να μπαίνει στο γήπεδο μια μασκότ.

Ξανά στους αιθέρες οι θρυλικές «ιπτάμενες τίγρεις»

Τα αεροπλάνα που αποτέλεσαν το φόβο και τον τρόμο για τους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, επιστρέφουν για μία ακόμη πτήση στους αιθέρες.

Παραλίγο σύρραξη μεταξύ Άδωνι – Ι. Μοίρα!..Δείτε πως η Ν.Δ. τίναξε στον αέρα την συγκρότηση του ΕΣΡ (video)

Το θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα σε στούντιο του «Ε» και σε διάλειμμα της εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι συμβαίνει». Νωρίτερα, στον αέρα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης (μόνος του) και «αφιέρωνε» ως συνήθως, εξαπολύοντας επιθέσεις κατά πάντων.

«Πολιτικός γάμος» Κυριάκου Μητσοτάκη – Άννας Διαμαντοπούλου στον ορίζοντα;

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι φήμες διαδίδονται γρήγορα στην πόλη, η οποία «βουίζει» πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η πρώην Επίτροπος και υπουργός Παιδείας βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πριν ανέβουν τα… σκαλιά της σύμπλευσης. 
Δεν είναι κάτι οριστικό, αλλά υπάρχουν φωνές που επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στην Άννα Διαμαντοπούλου να συνταχθεί με τις γραμμές της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο καφετζής με καταθέσεις 3,6 εκατ. και ο συνταξιούχος εισαγωγέας ναρκωτικών

Το «πανέρι» του ΣΔΟΕ είχε από όλα τη χρονιά που πέρασε. Χιλιάδες ελέγχους, συλλήψεις, κατασχέσεις ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, πορισματικές αναφορές, δεσμεύσεις λογαριασμών.
Αν και βρίσκεται σε προσπάθεια ανασύστασης, αφού 500 υπάλληλοί του μετακινήθηκαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, επιχειρεί να αναδιοργανωθεί και να πολεμήσει το οικονομικό έγκλημα, σε όλες του τις μορφές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εγχώριων και διεθνών πληροφοριών,

Πως εμπλέκεται η Siemens στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (sic), ο γερμανικός κολοσσός περιμένει στη… γωνία για να εισβάλει στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. Σε ρόλο «Δούρειου Ίππου» η Νέα Δημοκρατία.
Την «είδηση» επιβεβαιώνει και ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς:

Το ελληνικό ηλεκτρονικό ποδήλατο περνάει τα σύνορα

Μπορεί η καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη να γίνει μία ξεχωριστή, διασκεδαστική εμπειρία; Με το Play, το πρώτο τρίτροχο, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, χειροποίητο και με ιδιαίτερο ντιζάιν ποδήλατο, η άνεση, η ευελιξία και η ασφάλεια είναι εγγυημένες και η διαδρομή από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται ένα ευχάριστο διάλειμμα στην κουραστική καθημερινότητα.
Δύο νέοι με όραμα έναν εναλλακτικό τρόπο αστικής μετακίνησης, ο Παντελής Ζάρκος και η 'Αννα Χλιούρα ίδρυσαν το 2015 την start -up

Χαοτικές διαφορές στα ευρήματα των νέων δημοσκοπήσεων

Μεγάλη απόσταση χωρίζει τα ευρήματα των νέων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται σε Κυριακάτικες εφημερίδες. Η δημοσκόπηση στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δίνει προβάδισμα στη ΝΔ με 12,5 μονάδες, η δημοσκόπηση της Real News 7,2 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία, την ώρα που τρίτη δημοσκόπηση στην εφημερίδα «Το Χωνί» αναδεικνύει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 4,2 µονάδες διαφορά από τη Ν∆,.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,2 μονάδες καταγράφει δημοσκόπηση της Bridging Europe

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ, µε 4,2 µονάδες διαφορά από τη δεύτερη Ν∆ καταγράφει δημοσκόπηση της Bridging Europe για την εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ». Η έρευνα διεξήχθη αφού είχαν προηγηθεί, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, η ΔΕΘ και το σκάνδαλο με τις περούκες.


Θυμίζουμε πως η εταιρεία Bridging Europe ήταν ίσως η μοναδική που έπιασε σχεδόν με ακρίβεια τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών.

Έφαγε… πόρτα (και) από τον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Πρετεντέρης;

Δυστοκία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει, τον τελευταίο καιρό, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης. Μετά το αδιέξοδο που σημειώθηκε στις φημολογούμενες επαφές του με το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πιθανότητα να μεταπηδήσει στον στίβο της

Οι Κοζάκοι της Ρωσίας στην Πάτρα στις 24 Οκτωβρίου

Με τους Κοζάκους της Ρωσίας, ένα φημισμένο συγκρότημα με 40 συντελεστές και θυελώδες ταμπεραμέντο, συνεχίζει τις εκδηλώσεις του το 35ο Φεστιβάλ Πάτρας 2016, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
 Το σύνολο «Κοζάκοι της Ρωσίας», το οποίο απαρτίζεται από χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές, χαρακτηρίζεται ως ένα άριστα εκπαιδευμένο χοροθέατρο.

Race for the Cure: Τρέχουμε για τον καρκίνο του μαστού - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Στις 11:30 το πρωί της Κυριακής αρχίζει ο «8ος Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure» ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο.
Οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, με ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους και προγράμματα διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.
Στις 11:30 θα αρχίσει ο αγώνας δρόμου από τη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ η εκκίνηση του περιπάτου θα γίνει από την Βασιλίσσης Όλγας.

Premier League: η Μάντσεστερ Γιουν. συνέτριψε τη Λέστερ, στην Άρσεναλ το ντέρμπυ με την Τσέλσι

Η νίκη με 4-1 επί της Λέστερ ήταν η καλύτερη αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ζοσέ Μουρίνιο, που ήταν σε καθεστώς πίεσης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. 6 στα 6 η Σίτυ, 5άρα η εντυπωσιακή Λίβερπουλ. Στις 19.30 το ντέρμπυ Άρσεναλ-Τσέλσι.
Στην επέτειο συμπλήρωσης 16 χρόνων στους πάγκους ομάδων, ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε στον πάγκο τον Γουέιν Ρούνεϊ (είχε στηθεί και σχετική «ψηφοφορία» έξω από το γήπεδο για τους φιλάθλους) και είδε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του στο Ολντ Τράφορντ.

Γκέλα η Ρεάλ, 5 γκολ η Μπαρτσελόνα, δύσκολες νίκες για Μπάγερν και Γιουβέντους

Δίχως πρόβλημα η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς δίχως Μέσι, φιλοδώρησε με 5 γκολ την Χιχόν στην Ισπανία και πλησίασε στον πόντο την Ρεάλ, που άφησε βαθμό στην έδρα της Λας Πάλμας. Δύσκολες εκτός έδρας νίκες για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα εκτός έδρας.

Οι καλύτεροι τριαθλητές της Ελλάδας αγωνίζονται την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Λουτράκι

Αυτή την Κυριακή 25/9 στο Λουτράκι, οι καλύτεροι Έλληνες τριαθλητές αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και τη διεθνή καταξίωση.

Ο αγώνας έχει επιπλέον χαρακτήρα Μεσογειακού Κυπέλλου αλλά το κυριότερο δίνει βαθμούς στους πρώτους αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη!

O Μπαρτζώκας νικητής στο πρώτο «clasico»! Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 99-93

Αγκαλιά με τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Ο Έλληνας τεχνικός στο επίσημο ντεμπούτο του οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στη νίκη με 99-93 επί της Ρεάλ στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» της Βιτόρια και στην πρόκριση στον τελικό του Supercopa. Εκεί οι Καταλανοί θα διεκδικήσουν το Σάββατο στις 20:00 την κούπα απέναντι στη Γκραν Κανάρια, που νωρίτερα νίκησε την οικοδέσποινα Μπασκόνια.

Μάχες καρτ με... κάρτ, κόντρες, ντρίφτ και σόου - Το πρωί της Κυριακής οι τελικοί του 8ου PICK Πάτρας

Απ' όλα είχε η πρώτη ημέρα των αγώνων του 8ου PICK ΛΟΥΞ COLA Πάτρας που συγκέντρωσε το βλέμμα χιλιάδων πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών της αχαικής πρωτεύουσας.
Συναρπαστικές κόντρες στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας που έχει μετατραπεί σε πίστα καρτ, καθήλωσαν το κοινό ενώ οι επιδείξεις από αυτοκίνητα drift, super cars, καθώς και μηχανές, εντυπωσίασαν τους πάντες.

Στις φλόγες δεξαμενόπλοιο στον κόλπο του Μεξικό (pics)

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί, στον κόλπο του Μεξικό, δεξαμενόπλοιο της μεξικανικής εταιρείας πετρελαίου Pemex που μετέφερε 150.000 βαρέλια καυσίμων.

«Προς το παρόν τα αίτια της πυρκαγιάς είναι άγνωστα», ανέφερε η εταιρεία σε σύντομη ανακοίνωσή της. 

Επίσης διευκρίνισε ότι κανένα από τα συνολικά 31 μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου, του Burgos, δεν τραυματίστηκε.